bebekler ve tv...

reklamlarda bebek filtresi olduğunu biliyormusunuz? anneler bebeklerin ağlaması bir an olsun dursun ,yada ona bakarken yemeğini yesin diye böyle bir uygulama başlatılmış..bizim göremediğimiz ama sadece bebek ve çocukların gördüğü canlı renkler kullanılıyormuş bu filtre bebekleri sakinleştiriyor ve tv den gözlerini alamıyorlar..reklamların zararlı olduğunu düşünmüyorum ama diğer programları bilemeyeceğğim :=)

Allah allah hic duymamistim sonucta tv ama osuda zararli busuda zararli bnde basda izketiyodum simdi kendimde izlemiyorumm onada izketmiyorum

zararlı olan programlar değil ama tv nin kendisi. valla iş yapacam diye de çocuğumu koymuyorum tv nin karşısına çocuğumun sağlığı bozulacağına işler beklesin :)

Son düzenleme:
Cok yapmiyo ya ona kafam takiliyo aksam ni bagliyom buyuk cisini yapmazsa dolmuyo bezi hala kuru gibi yani
şimdiki bezler öyle kuru oluyo yapsa da ben ıslaklık göstergeli bez kullanıyorum yaptığı anda bezin dışından belli oluyo. günlük 5-8 kez yapıyorsa endişelenme

Kesinlikle baharcim onunla ilgilenecm diye sosyal hayatim yok gibi bise tek iyi olsunlar sagliklari yerinde olsun yeter rabbim hastanede olanlara kolaylik wersin cok koti durum...

O bez hangisi bende kullansam ya bilmiyorum sabaha kadar yapiyo dolmus oluyo ama gunduz hep buyuk cisini yaptigi icin anlayamiyorum

ben huggies kullanıyorum canım ama 2 numaraya kadar ıslaklık göstergesi var zannedersem primada da varmış

ben huggies kullanıyorum canım ama 2 numaraya kadar ıslaklık göstergesi var zannedersem primada da varmış

Hm bnde prima kullaniyorum ama 4numara bide ona bakayim bn

kız bebeğin kaç kilo seninnasıl 4 numaraya geçtiniz hemen

Suan 7bucuga yakindir ya bn digdugunda bile 2numara kullandim gorsen kucuk geliyodu hep buyuk sisini yaptiginda banyo yaptirmak zorunda kaliyodyk oyusden

Acaba bezi buyuk oldugundan mi anlayamiyorumki cisini yaptigini bak kagam karisti simdi srn kac numara kullaniyon

benim kız 6 kilo 2 numara kullanıyoruz canım elimdeki bez bitsin 3 e geçecez biraz sıkmaya başladı :)

2numarami biz dogdu bi hafta sonra falan kullnmaya vasladim ikiyi uc dort kere 3numaara aldik sonra 4e gectim ama suan farkettim ki 4bize buyuk geliyo biraz gec idrak etsemde:-) tekrar uce gececm bezi hic doldurmuyo bide cisinimi yapmiyoki diyorum

2numarami biz dogdu bi hafta sonra falan kullnmaya vasladim ikiyi uc dort kere 3numaara aldik sonra 4e gectim ama suan farkettim ki 4bize buyuk geliyo biraz gec idrak etsemde:-) tekrar uce gececm bezi hic doldurmuyo bide cisinimi yapmiyoki diyorum

senin tatlı bebiş yeni 3 numara olmuş canım benim :-)

sen 3 numaraya başla bak nasıl doluyo o bez :)

Ewet ya aynen dedigin gibi :-) daha yeni uc olduk biz bana kalirsa eger biz 1ay sonra 5e geceriz:-)

maşallah sen baya hızlı çıktın bu konuda valla hiç gülecek durumda değildim :-)

:-)vallaa bnde guluyom suan bana uyma sakin 2 3aya cocugu yuruturum bn bu gidisle valla

Back
X