Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merahaba benm oglum 10 aylik tatile gidecegiz nivea sun kids hassas ciltler icin olan krem verdi eczaci bana bebekler icin kullanabilir miyim yardimci olabilir misiniz???
Ben çocuklara dediğiniz güneş kreminden kullandım hep 1 yaşından itibaren. Bu yıl farmasi diye bir marka çıkmış kimsayal içermiyor dediler kullanan arkadaşlar tavsiye etti ondan aldım ama henüz kullanamadım deneyeceğiz artık.
Ya dogru mu dusunuyorum bilmiyorum ama faktor arttikca icindeki katki maddeleride artiyor birde gunesten d vitamini alsin diye yuksek faktor almiyorum zaten kontrollu cikartiyorum gunese 30 yeterli kaliyor hic haslanmadi simdiye kadar :)
Mustela kullandım,sebamed aldım ama henüz kullanamadım. Birde hipp aldım yurtdışından türkiyede var mı bilmiyorum. Hipp'in diğer ürünleri var ama güneş kremini görmedim türkiyede. Çok iyiymiş güya,göreceğiz bakalım..