canım bende ilk zamanlarda aynı senin korkularını yaşıyordum ağlarsa ne yaparım bide dışarıda rahat emziremeyen biriyim neyse şimdi alıştım artık zaten ek gıdayada geçti ben puseti arabanın bagajına bırakıyorum eve çıkarmıyorum hava almaya yada annemlere gideceğimde kızı arabaya bırakıyorum puseti açıyorum çantasını falan rahat yerleştirebiliyorum arabayla tek sadece annemlere gittim oda kısa mesafe olduğu için sorun yaşamadım alışveriş merkezinde bi kere eşim tek bıraktı ama bizim kız özellikle uykusu geldiğinde çok huysuz pusette uyumuyor neyazıki ogün çok zorlandım hem kızı kucağımda taşıyorum hemde arabasını bir yandanda alışveriş çıkayım dedim cüzdanı evde unutmuşum okadar alışveriş bırakamadımda artık eşimi bekledik emzirme odasıda yoktu emzirme odası olan yerleri tercih edersek sorun olmaz birde bir şey soracağım bebekleriniz pusette duruyormu benimkine hiç belli olmuyor bazen çok güzel duruyor bazen ağlıyor siz ağladığında hemen kucağınıza alıyormusunuz dışarda gezerken milletin çocuğuna bakıyorum güzel güzel arabada gidiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?