• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklere Converseler

bebiskom

ναяℓığıη öу&#8467
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.495
4
158
İstanbul
bchu1yf3.jpg

bchu2zf3.jpg

bchu3gs4.jpg

bchu8rt1.jpg

resim768.06.jpg

Büyükler için olurda bebekler icin olmaz mı ya
smile.gif

yaa ben bunlara bayılıyorum
sırf bu conversler için çocuk yapasım geliyor bazen kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
benim 5 aylik oglum var onunda var 3 tane conversi esim ve ben conver delisyiz o yüzdn oglumuza öyle yapicaz galiba biri lacivert bagcikli biri beyaz bagcikli biride su en altda varya mavi cirt cirtli onun aynisi var

bunlar harika bir bebeğin ayağında görmüştüm alışveriş yaparken converse mağazasında bulurum diye sormadım.O günden beri kaç tane converse mağazası dolşatım hepsi o kadar küçüğü üretilmiyor dedi:s alan arkadaşlar söylerseniz aldığınız yerleri bende 3 ay sonra gelecek oğluma alacağım :) :emir_bebek:

bunlar harika bir bebeğin ayağında görmüştüm alışveriş yaparken converse mağazasında bulurum diye sormadım.O günden beri kaç tane converse mağazası dolşatım hepsi o kadar küçüğü üretilmiyor dedi:s alan arkadaşlar söylerseniz aldığınız yerleri bende 3 ay sonra gelecek oğluma alacağım :) :emir_bebek:

cnm ben almanyada yasiyorm burada her spor magzasinda var en kücük numarasi 17 azcik büyük geliyo ama bagcikli oldugu icin anlaslmiyo bile ve cok hos duruyoo

bunların en küçük olanları yani patik tarzında yapılanları güzel hafif ama biraz büyükçe olanları mesela 20 numaradan sonrası çok ağır arkadaşlar. ben yeğenime aldım bi tane 1,5 yaşında 24 numara ama çocuk taşıyamıyor ağır geliyor. ama modeller süper bayılıyorum. patik tarzı olanlardan kendi bebişimede alacağım. ama büyüklerden almam sanırım.

Back
X