Bebek İkinci El Bebekler için herşeyi yeni ürünler ekledim

sabis79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
63
6
  • image.jpg image.jpg 15 tl image.jpg 90 tl image.jpg 15tl image.jpg nevresim20 image.jpg 30 tl image.jpg 15 tl image.jpg 150 tl image.jpg 10 tl image.jpg 1 adet park yatak nevresim takımı' bir adet örgü 2 adet normal battaniye TEFAL bir kaşık yağ ile kızartma yapan temiz firitöz 2 adet CHİCO biberon biri alıştırma bardağı masaya monte edilen CHİCO mama sandalyesi 1 adet dökülmeyen mama tabağı 1 adet yazlık 20 numara erkek sandalet 1 adet termos biberon 1 adet www baby pratik göğüs pompası 1 adet bebek araba şemsiyesi müzikli lazımlık Pepe'nin evi lego seti masal ninni söyleyen kuzu PLAYSKOOL sayı sayan Aslan pocoyo müzikli bebek tek tek resim ekleyemedim ama ilgilendiğim ürün için yazarsanız resim ve fiyat yazabilirim tüm ürünler için Kadıköy ve Mecidiyeköy'den elden teslim imkanım var

Son düzenleme:
tefal fritoz hk bilgi verir misiniz ve takas dusunur musunuz. mama sansaltesiyle de ilgileniyorum ama once arkadas sormus

Chicco alıştırma bardağı ve tabakla ilgileniyorum.fiyat ve resim alabilir miyim?teşekkúrler

1 adet termos biberon 1 adet wee baby pratik göğüs pompası fiyat nedir foto gorebilirmiyim:KK76:

Lego seti fiyatı nedir?Kaç parça ve mümkünse resmini yükler misiniz?
1 adet park yatak nevresim takımı' bir adet örgü 2 adet normal battaniye TEFAL bir kaşık yağ ile kızartma yapan temiz firitöz 2 adet CHİCO biberon biri alıştırma bardağı masaya monte edilen CHİCO mama sandalyesi 1 adet dökülmeyen mama tabağı 1 adet yazlık 20 numara erkek sandalet 1 adet termos biberon 1 adet www baby pratik göğüs pompası 1 adet bebek araba şemsiyesi müzikli lazımlık Pepe'nin evi lego seti masal ninni söyleyen kuzu PLAYSKOOL sayı sayan Aslan pocoyo müzikli bebek tek tek resim ekleyemedim ama ilgilendiğim ürün için yazarsanız resim ve fiyat yazabilirim

Eki Görüntüle 1426527 Pompa bu mu biberon hangi marka model:)
Eki Görüntüle 1426527 Pompa bu mu biberon hangi marka model:)
Evet canım pompa bu biberon Chico ağız emziği ayına göre alıp takabilirsiniz
Lego seti fiyatı nedir?Kaç parça ve mümkünse resmini yükler misiniz?
lego seti 47 parça 18 tl
Cevap alabiklmek icin hangi urunlerle ilgilenmek gerekiyor acaba??????ikinci oto falan var mi
canım benim bilgisayarım yok ancak eşimin telefonundan yazıyom çocuktan fırsat buldukça resim yüklemelerde biraz acemimin galiba kusura kalma

Evet canım pompa bu biberon Chico ağız emziği ayına göre alıp takabilirsiniz

lego seti 47 parça 18 tl

canım benim bilgisayarım yok ancak eşimin telefonundan yazıyom çocuktan fırsat buldukça resim yüklemelerde biraz acemimin galiba kusura kalma
sabis biz sana kusuyoz ama :) sirasiyla cvp versen. tefal hangi model. kac tl dusunuyosun. ne kadar kullandin ve satis sebebin nedir. ne zamandir almayi dusundugum bisey. yazisip anlasirsak ne guzel olur :)

Alıştırma bardağı ve tabağı almak istiyorum. Özelden ibanını atar mısın.hafta içi yatırínca ben sana mesaj geçerim.bu hafta çocukların her birinin toplantısı var ufaklık zaten başlı başına iş.ama mutlaka hafta içi hallederim.

Merhaba Chicco mama sandalyesinin resmini ve fiyatını ekler misiniz.
Mama sandalyesi masaya monte edilip 360 derece dönebiliyor her masaya uyumlu bez bölümü çıkıp makinada yıkanabiliyo 36 aya kadar kullanabilirsiniz kolda taşıma çantasıyla heryere götürüp kullanma imkanınız var güvenli bir ürün Markası chico fiyatı 90 tl resmi yükleyemedim ama rengi bordo

X