Yok daha iki aylık sanmıyorum diş çıkardığını :) ben bu iştahsızlığı şurubun tadına bağlıyorum. Bal gibi tadı hoşuna gitti galiba. :) hep aynı tadı bekliyor olabilir
Yok daha iki aylık sanmıyorum diş çıkardığını :) ben bu iştahsızlığı şurubun tadına bağlıyorum. Bal gibi tadı hoşuna gitti galiba. :) hep aynı tadı bekliyor olabilir
iki ay cok erken degil mi surup icin?
sizinki baya kucukmus
zeytinyagi falan denediniz mi yada gliserinli fitil?
iki aylikken biz fitil yapiyorduk
4.aydan sonra surubu verdi doktor
evet normali o gunde 3 kere 5 ml ile baslaniyor , etki etmezse 15 ml ye kadar xikiyor ama 2 aylikken degil
2 ay cok kucuk , doktorumuz bize hic bahsetmedi bile 2 aylikken suruptan , zeytinyagi ver cok zorlanirsan gliserinli fitil yap demisti o zamanlar
catlagi var ilk fitil veriodun yapmadi zaten onlada fitili sakin verme dedi iste surubu yazdi Anne süttü Alan bebekler 14günü kadar yapmaya bliir bmm skkntim yapmak istio yapmayio yarasi oldugu icin..
catlagi var ilk fitil veriodun yapmadi zaten onlada fitili sakin verme dedi iste surubu yazdi Anne süttü Alan bebekler 14günü kadar yapmaya bliir bmm skkntim yapmak istio yapmayio yarasi oldugu icin..
ah kiyamam , desenize basta catlagi var diye
acile goturun o zaman , cok uzun saatlerdir emmiyor ve ac cocuk
kan sekeri dusecek , goturun acile orda mudahale etsinler
1 cay kasiginin bir etkisi yok
bahsi gecen surupta olcu cok onemli
ben doktorun soyledigi olcuden daha az verdim diye baya bi azar isittim
anne sutu alan bebekde kabiz olabiliyor bu arada , 4-5 gun normal diyr yaziyor pek com yerde ama gelin onu birde yasayan bebege ve annesine sorun
8 aydir kabizlikla ugrasiyorum , fena bir durum , bebegin tum yasam kalitesi dusuyor
Ben doktorun yalancısıyım,tıbbi bir dayanağım yok elbette ama eğer anne sütü alan bebek kabız oluyorda annenin yediklerine dikkat etmesi mühim. Benim oğlumda epey bir müddet kabızlık sorunu yaşadı hatta kakasını yapamadığı için kusma nöbeti geçirdi ve hastaneye yattı yani o talihsiz dönemi yaşayan annelerden biriyim ben de
Ben bu olaydan sonra çok ciddi diyet yaptım,neredeyse her gün kayısı yedim suyunu içtim oğluma içirdim armut püreleri vs... sonra düzene girdi çok şükür. İlaç çok çok elzem olmadıkça kullanmamak,yerine doğal çözümler aramak daha iyi gibi geliyor bana
Tabi farklı durumları bilemem söz konusu bebeklerimiz olunca ne desek boş.