bebeklere gunes kremi

moddom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
22
1
3
Ankara
Arkadaslar 3 aylik kizim var bu yaz denize girmeyecek ama yinede gunes kremi kullanmak lazimmi.soyle bir baktim ama hem fiyatlar cok yuksek hemde cok buyuk boylari var.gezmeye gidip gelirken de surmeyle bitmez ziyan olur diye dusunuyorum.yardimci olur musunuz?

Arkadaslar 3 aylik kizim var bu yaz denize girmeyecek ama yinede gunes kremi kullanmak lazimmi.soyle bir baktim ama hem fiyatlar cok yuksek hemde cok buyuk boylari var.gezmeye gidip gelirken de surmeyle bitmez ziyan olur diye dusunuyorum.yardimci olur musunuz?

güneşe çıkmayacaksa sürme küçücük bebeğe şimdiden kimyasal madde bence gerek yok ille sürmek istiyorsan seba med var bizim arkadaşın çocuğuna doktor önermişti ama atopik olduğu için sürmesi gerekiyordu hem tüpte küçük hemen biter.

güneşe çıkmayacaksa sürme küçücük bebeğe şimdiden kimyasal madde bence gerek yok ille sürmek istiyorsan seba med var bizim arkadaşın çocuğuna doktor önermişti ama atopik olduğu için sürmesi gerekiyordu hem tüpte küçük hemen biter.

Surmek istemiyorum zaten dr a da soramadim daha birde cok beyaz tenli bisey olurmu diye tereddut ettim

denıze gıtmeyeceksenız kullanma cnm.çok guneşte bırakma sakın.benım kızım 10 aylık anca gıttık denıze dr sebamed 30 ve mustela onerdı sebamed aldım memnun kaldım kızım çok beyaz
ama sen boşuna kullanma henuz çok kuçuk.guneşte kalmasın yeter

Benim oğlum 7 aylık geçen ay ona aldım güneş kremi. Yine dediğin gibi çok beyaz daha denize gitmedik ama yine de güneş çarpıyor arabada iken filan. Ben bübchen aldım eczacım önerdi. Hem bitkisel hem çok güzel vücut hemen emiyor. Oğlum aşırı hassas olduğu için güzel bişe seçmem gerekiyor du. Gerçekten çok pahalı bübchen 100 ml 60 tl.aldım. Ama e bebek te daha uygun 30 tl.benim oturdum şehir de e bebek yok maalesef. İki defa sürdüm çok ta memnunum kendime de kullandım.senin bebiş küçük daha öğle vakti filan güneşe hiç çıkmıyorsa alma cnm boşuna.

canım benim kızım da 3 buçuk aylık. tatile gitcez doktora sordum ben de, 6 aylık olana kadar bişey sürmeyin dedi. yani güneşe pek çıkarmamak en iyisi. kısa süreli çıkarmalardan da bişey olmaz şapka takarsın. biraz güneş görmesi kimyasaldan iyidir bence.

Back
X