Bebekler için temassız ateş ölçer???

Zeyno07

AnneOlmak
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
36
1
16
Antalya
Bebekler için temassız ateş ölçer hakkında bilgi verirmisiniz? Kullananlar memnuniyetler? Ve marka??? Teşekkürler....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba, temazsız , kulaktan vs ölçerleri bizim doktorumuz tavsiye etmemişti , düşük veya fazla ölçebiliyorlar en net koltukaltı ölçerler dedi. Bende kulaktan ölçer almıştım ama doktorumuz böle dedikten sonra hep koltukaltından ölçtüm ki gerçekten kulaktan ölçtüğümde 1 2 derece düşük çıktı.

Bebekler için temassız ateş ölçer hakkında bilgi verirmisiniz? Kullananlar memnuniyetler? Ve marka??? Teşekkürler....

ben mesitas diye bi markanin ates olcerini aldim dr tavsiyesiyle. Yikarken su sicakligini falan da olcebiliyosunuz. memnunum ben.İnternetten aldm. koltukaltindan olcen de var ama bebegim cok hareketli kolaltindan olcturmuyo.

Merhaba, temazsız , kulaktan vs ölçerleri bizim doktorumuz tavsiye etmemişti , düşük veya fazla ölçebiliyorlar en net koltukaltı ölçerler dedi. Bende kulaktan ölçer almıştım ama doktorumuz böle dedikten sonra hep koltukaltından ölçtüm ki gerçekten kulaktan ölçtüğümde 1 2 derece düşük çıktı.

Teşekkürler☺️☺️

ben mesitas diye bi markanin ates olcerini aldim dr tavsiyesiyle. Yikarken su sicakligini falan da olcebiliyosunuz. memnunum ben.İnternetten aldm. koltukaltindan olcen de var ama bebegim cok hareketli kolaltindan olcturmuyo.

Teşekkür ederim evet halletim onuda☺️👍

Benim ateş ölçerim alınan ölçer aynı zaman da su sıcaklığını da ölçüyor zaten bu tür ölçerler ateşe odaklı gerçekten ateşi olduğunda sinyal veriyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba ben temassiz olcer aldim kendimde hemsireyim hastanede kullaniyoruz diye almistim ama bebek te durum farkli oluyormus bebegim ateslendi diye hastaneye goturdum orda da temasla olctuler bebegime yatis verdiler sonra bi dr arkadasim koltuk altindan olcturdu dusuk cikti az kalsin cocugu bosu bosuna yatircaktim hastaneye son anda yirttik hemen eczaneye gidip eve koltuk altindan olcer aldim

benim koltuk alti olcerim var ama afedersiniz bebegimin hep atesini popodan olcuyordum en iyi olcme teknigi bu dedigi icin doktorumuz

Biz Arzum aldık canım hem fiyatları uygun hemde hkulaktan da olcebiliyo düşünürsen

doktorumuzda görüp aldım.weewell markası.şimdilik gayet memnunum:KK66:pek bu amaçlarla kullanmasam da suyun,mamanın ,odanın sıcaklığını da ölçüyor aynı zamanda.

Back
X