- 6 Ekim 2015
- 302
- 66
- 18
- 40
- Konu Sahibi Hayatbazen
-
normal nir mesafeden düşmüştür o çocuk . ne bileyim doktor sormuştur kafasını sert çarptı mı diye çarpmamıştır . burdaki durum başka . siz nasıl aynı kefeye koyup götürmeyin yazıyorsunuz ?Yae gözleri kaymıyorsa bir gariplik yoksa götürmeyin. Yıllar önce götürdük tanıdığımızım bebeğini. Doktor kızdı ne getiriyorsunuz siz hiç mi düşmediniz diye. Test yapmaktan çocuğun daha çok csnı yandı. Benim kızım da ara sıra düşüyor hiç götürmedim devamlı takip ettim ama. Bir gariplik yoksa gitmeyin derim.
Kaç doktorla konuştum onlar lastik top gibi. Bir şey olmaz. Evhamlı annelerden biz bunaldık diyorlar. Eğer gözleri kaymıyor kusmuyor bir değişiklik yoksa getirmeyin dediler. Kaldı ki üstünden geçmiş kaç saat...normal nir mesafeden düşmüştür o çocuk . ne bileyim doktor sormuştur kafasını sert çarptı mı diye çarpmamıştır . burdaki durum başka . siz nasıl aynı kefeye koyup götürmeyin yazıyorsunuz ?
kaç doktorla konuştunuz? bazı anneler evhamlı evet ama bebek düşerse götürülmeli. her zaman beyin kanamasında kusma olmaz. ben de bir doktorum kaç doktordan ders aldım ama böyle genelleme duymadım. her bebek aynı değil. siz durumu bilmiyorsunuz şuan. ben de bilmiyorum. biz basit deriz bakarsınız Allah korusun minimal sak vardır . kimseye götürme demeyin. boşverin gidince doktor bu durum için evham yapmışsınız yok bir şey desin ama bunu doktor desin. her durum aynı değil çünkü.Kaç doktorla konuştum onlar lastik top gibi. Bir şey olmaz. Evhamlı annelerden biz bunaldık diyorlar. Eğer gözleri kaymıyor kusmuyor bir değişiklik yoksa getirmeyin dediler. Kaldı ki üstünden geçmiş kaç saat...
Kaç doktorla konuştum onlar lastik top gibi. Bir şey olmaz. Evhamlı annelerden biz bunaldık diyorlar. Eğer gözleri kaymıyor kusmuyor bir değişiklik yoksa getirmeyin dediler. Kaldı ki üstünden geçmiş kaç saat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?