Çocuk Hastalıkları bebeklerde dalma nöbeti

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

biriiicik

вɴ αɴɴeмιɴ,ĸızLarıмdα вeɴιм ĸυjυм❤
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
3.490
12.497
208
31
Istanbul
Merabalar moralim sıfır çok üzgünüm kızım aralıklı olarak göz kalması deriz ya bir yere bakıyor öylece kalıyor kızım diorum hiç bi tpki yok elimi gözününü önünde çırpıyorum yok tepki, bende nette arastırdım iyi şeylerde okumadım korkuttum kendimi ve bugun doktora göründük dalma nöbeti dedi beyin emarı çekinmesi gerekiyor ve bir çok tahlil yapılması lazım dedi ama burda yok dedi burada çocuk nöroloji olmadıgı için istanbula döndüğümüxde göstercegim yavrumu ve cok tedirginim korku var içimde böyle olan varmı ne yapıldı :( :(

Hiç duymamıştım. Kaç yaşında kızınız. Telefonla bir iki doktor muayenehanesini arayıp istanbula dönünce size getirmek istiyorum diyip bilgi alın bence. Geçmiş olsun.

Konunuz üstte kalsın diye yazıyorum. Hiç bir bilgim yok. Umarım sonuçlar iyi çıkar. Çok geçmiş olsun.

Absans epilepsi diye bir sey var. O olabilir. Umarim degildir. Ama varsa da nobet ilaclari gayet basarili bu konularda,cok uzmeyin kendinizi. Varsa erkenden tespit edilmesi de iyi olmus olur.

Simdi yanlış birşey demek istemem ama Absans dedikleri bir çeşit epilepsi nöbetleri vardır. Onlar gibi geldi tarif ettiğiniz. Farketmeniz iyi olmuş. Doktoru aksatmayın sakin. Korkmayında yas ilerledikçe yüksek ihtimalle geçecektir.

Epilepsinin bir çeşidi olabilir erken fark edildiğinde iyileşme olasılığı çok yüksek bebekler çocuklar ilaç tedavisiyle çabuk atlatıyor diye biliyorum en kısa zamanda nörolojiye gidin

Baska bir sorunu varmi yuruyebiliyor mu konusabiliyormu yada gayet ediyor mu? Bu sorun disinda hersey normalse ciddi bir sorun.degildir o zamn.acil sifalar

Allah hepinizden razı olsun teşekkür ederim
Hepsi ne kadar olur???

Insallah kotu birsey degildir. Ama tek doktora gostermeyin bi kac yere goturun mutlaka.

Epilepsinin bir çeşidi olabilir erken fark edildiğinde iyileşme olasılığı çok yüksek bebekler çocuklar ilaç tedavisiyle çabuk atlatıyor diye biliyorum en kısa zamanda nörolojiye gidin

Acil şifalar inşallah konumuz gözüksün yazayım dedim.hiç bilgim yok

Acil şifalar allah herkezin cocuguna saglıklı ömür nasip etsin

ALLAH Sifalar versin.
Umarim ciddi birsey yokturm gonlunu ferah tut ki iyi sonuclar gelsin.

Çok geçmiş olsun. Belirtmeden geçemeyeceğim ne kadar supersiniz ve 9 aylıkken farketmissiniz.
Konunuz yukarıda kalsın istedim.

Allah acil şifalar versin.gecmis olsun.

Baska bir sorunu varmi yuruyebiliyor mu konusabiliyormu yada gayet ediyor mu? Bu sorun disinda hersey normalse ciddi bir sorun.degildir o zamn.acil sifalar

Back
X