• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri BEBEKKAFA'nın nişan elbisesi

senin elbisende çok sade canım yaaa

ne bu şimdi misillememi:))))

dikkat edersen senin konunda sadece fikrimi söylediğimi önemli olan senin beğenmen olduğunu söyledim ve gayet güzel iyi dileklerde bulundum....

şimdi özellikle benim elbisemi bulup böyle yorum yapman çok gülünç:)

haa şimdi bende fikrimi söyledim diyceksin dimi:) bunun böyle olmadığını ikimizde biliyoruz...yerimseniben

sanırım yaşın baya küçük böyle çocukça bi yarışa girdiğine göre....

artı bende elbisemi çok beğenerek aldım ve büyük zevkle giydim...nişanlımla ortak kararımızdı...bayanssulusmile sade ve bir o kadarda şıktı....

sevgiler....:1hug:

yok canım yanlış anlama elbisen güzel kötü demedim sadece sade geldi benim elbiseme baktıysan biraz gösterişli gibi yani değişik ağır bi elbise olduğu için yaşına uygun değil demişsin haklısın ama 23 yaşındayım nişanımda abartmıcamda nerde abartcam dimi bence okadar savunmaya geçmeye gerek yok şık bulanda olacak kötü bulanda olacak elbisen güzel canım sadece biraz süslü taşlı şeyleri daha çok beğendiğim için öyle dedim nişanında eminim çok güzel olmuşsundur

yok canım yanlış anlama elbisen güzel kötü demedim sadece sade geldi benim elbiseme baktıysan biraz gösterişli gibi yani değişik ağır bi elbise olduğu için yaşına uygun değil demişsin haklısın ama 23 yaşındayım nişanımda abartmıcamda nerde abartcam dimi bence okadar savunmaya geçmeye gerek yok şık bulanda olacak kötü bulanda olacak elbisen güzel canım sadece biraz süslü taşlı şeyleri daha çok beğendiğim için öyle dedim nişanında eminim çok güzel olmuşsundur

anladım canım...

senin konundan sonra buraya direk böyle yazınca öyle düşündüm...:)savunmya geçmek değil yani benimkisi..beğenmeyende olabilir tabi,herkesin zevki bir değil...önemli olan giyenin ne düşündüğü zaten....burda sadece fikir söylüyoruz birbirimize...

zevk meselesi bunlar....bende severim taşlı maşlı şeyleri...sadece siyah renk tercih etmenden dolayı demiştim onu...yaşın bana göre hala küçük :) hani daha şirin olurdu canlı renkler diye dedim....

neyse teşekkürler tekrar...:)

artık kına gecesi için öyle bişeyler düşünürüm yorumun için tekrar teşekkürler gerçekten göremediğim bazı şeyleri görmemi sağlıyo

elbisede ayakkabıda çok sıradan , ama yakısmıs sana hoş olmuş.

elbisede ayakkabıda çok sıradan , ama yakısmıs sana hoş olmuş.

sıradan?

elbise kabarık balon gibi olmadığı için mi sıradan? sempatiksalakcinni

evet çok yakışmıştı....nişanda çekilen fotoğraflarıda görmenizi isterdim ama ekleyemem...

bu renge bayılıorum zaten kıyafetin de çok şık.ayakkabılarla da muhteşem olur hayırlı olsun

teşekkürler...oldu zaten canım,3aylık nişanlıyız:)

çok içime sinmişti...bayanssulusmile

kıyafetin de ayakkabılarında çok güzelmiş cnm..bende böyle özel günlerde topuklu giymek isterim ama erkek arkadaşımla boyumuz az farklı bu yüzden çok topuklu giyemeyeceğim herhalde..mutluluklar dilerim cnm..

sıradan?

elbise kabarık balon gibi olmadığı için mi sıradan? sempatiksalakcinni

evet çok yakışmıştı....nişanda çekilen fotoğraflarıda görmenizi isterdim ama ekleyemem...

teşekkürler...oldu zaten canım,3aylık nişanlıyız:)

çok içime sinmişti...bayanssulusmile

Sıradan cünkü her 3 abiyeden biri aynı model,abiye satan heryerde bulunabilir.Ayakkabıda aynı sekilde her vitrinde mevcut.Çok kabarık balon gibi benim de tarzım değil giyenlerede saygım var tabii.Bu benim fikrim ama dediğim gibi sen güzel tasımıssın , sen beğenmişsin önemli olan bu.Mutluluklar...

nazillide bi bu rengi yakalayadım kahretsin ama sana çok yakışmış bide ben saten istiyordum hayyırlısı böyleymiş. :)

kıyafetin de ayakkabılarında çok güzelmiş cnm..bende böyle özel günlerde topuklu giymek isterim ama erkek arkadaşımla boyumuz az farklı bu yüzden çok topuklu giyemeyeceğim herhalde..mutluluklar dilerim cnm..

teşekkürler.....

Sıradan cünkü her 3 abiyeden biri aynı model,abiye satan heryerde bulunabilir.Ayakkabıda aynı sekilde her vitrinde mevcut.Çok kabarık balon gibi benim de tarzım değil giyenlerede saygım var tabii.Bu benim fikrim ama dediğim gibi sen güzel tasımıssın , sen beğenmişsin önemli olan bu.Mutluluklar...

teşekkürler

nazillide bi bu rengi yakalayadım kahretsin ama sana çok yakışmış bide ben saten istiyordum hayyırlısı böyleymiş. :)

teşekkür ederim

Back
X