Çocuk Hastalıkları bebeklerde kabizlik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

diri

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
41
5
6
35
merhaba,
benim4aylik bebegim var doktorumuz kakasini yapabilsin diye duphalac diye bir surup Verdi ancak onu verdim bebegim beni saatlerdir emek isteMio ve cok huysuz bu duphalac istah kesermi bilginiz varmi???

hayir kesmez
bizde kullaniyoruz
kakasini yapamadigi icin rahatsizlik duyuyorlar cok , o yuzden oyledir
kiyamam insallah biran once yapar da rahatlar yavrucuk

Hala karnı tok oldugu için emmiyor çünkü hazmedip dışkılayamadı yedıklerını o yuzden.surupla ilgisi yok

ya Ben dünn verdim gece yapti baya kakasini bugun yine verdim vermeseydim keske..ögleden buyana hicmi acikmaz korkuyorumm..biraz daha beklicem olamsa acile gitmeyi dusubuorum...siz ölcm oöarak kac kasik veriodubuz 5ml Mi?

ya Ben dünn verdim gece yapti baya kakasini bugun yine verdim vermeseydim keske..ögleden buyana hicmi acikmaz korkuyorumm..biraz daha beklicem olamsa acile gitmeyi dusubuorum...siz ölcm oöarak kac kasik veriodubuz 5ml Mi?
evet 5 ml , bu kadar panik olmayin , onun midesi kucucuk , icerdekini cikaramadigi icin yeni besin almayi reddediyor
en son saat kacta verdiniz surubu?

Ben de kullandım 5 ml veriyordum ama bagısıklık oluyor sanırım hep kabız doktora yine gidecegim.İştahı kesilmedi

öglwn saat 2 3 gibiydi..bu Saat kadar isteMio ve cok huysuz..

Çıkaramadığı için karın ağrısı da olabilir huysuzluk ondan belki. Duphaloc iştah kesmez yani hele ki bır anda

öglwn saat 2 3 gibiydi..bu Saat kadar isteMio ve cok huysuz..
fitil yapsaniza
cok uzun zaman olmus hala kaka yapamamsi mahvetmistir cocugu
ben sizin yerinizde olsam acilen gliserinli fitil yapar rahatlatirdim , sonra da emer ve uyur zaten

ya diger skkntimiz zaten pisik olmasi fitilide Doktor verme demisti off bilmiorumm kaldim gercekten..

sekerli bi tadi var ondan tok tutabilirmi??
ama kac kisi yazdi siz hala tadindan bahsediyorsunuz
bebek kaka yapamadigi icin emmiyor
kakasini yapmasi.lazim ki emsin
kendinizi dusunun full dolmusken yemek yiyebilir misiniz ? o da o durumda su anda

ayrica karni agriyor buyuk ihtimalle , kaka yapmadigi surece rahatlamayacak ve emmeyecek

ya doktorunuzu arayin yada hemen bir gliserinli fitil yapip rahatlatin cocugu

Aynı şey benim bebeğimde de oldu. İştahı kesildi sanki kızımın. 1 haftadır bişe içmiyor zorla veriyorum saatler geçiyor yine istemiyor. Bende merak ediyordum acaba duphalac iştahsızlık mı yapıyor

Aynı şey benim bebeğimde de oldu. İştahı kesildi sanki kızımın. 1 haftadır bişe içmiyor zorla veriyorum saatler geçiyor yine istemiyor. Bende merak ediyordum acaba duphalac iştahsızlık mı yapıyor
surup istahsizlik yapmiyor , bebek kaka yapamadigi zaman emmez , cok basit bir cikarim aslinda
yedigini bosaltmasi lazim tekrar yiyebilmesi icin
surup ise yaramiyorsa doktorunuza danisin olcusunu arttirsin

Anne sütü alıyor mu ?
Eğer anne sütü alıyorsa kabız olacağını pek sanmıyorum,4-5 gün yapmasa bile doktorlar sorun olmaz diyor. Ek gıdaya geçtikten sonra kabız oldu bizimki de duphalac aldım fakat doktor verme dedi ağır gelebilir dedi tabi o bunu diyene kadar ben 1 çay kaşığı içirmiştim bile ancak etki etmedi benim oğlanda.

Bebeğim kakasını yapıyor sıkıntı olmadı şuruptan sonra. Ama iştahında çok belirgin bi azalma oldu

1 cay kasiginin bir etkisi yok
bahsi gecen surupta olcu cok onemli
ben doktorun soyledigi olcuden daha az verdim diye baya bi azar isittim
anne sutu alan bebekde kabiz olabiliyor bu arada , 4-5 gun normal diyr yaziyor pek com yerde ama gelin onu birde yasayan bebege ve annesine sorun
8 aydir kabizlikla ugrasiyorum , fena bir durum , bebegin tum yasam kalitesi dusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…