BEBEKLERE CİNSEL İSTİSMAR-PİZZAGATE

Patolojik hadiselerin en patolojiğidir.üç istismarı aynı anda bünyesinde barındırabilecek kadar mezhebi de geniştir.(bkz: duygusal istismar)(bkz: cinsel istismar)(bkz: fiziksel istismar).tıpın,dinin,devletin,ordunun binimum kolluk ve ilim kuvvetlerinin insan üzerinde ki bu kısa devre yapmışlığın önüne gecmesi ilk vazife olmalıdır.mitoz cogalan hastalıklı bireylerin tohumunu atmaktan öte,o küçüklerdeki içsel depremin faturasını hiçbir ahlak ödeyemez.
 
Tesadüfen konuya denk geldim..gercekten insani yaşamaktan sogutan gercekler..ogrendigimde uzunca bir süre kendime gelememiştim...Korkunç gercekten..Allah bunlara fırsat vermesin..
 
Gerçekten çok şeyleri görmedik bile. Üzgünüm kendi Adıma diyebilirim ki sesi olamadığım her çocuktan özür diliyorum. İlla bu tarz vahim durumlara da gerek yok daha bir kaç ay önce biri çocuğu yere attı . İçim acıyor .
En acısı da bunları bilmesi gerekenlerin bilip hiç birşey yapmaması
 
Bizim ülkemiz sütten çıkma ak kaşık sanki? Her ülkede var böyle pis şeyler hepside birbirine bağlı..
 
Bunlara inanmak istemeyen araştırmaktan aciz yada tozpembe mutluluk, saçma dert modlarindan çıkmak istemeyenler hemen komplo teorisi der. Aslında bunları yapanlar gizlemiyor hatta sitelerde andrecome satışı varmış. elitlerin favorisi ama işte komplo deyip geçmek üç Maymunu oynamak hep işimize gelir
 
Bu insanlara bu dünyada hiç bir şey yapılmayacağını biliyoruz... O yüzden yaşasın Cehennem!
 
içerik çok uzun okumadım ama konuyla ilgili bilgim var. bekgesellerini izlemiştim. Amerika’da ne çok pis işler dönüyor bi bilseniz çocuklarına instagram hesabı açmazdınız. yeni doğan çocuğa hesap açanlar var yazık yazık
 
X