- 26 Şubat 2016
- 843
- 739
- 103
- Konu Sahibi FatElephant
-
Ama hala kimselerden ses soluk cıkmıyorBen de buraya tuneyip bekleyeyim cunku 3 aylik bebis annesi olarak ogrenmem lazim
Daha da korktum şimdivalla çocukla tatilden yeni geldim, burnumdan geldi uykusuzluktan. azıcık büyüse de rahat tatil yapsak diye bekliyoruz eşimle. ama şunu söyleyeyim eğer anne sütü alıyorsa sizi sorunsuz emiyorsa daha rahat edersiniz. ek gıdaya başladıktan sonra oteller daha zor geliyor bana. yedirecek düzgün bir şey bulmak için uğraşıyorsunuz.
Buarada neden ona takıldın annem ?Buarada neden otelin adını verdiniz annem ?
Deneyimli bir anne bulmusken sorayım ; yatagını falan nasıl ayarladınız ? Yorum icin tesekkurler ayrica umarım güzel ve kolay geçer:)kızımın 3 aylık oluşu ile çıktığımız tatiller uzun tatil, kısa tatil, deniz tatili, dağ tatili, kar tatili... şeklinde devam ediyor, etsin de.
öncelikle rahat olun. siz rahat oldukça bebek te rahat olacak.
yolculuğu karayolu ile yapacaksanız arabada bebeğin sıkılması durumu var. belki uyur sizinki ama benim kızım hiiiç uyumaz. sık sık mola verin. en önemli şey bu. zamana, saate takılmayın. saat başı mola verin.
uyku saatlerini kendileri ayarlıyorlar. mesela deniz soktunuz, çıktınız arabasını götürürseniz (ki götürün) hemen yıkayın, temiz giydirin koyun arabaya hafifçene sallanırken denizin sesiyle, sıcakla uyur o.
denize/havuza sıra ile girersiniz eşinizle. biraz üçünüz de takılırsınız.
daha detay sorarsanız fikir vermek isterim.
İnşallah ..Buyuk cesaret öncelikle ben gecen sene cikmadim ki yazlik var denize 0 a yakin benim oglum 17 aylik gittik bu bayramda 3 saat uyumuslugu var gunduz gozu masallah diyeyim sorun cikmadi pek diyebilirim zaten yemeyen bir bebek ordada yemedi bebek kucuk ya pek bilemedim inşallah guzel gecer yaz bize
Bence çocukla tatile gitmeyin
Yeni tatilden geldim her yer çocuk. Çocuktan deniz gözükmüyordu
Şaka şaka gidin gezin en çok sizin ihtiyacınız var tatile.
Bebenin düzenine uyarsınız mecburen başka türlüsü olmaz sanki
Bende inemem bi yere odada uyurken.. tabi tabi yuzmekten güneslenmekten ziyade gezeriz zaten değişiklik olsun diye ama uyku saati maması vs gözüm korktu biraz yeni ek gidaya gectik bide uyku duzeni bozulur vs onları dusune dusune zehir edicem kendime tatili simdidenşimdi o size bağlı
mesela ben asla bana uysun demedim
çocupum uyuyacağı zmaan odaya gititm
uyuttum kitap okudum balkona takıldım vs vs
biraz büyüyünce bu süreyi dönüşümlü geçiridk
ben dışarıda eşim odada ya da eşim dışarıda ben odada
ben güneş altında çocuk uyutulması tarafdtarı değilim yani kendim de gidip 12'de birde sahilde oturmam zaten
gece çocuğumun uykusu gelince de alır yatırım odada
bayram tatilinde küçük bir yerde idik bir aile daha vardı 1,5 yaşındaki bebeği uyutup gelip oturdular mesela kalkıp kontrol bile etmediler ben huzursuz oldum bir sorun oldu mu olmadı onlar öyle alışmış ve bebeği de alıştırmış ben 6 yaşındakini yatırıp bırakıp inemedim aynı yerde
çözüm sizde ve bebekte sıcaktna bunalabilir bir de ona göre saat ayarlaması yapın tüm gün plaj ya da havuz başı zorunluluuğ yok ki arada da serin serin odada takılmak da olabilir
5 aylık emiyorsa hiç sıkıntı yok en kolay besleneceği zaman
Ben de buraya tuneyip bekleyeyim cunku 3 aylik bebis annesi olarak ogrenmem lazim
Bende inemem bi yere odada uyurken.. tabi tabi yuzmekten güneslenmekten ziyade gezeriz zaten değişiklik olsun diye ama uyku saati maması vs gözüm korktu biraz yeni ek gidaya gectik bide uyku duzeni bozulur vs onları dusune dusune zehir edicem kendime tatili simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?