- 17 Aralık 2017
- 9
- 5
- 1
- 37
- Konu Sahibi Once_upon_a_time
-
Sizinle beraber olacak anneli oyun geupları var 3 yaştan önce tek başına göndermek iyi değil pekBazen bende kendimi rahatlatiyorum.bazende anne olarak telaslaniyorum haliyle.aslinda bende oyun grubu düşünüyorum küçük ama haftada birkaç saat en azindan gitsin bakalim kismetse.faydasi olur umarım.
Neresi acaba istanbul ya da antalya da mıTesekkurler yardimci olmaya calistiginiz icin.tek başına şu an hiç birakamam zaten çalışmadığım için hiç ayrılmadık.simdilik bir yer bulduk anneli bir gruba ilk defa gittik geçen gün bakalim ve kayıtsız istediğiniz gün ve saatte gidebiliyorsunuz.bu benim ve cocugum için daha iyi oldu.bakalim önümüzdeki günlerde ne gibi faydalarını görücez
Benim oğlum 18 aylik..baba..anne..mama..baska bi sey yok artik endiselenmeye basladim her seyi taniyor işaret diliyle her istedigini anlatabiliyor takipteyim konuyu..Özellikle bebekleri konuşma evresini atlatmış annelere sorum.. 20 aylık kızım 60 kadsr kelime söyleyebiliyor nesnelerin çoğunu sorduğumda söylüyor vs. Son günlerde aşırı bir konulmaya ilgisi var yarım yanalak bişeyler çıkarmaya çalışıyor genelde son heceleri söylüyor toka ya ka demek gibi.
Konuşma gerçekten bir anda mı oluyor? Cümle kurmaya başlaması yakın mıdır? Bu süreci çok merak ediyorm açıkçası..
IstanbuldaNeresi acaba istanbul ya da antalya da mı
nerdeys bir yıl olacak oğlunuz düzeldi mi konuşabiliyor mu kizim suan anlattığınız gibi bende cok kafama takıyorum bu durumu lütfen cevaplarsanız cok sevinirimMerhabalar benimde oglum 28 aylik tek net dedigi anne baska bisey demiyor bazen anane baba mama gibi basit kelimeleri soyluyor sonra birakiyor onlarida doktora kac kere goturdum 3 yasina kadar normal dedi cocuklu ortamlara girsin diyor ama yok cevremde oyle cocuklu olsada herzaman biraraya gelemiyoruz cok canimi sk~yor bu durum evdeyiz genelde havalar soguk malum tek cocuk cok etkisi var biliyorum ama konusmasini cok ialstiyorum cok uzuluyorum ya carmi benim gibi
Hala cümle kurmuyor ama anlaştirmaya calisiyor kelimelerimiz cogaldi sadece cogu seyleri hareketleriyle anltmaya calisiyor yani diyecegim tek gelismemiz kelimelerimiz cogaldi ama cok akilli bi cocuk oyuzden hic endise etmiyorumnerdeys bir yıl olacak oğlunuz düzeldi mi konuşabiliyor mu kizim suan anlattığınız gibi bende cok kafama takıyorum bu durumu lütfen cevaplarsanız cok sevinirim
Merhaba şuanki durum nedir acaba?Merhabalar benimde oglum 28 aylik tek net dedigi anne baska bisey demiyor bazen anane baba mama gibi basit kelimeleri soyluyor sonra birakiyor onlarida doktora kac kere goturdum 3 yasina kadar normal dedi cocuklu ortamlara girsin diyor ama yok cevremde oyle cocuklu olsada herzaman biraraya gelemiyoruz cok canimi sk~yor bu durum evdeyiz genelde havalar soguk malum tek cocuk cok etkisi var biliyorum ama konusmasini cok ialstiyorum cok uzuluyorum ya carmi benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?