- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
Bebek arabasını kapatsanız kucağınızda taşısanız yavrunuzu?
Böyle tartışmalar her zaman olacak insan olan her yer sorundur.
Çözümü siz üretin kafanız rahat olur.
Ben her seferinde homur homur yapıyorum. Utanmazlar diye. Bir şey diyen olursa da ordaki uyarıları gösteriyorum. Siz bebek arabalı mısınız, engelli misiniz yoksa yaşlı mı diyorum. Ses kesiliyor. Oraya eşşek kadar öncelikliler çocuklu hamile yaşlı ve engelli demişler. Ben hamile kalana kadar avmlerde asansörün yerini bilmezdm. Yürüyen merdiven zaten kolay.
Ne kadar hadsizsiniz insanlarin ortunmeleriyle asansöre binmeleri arasin da nasıl bir bağ kurabildiniz ?
Gercekten konu hakkında yorum yapmicam ne doğru ne yanlış diye ama bence tartışma şekliniz çok hadsiz ve terbiyesizce.
Bebek arabam kapatıp elimde taşıyacağım birşey değil travel sistem ayrıca altında bebeğin çantası battaniyesi falan oluyor onları da elime almam lazım. O insanlar kendi rahatından ödün vermiyor hiçbir çaba harcamadan sadece yürüyen merdivenden durup gidebilecekken ben neden eziyet çekeyim arabayı kapat çocuğu kucağa al çık tekrar arabayı aç oturt kat değiştirirken tekrar kapat çocuğu kucağa al in tekrar aç oturt mantıklı mı? sırf hiçbir engeli olmayan insanlar rahat etsin diye ben mi uğraşayım? Çözümü o insanlarda ve onlar için o merdiveni kullanmak benim bunları yaşamamdan daha basit bir çözüm değil mi?
İnsanlar 200 kilo hallerine bakmadan asansöre binebiliyorsa büyük bebek arabaları sorun olmamalı..Bu durum için neysede şu toplu taşımaya yoğun saatte bebek arabasıyla binip koridorun ortasında durana ve arabayı sabitlemeden bırakıp gidip oturana acayip sinir oluyorum.o araba milletin yolunu tıkıyor sağa sola çarpıyor kadın orada oturmuş dedikodu yapıyor.eşiniz varsa yanınızda bebeği kucağa alın arabayı katlayın binin.insanlar o kadar bunaldı ki artık anlayış göstermiyorlar.onlarla ağız dalaşına gireceğinize en iyisi bu.birde bebek arabasının küçükleri yok mu illa eşşek kadar arabayla mı çıkmak gerekiyor?meraktan soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?