Çocuk Hastalıkları bebeklerde dalma nöbeti

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
N'olursunuz ihmal etmeyin geçer deyip doktora görünmemezlik etmeyin..

Rabb'im Ya ŞAfi isminin tecellisiyle şifa versin en kısa sürede inşaAllah bebeğinize ve tüm hastalarımıza. Sıkıntılarınızı gidersin Allah'ım (amin)

sayın konu sahibi ilaca mı başladınız ne oldu söylerseniz belki benzer durumdaki insanlara bir faydası dokunurdu?

Evet önce takip kartı gerekirmiş çocuk doktoruna gidecegiz cuma günü ordan sonra çock nörölojiye inşallah birşeyi yoktur kızımın

Merabalar moralim sıfır çok üzgünüm kızım aralıklı olarak göz kalması deriz ya bir yere bakıyor öylece kalıyor kızım diorum hiç bi tpki yok elimi gözününü önünde çırpıyorum yok tepki, bende nette arastırdım iyi şeylerde okumadım korkuttum kendimi ve bugun doktora göründük dalma nöbeti dedi beyin emarı çekinmesi gerekiyor ve bir çok tahlil yapılması lazım dedi ama burda yok dedi burada çocuk nöroloji olmadıgı için istanbula döndüğümüxde göstercegim yavrumu ve cok tedirginim korku var içimde böyle olan varmı ne yapıldı :KK43: :KK43:

Canim benim kizimdada ayni hastalık var suan 3 yaşında ama bir seneden fazla dalmalari oluyor uzun süre dona kalıyor sesleniyoruz cevap vermiyor sonradan kendine geliyor doktora gittik eeg ve emar istendi emari temiz çıktı ama eeg leri bozuk dedi doktor tam olarak kesin bir hastalik soylemedi ilaç tedavisine başladı yaklaşık 6 7 aydan fazla ilaç tedavisi gördü ama hic bir faydasını görmedik tam.kesin bisey de demiyor doktor ne yapacagimizi şaşırdık halende devam ediyor dalmaları

Back
X