bebekler ve tv...

Bnce guzel bi yazi ama yapilan yorumlarda cogu dusundurucu kimi hakli kimi.haksiz benim kaafam karisik .....

valla ortada bi ihtimal var tv çocuğum zekasını etkiler. belki çocuğu etkilenmeyenler vardır ama bunlar nadir. Allah'ım bize çok şükür sağlıklı bi evlat vermiş bi ihtimal de olsa niye sağlığını bozalım ki tv izlememekle o çocuk hiçbirşey kaybetmez. sadee sağlığını bozarak biz kaybederiz. gelin biz işimizi sağlama alalım ve bebişlerimize tv izletmeyelim. yine de karar sizin hanımlar :) :)

karar senin canım benim :-) ben izletmiyorum artık. gel izletme sen de :):-)

Yok zaten izletmiyorum ya bn bile izlemiyorum vaktim olmuyo iste arada cok nadir sikilirsam aciyorum

canım öncelikle bebeğin inşallah hayırlı bi evlat olur.sana diyeceğim şu
halamın nur topu gibi bi oğlu oldu hemen arkasına 2. bebeğine hamile kaldı hamileliği biraz zordu. oğlunu oturttu tv karşısına iş yaptı oturttu tv karşısına yattı şimdi o dr senin bu engelli merkezi benim oğluna şifa arıyor dr ların söylediği bize aktarılan kadarıyla bildiğim çocukta gelişim geriliği var hem zeka hem fiziksel olarak ve sebebi tv karşısında geçirdiği vakit.
benim de 8. ayına girmek üzere olan bi kızım var ve 2 katı kuralım var asla tv izleyemez ve yanında sigara içilemez

Kesinlikle sigaraya bnde karsiyim hamileligimde bile asla sigarali ortamda durmadim etrafimda herks sigara icmesine ragmen cocugum.oldu yanimizda sigara icilmedi arabamiz war kayinlarim falan icmek istiyo arabada bnde bizim arabimizda kotu soz dahi kullanilmadi degilki sigara icilsin diyorum saolsun onlarda anlayis gosteriyolar 1saatlik yolu sigara molasi vere vere 3saatte gidiyoruz:-)

Ama artik bnde izletmeyecem ya zaten hamileligimde hic tv İzlemedim bile simdide izlemesm bisey kaybetmem sanirim

Gunde bi defa 60cc bazen hic wrtmiyorum degisiyo iste ama artik ufak ufak corba fLan badlamayi disunuyorum

ben 6 ayını doldurmadan vermeyi düşünmüyorum :KK43:

idrarını günlük kaç kez yapıyo belki de sen endişe ediyorsundur canım sütün az mı

Cok yapmiyo ya ona kafam takiliyo aksam ni bagliyom buyuk cisini yapmazsa dolmuyo bezi hala kuru gibi yani

Cok yapmiyo ya ona kafam takiliyo aksam ni bagliyom buyuk cisini yapmazsa dolmuyo bezi hala kuru gibi yani

Back
X