Bebek :)

Kesinlikle ben de 5 yil beklerdim.2 yas sonrasi çok zor,suan 4 yasinda herhalde zorlugu giderek artacak bana öyle geliyoo
Sizin 2. Geliyor ha:) Allah kolaylıklar versin. Kendi yemeğini yiyebilip, tuvaletini kendi yapabildiği vakit kolaylık diye düşünürdüm:) sanırım o da yetmiyor

geçmiş olsun canım, haklısın gerçekten, bende hep böyle düşünmüşümdür ama bazen aklım çeliniyor bide yaş mevzusu korkutuyor işte dediğim gibi. eşim de erken diyor zaten, tek başıma yapamayacağıma göre beklemem lazım zaten evlendikten kaç ay sonra hamile kaldınız?

çocuk işi aceleye gelmez, kimseden etkilenmeyin, acele etmeyin, eşinizin planı çok mantıklı.

evet canım bende eşim gibi düşünüyordum ama hormonlar ve insanların yorumu düşüncelerimi etkilemeye başladı yavaştan :)

çok haklısınız gerçekten, tamamen hazır olmak lazım bu sürece, maddi manevi. peki ev için neden erken sizce? maddi açıdan mı?

Hahha, doğru dedin bak 5 ay sonra hamile kaldım. Benim de çevremde 1 yıl uğraşıp hamile kalamayan, kalıp bebeğini düşüren arkadaşlarım vardı. Yaş geçiyo zor olabilir diye düşündüm. Ama kısmet ya işte ilk denemede oldu:)

bende öyle düşünüyorum ama ailem çok üsteliyor bende ben de mi gariplik var demeye başladım, evi alıp çocugu öyle düşünmek istiyorum ama bir yanım da korkuyor

Olacaksa olur . Bence akışına bırakın .
Menopoza girmediğiniz sürece sorun varsa şimdide vardır .
Bir de onun bunun lafıyla çocuk olmaz . Vebalini düşünün çocuk baskısı yapıldığında

Eşiniz mantıklı düşünüyor bizde öyle düşünüyorduk 3-4 sene bekliyelim derken ben istiyordum. Neyse hamile kaldım çok şükür zorlanmadık maddiyatda. Ama taşınmış olsaydık bir kaç sene bekleseydik daha farklı olurdu kim bilir ama bizde başka faktörlerde vardı sonuçta bizim için en hayırlısı bu oldu. Bizde 7 aylık evliydik hamile olduğumu öğrenince. Bana kalırsa sizde 1,5 sene bekleyin çünkü 1,5 sene fazla değil hemen geçer zaman yaşınız da genç. Ben böyle düşünüyorum olacağı olsa zaten olur kader yazgısı

Sizin 2. Geliyor ha:) Allah kolaylıklar versin. Kendi yemeğini yiyebilip, tuvaletini kendi yapabildiği vakit kolaylık diye düşünürdüm:) sanırım o da yetmiyor
Yok nerdee. Simdiden genc kiz tripleri atiyo,evde bizim kadar sozu geciyor.Gidecegimiz yeri,yiyecegimiz yemegin yerini genelde o seciyor,kiyafetine sacina bise demiyotum zaten asla karistirtmaz.Bise konusuyosun ne oldugunu merak ediyor sorup duruyor muhabbete dahil olmaya calisiyor.Böyle uzar gider çok fettan çok. Ikincinin gelmesine sayili gun kaldi bana nedense daha kolay olacak gibi geliyor,tek çocuk zor gibi geliyor.Ama dedigim gibi evlendikten 5-6 yil sonra dusunebilirmisiz çocuk fikrini,bunu kizim buyudugunde anladim

bizim de maddi açıdan zorlama olmaz ben psikoljik yıpranmayı düşünüyorum sadece bide işte çocukluyken taşınma stresine falan girmek istemiyorum. 3-4 sene değil de eşimin dediği gibi 1-1.5 yıl beklesek daha mantıklı tabii özel değilse siz neden 7 aylıkken oldu şans işi mi yoksa karar mı verdiniz?

Olacaksa olur . Bence akışına bırakın .
Menopoza girmediğiniz sürece sorun varsa şimdide vardır .
Bir de onun bunun lafıyla çocuk olmaz . Vebalini düşünün çocuk baskısı yapıldığında

evet insanlar bakmayacak neticede biz bakacağız. bende erken dediğimde yaşımı söylüyorlar

Maşallah,Allah bağışlasın:) bence çok güzel ablalık yapar böyle bir cimcime. Kardeş konusunda evet genelde gördüklerim dediğiniz gibi. Daha rahat oluyor, birbirleriyle ilgileniyor, arkadaş oluyor falan. Ama tırsıyorum yine zor bi çocuk olursa diye

evet insanlar bakmayacak neticede biz bakacağız. bende erken dediğimde yaşımı söylüyorlar
Şuan ülkemizde bile ortalama bir insanın ömrü 80 yıl . ( Evet biraz küçümsedim )
32 yaşında doğursanız 80 yıl yaşasanız çocuğunuzu 50 yaşına getirirsiniz .
İnsanlarda hala 60 ımda gidiciyim düşüncesi var .

4 aylık evlilikte çocuk nasıl düşünülür aklım almıyor.
Bir evlilik otursun aceleniz ne ki?
Eşiniz makul düşünmüş.

Biraz bekle. Evliliğin tadını çıkar. Hamilelik sıkıntı veriyo insana. Kusma bulantı baş dönmesi.. Kocayı göresin gelmiyo bazen.

Oyüzden biraz gez dolaş derim ben.

Sadece 1 gün belki anne olabilirim dedim kiii o günde hamile kalmışım :) + Daha hamile olduğumu öğrenmeden Allah tarafından hiç planda programda yokken birden ev aldık :) Yani canım benim bu işler düşünerek olmuyo Rabbim çok güzel yazmış sen içinden geleni yap çok fazla ayrıntı düşünme

Bence oluruna birak biraz zaten ha diyince olmuyor benim bir yildan sonra oldu hic korunmamistik bu surede evini alir duzenide oturtursunuz

aynen zaten bu yüzden geç kalmak istemiyor insanlar, çocuk 10 yaşındayken en iyi ihtimal 42 yaşında olacağım enerjim yeter mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…