evet 5 ml , bu kadar panik olmayin , onun midesi kucucuk , icerdekini cikaramadigi icin yeni besin almayi reddediyorya Ben dünn verdim gece yapti baya kakasini bugun yine verdim vermeseydim keske..ögleden buyana hicmi acikmaz korkuyorumm..biraz daha beklicem olamsa acile gitmeyi dusubuorum...siz ölcm oöarak kac kasik veriodubuz 5ml Mi?
fitil yapsanizaöglwn saat 2 3 gibiydi..bu Saat kadar isteMio ve cok huysuz..
ama kac kisi yazdi siz hala tadindan bahsediyorsunuzsekerli bi tadi var ondan tok tutabilirmi??
fitille pisigin ne alakasi var arkadasimya diger skkntimiz zaten pisik olmasi fitilide Doktor verme demisti off bilmiorumm kaldim gercekten..
doktor neden fitil verme dedi ? baska bir sorunu mu var cocugun?ya diger skkntimiz zaten pisik olmasi fitilide Doktor verme demisti off bilmiorumm kaldim gercekten..
surup istahsizlik yapmiyor , bebek kaka yapamadigi zaman emmez , cok basit bir cikarim aslindaAynı şey benim bebeğimde de oldu. İştahı kesildi sanki kızımın. 1 haftadır bişe içmiyor zorla veriyorum saatler geçiyor yine istemiyor. Bende merak ediyordum acaba duphalac iştahsızlık mı yapıyor
doktorunuzla gorusun , surubun etkisi yoktur istahla alakasi yokBebeğim kakasını yapıyor sıkıntı olmadı şuruptan sonra. Ama iştahında çok belirgin bi azalma oldu
1 cay kasiginin bir etkisi yokAnne sütü alıyor mu ?
Eğer anne sütü alıyorsa kabız olacağını pek sanmıyorum,4-5 gün yapmasa bile doktorlar sorun olmaz diyor. Ek gıdaya geçtikten sonra kabız oldu bizimki de duphalac aldım fakat doktor verme dedi ağır gelebilir dedi tabi o bunu diyene kadar ben 1 çay kaşığı içirmiştim bile ancak etki etmedi benim oğlanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?