Bebeklerde Göz Rengi

fdneng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
331
0
116
Kayseri
kızlar 3 aylık olacağız ama hala oğlumun göz rengi tam belli değil bazen kahve bazen yeşil oluyor şimdi de gri yeşil sizlerin bebişlerinde belli değilmi göz renkleri acaba ne zaman tam renk belli olur

aynen benim kızımında göz rengi belli değil bazen mavi bazen yesil gibi duruyor ama hale tam rengi gelmedi....

benim oğluşumm lacivert göz rengiyle doğdu şuanda mavi öle kalır diyolar ama değişede bilir CADIARZU

benim kuzumunda kenarları lacivert ortası mavi gri... eşim de ben de renkli gözlü olmamıza rağmen değişebilir tabi. benim arkadaşımın oğlunun 10 aylıkken gördüğümde bile masmaviydi gözleri geçen gün gördüğümde 15 aylık olmuştu ve gözleri ela-yeşil gibi bi renk olmuştu çok şaşırdım...

canım benim bebişin gözleride net belli değil ela oluyor yeşil oluyor..
değişiyor sürekli ortama göre renk değiştiriyor..kaydirigubbakcemile3

benim kiziminda hala belli degil gri bazen cok koyu mavi bazen yesil oluyor bekleyip gorecegiz

ana ekim bebişlerinden gara gözlü olan bi benim ilayım mı , garA gaara bakıyor boncukum..baba kara ana kara çocuk napsın kaydirigubbakcemile3 nerde yeşil , mavi , laciverttttttttttt kaydirigubbakcemile4

benimkide şimdilik maviş ama ilerde ne olur bilemiyorum..değişebiliyor çünkü gözleri..ama her gören önce gözlerine bakıp aaa bu mavişmiş diyip yapışıyo...umarım değişmez sonra

benim kızımında gözleri gri keşke öyle kalsa 5 .aya kadar değişebilirmiş diye duymuştum ne kadar doğrudur bilmem

benim kızımın griydi ama bu son hafta içinde belirmeye başladı. ela oluyor gözleri :)

benim bebişimin göz kenarı lacivert ortası kahve bazende yeşil gibi ama çok merak ediyorum ne renk olacak baba mavi anne kahve renk hadi hayırlısı bakalım

benım oğlumunda goz cercevesı yesıl ıcınde kahverengı cızgıler var benım gozlerım yesıl babanın acık kahverengı bana acık bı ela olcakmıs gıbı gelıyo ama bakalım

kizlar bebeklerin göz rengi , bebegin net görebildigi anda ortaya cikiyor buda 8 ayliktan önce degil , suan bebeklerimizin göz rengi degisebilir , ama dogumdan itibaren goz rengi koyu mavi ise bu buyunce acik maviye , gri yesilimsi ise muhtemelen elaya giri kahve siyah tonlarida koyu kahve veya acik kahve olacaktir :) suan bebeklerimiz henuz bizler gibi net göremiyor , alici renkleri suan fark ediyor hafif bulanik sekilde goruyorlar

bende cok merak ediyorum bebisimin göz rengi ne olacak,ama benim kizim daha 18 günlük.Ama asil merak ettigim ten rengi.Cünkü dogdugunda karbeyazdi ama 2-3 gün sonra esmerlesti kizim.Acaba ten rengi acilir mi tekrar.Ben de babasi da acik tenliyiz.Tecrübelerinizi yazarsaniz sevinirim.

bende cok merak ediyorum bebisimin göz rengi ne olacak,ama benim kizim daha 18 günlük.Ama asil merak ettigim ten rengi.Cünkü dogdugunda karbeyazdi ama 2-3 gün sonra esmerlesti kizim.Acaba ten rengi acilir mi tekrar.Ben de babasi da acik tenliyiz.Tecrübelerinizi yazarsaniz sevinirim.

Allah korusun sarılık veya az besleniyo olmasın kuzun? benim kızım da beyaz doğdu sonra rengi kara sarı oldu doktora gittiğimizde kilo alamadığını öğrendik, mama takviyesine başladık, 2. veya 3. günüydü tekrar akça pakça oldu bizim kuzu. inşallah öyle değildir tabi canım sağlıklı olsunlar yeter ki :)

Allah korusun sarılık veya az besleniyo olmasın kuzun? benim kızım da beyaz doğdu sonra rengi kara sarı oldu doktora gittiğimizde kilo alamadığını öğrendik, mama takviyesine başladık, 2. veya 3. günüydü tekrar akça pakça oldu bizim kuzu. inşallah öyle değildir tabi canım sağlıklı olsunlar yeter ki :)

Ayy annemde dedi onu ama doktora gittik gecen gün hersey mükemmel dedi.Gerci biraz acildi rengi.Sanirim büyüdükce acilacak.Allah herkesin kuzusuna saglik versin.Kurban olurum ben ona.Ona gelen bana gelsin.

Evet benim kizda 3. aydan itibaren kilo almaya baslayinca akca pakca oldu.Öyle tatli olduki bayiliyorum ona öp öp doymak mümkün degil birtaneme.Saglikli olsunlarda baska ne ister bir anne.. sevgiler...

ben sarışınım kocam da sarı ikimizinde gözler yeşil.oğluşum simsiyah saçlarla doğdu ve gözler kahverengi.şok olduk.herkez sarı civciv beklerken bizimki kara kuzu olmuştu.ama 6.aydan sonra bayağı açıldı rengi.tam sarışın olmasa da açık tenli.şimdiki halinin ise doğduğu zamanki haliyle alakası yok.inanılmaz değişiyorlar.

Back
X