Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin elbisende çok sade canım yaaa
yok canım yanlış anlama elbisen güzel kötü demedim sadece sade geldi benim elbiseme baktıysan biraz gösterişli gibi yani değişik ağır bi elbise olduğu için yaşına uygun değil demişsin haklısın ama 23 yaşındayım nişanımda abartmıcamda nerde abartcam dimi bence okadar savunmaya geçmeye gerek yok şık bulanda olacak kötü bulanda olacak elbisen güzel canım sadece biraz süslü taşlı şeyleri daha çok beğendiğim için öyle dedim nişanında eminim çok güzel olmuşsundur
artık kına gecesi için öyle bişeyler düşünürüm yorumun için tekrar teşekkürler gerçekten göremediğim bazı şeyleri görmemi sağlıyo
elbisede ayakkabıda çok sıradan , ama yakısmıs sana hoş olmuş.
bu renge bayılıorum zaten kıyafetin de çok şık.ayakkabılarla da muhteşem olur hayırlı olsun
sıradan?
elbise kabarık balon gibi olmadığı için mi sıradan? sempatiksalakcinni
evet çok yakışmıştı....nişanda çekilen fotoğraflarıda görmenizi isterdim ama ekleyemem...
teşekkürler...oldu zaten canım,3aylık nişanlıyız:)
çok içime sinmişti...bayanssulusmile
kıyafetin de ayakkabılarında çok güzelmiş cnm..bende böyle özel günlerde topuklu giymek isterim ama erkek arkadaşımla boyumuz az farklı bu yüzden çok topuklu giyemeyeceğim herhalde..mutluluklar dilerim cnm..
Sıradan cünkü her 3 abiyeden biri aynı model,abiye satan heryerde bulunabilir.Ayakkabıda aynı sekilde her vitrinde mevcut.Çok kabarık balon gibi benim de tarzım değil giyenlerede saygım var tabii.Bu benim fikrim ama dediğim gibi sen güzel tasımıssın , sen beğenmişsin önemli olan bu.Mutluluklar...
nazillide bi bu rengi yakalayadım kahretsin ama sana çok yakışmış bide ben saten istiyordum hayyırlısı böyleymiş. :)