bebeklerdeki hıçkırık

sima3535

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
555
97
323
6aydankucuk bebek tanıdıgım var hıckırık tutuyor ve endıselenıyorum normal mı gecmesını beklemelı mı yoksa gecmesı ıcın ne yapılmalı

benim oğluşumda çok hıçkırırdı normal bişey ciğerleri genişliyo derler büyükler :)

çok rahatsız ediyorsa bebeği anne sütü alıyorsa emzirin.mama alıyorsa bir çay kaşığı su içirin.hiç geçmezse 2-3 damla limonlu su yine bir çay kaşığı verin geçer.

çok rahatsız ediyorsa bebeği anne sütü alıyorsa emzirin.mama alıyorsa bir çay kaşığı su içirin.hiç geçmezse 2-3 damla limonlu su yine bir çay kaşığı verin geçer.
tesekur ederım kv hıckırdıkca buyuyor o bısey olmaz dıyorda ben pek ınandırıcı bulmadım

evet ciğerleri genişliyor denir ama sarsıla sarsıla kıçkırık bebeği rahatsız eder.
çok uzun sürerse yapın sonuçta.hem anne sütü zararı da olmaz ;)

su içiren oluyor o dogru mu

genelde bebeklerde hıçkırık çok olur.
hıçkırık tutmaya başlayınca emziriyordum

ben de emzirdim hep hıçıkırıkta geçmeyip rahatsız ettiği zamanda limon damlatıp suya verdiğim de oldu

benim oğlum daha karnımdayken sürekli hıçkırırdı çok gülerdim hamileyken hoşuma giderdi hıçkırık tuttu diye eşime anneme gösterirdim:) doğduktan sonra da sürekli hıçkıran bir bebekti emince geçerdi hemen hıçkırığı 6-7 aylık olana kadar sık hıçkırdı sonra azaldı yavaş yavaş... hıçkırığın hemen çözümü emzirmek.biraz büyükse su vermek de olabilir.

Back
X