Çocuk Hastalıkları bebeklerde dalma nöbeti

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Canim insAllah önemli biseyi yokdur prensesinin Rabbim sana bagislasin bana biraz epilepsi baslangicini animsatti kuzenimde vardi ama insAllah bebeginde yokdur sadece bu ihtimali es gecme göz önünde bulundue diye diyorum :KK43:

Bu da bir epilepsi türü, EEG ile teşhis konuluyor ama çok tehlikeli bir durum değil, tabi keşke olmasaymış ama ilaçla kontrol altında tutulabilir.
Çocuk nöroloji ye gitmişsinizdir heralde.
Çok geçmiş olsun

Merabalar moralim sıfır çok üzgünüm kızım aralıklı olarak göz kalması deriz ya bir yere bakıyor öylece kalıyor kızım diorum hiç bi tpki yok elimi gözününü önünde çırpıyorum yok tepki, bende nette arastırdım iyi şeylerde okumadım korkuttum kendimi ve bugun doktora göründük dalma nöbeti dedi beyin emarı çekinmesi gerekiyor ve bir çok tahlil yapılması lazım dedi ama burda yok dedi burada çocuk nöroloji olmadıgı için istanbula döndüğümüxde göstercegim yavrumu ve cok tedirginim korku var içimde böyle olan varmı ne yapıldı :KK43: :KK43:
geçmiş olsun gösterdiniz mi bebişinizi doktora

Ben 32 yasindayim bende de çok sık göz dalmasi oluyordu.bende doktora gittim.ve epilepsi teşhisi kondu.ama korkmayın ilaç ile 2 yilda tedavi oldum.yani sadece bebek değil Büyüklerde de oluyo.nöbetler göz dalması şeklinde geliyo.

Canım merhaba bunu teyzem yasadı bu sene kızı aynı senınkı gıbı bebek bıryere bakıp dalıyor oyle sureklı dıye yaptıgı zamanlar vıdeoya cekıp doktora gıtmıs gostermıs epılepsının bır turu dedıler ılac kullanıyor suan davranısları da normal cocuklar gıbı ama bakısları bazen bos bos dalmıs sekılde oluyor buyuyunce nasıl olur bılemıyorum ama ılac kullanacak arada hastaneye kontrole gıdıyolar kan falan verıyo umarım senın bebısınde bır rahatsızlık cıkmaz acıl sıfalar dılıyorum

Epilepsi gibi duruyor. Panik yapmayin. Buyudukce duzelen bir durum da olabilir.

Allah yardimciniz olsun.epilepsinin bir turuymus galiba.birkaç saniyelik nobetler oluyor

Erken farketmeniz iyi olmuş Çocuk nöroloji ye gidip EEG çektirdiginizde epilepsi gibi bi hastalik varsa ortaya cikar ki inşallah bi şeyi yoktur. İlaç tedavisiyle nöbetler engellenebilir

Back
X