Kızlar dr kadir tuğcu yu bilirsiniz.
ben bu doktoru inanılmaz akıllı ve ciddi anlamda bilgili buluyorum.
savunduğu şey bebeklere mama yerine kaynamış inek sütü verilmesi.
mamalrın tamamen ticari olduğunu savunan tek doktor.
ve diyorki kaynamış süt alerjik özelliğini kaybeder.
ne diyorsunuz?
eee peki madem dediğiniz kadar kaynayınca hiçbir özelliği kalmayan hiçbir faydası olmayan birşeyse bu içtiğimiz sütler neden çocuklugumuzdan beri en faydalı şey diye içiriliyor bize ben katılmıyorum haa 6 aya kadar zaten bebeğe ağır gelir ama içerisinde ne bulundugunu bile tam olarak bilmediğimiz yapılışını görmediğimiz kutuda saklanması içine koruyucu katılan mamalar sağlıklıda sütmü sağlıksız biilmiyorum zekayı olumsuz etkilediğinede katılmıyorum bebekliğinden beri benim kadar süt içen yoktur günde bir litre süt içen insanım zekamı etkileseydi 4 yıllık uniyi 2 yılda bitiremez 21 yaşında olmama rağmen 2. üniyi okuyamazdım tabiki en sağlıklısı anne sütü ama inek sütünüde zamanı geldiğinde ben sağlıksız bulmuyorum
mesela kadir tuğcu dan alıntı..
.. İnek sütü, ilk "4 ay içinde" ve "çiğ" olarak verildiğinde "mikroskopik kanamalar yapabilir. Oda herkezde değil. 4. aydan sonra , veya ısıtılmış sütte bu özellik yoktur. İspatı: Nelson.Textbook of Pediatrics. Sayfa 1470. Merak ederse,vede İngilizce biliyorsa, açar okur. Süte istediğinizi ilave edebilirsiniz..
ben 1 yaşına kadar vermedim keşke verseymişim en azından ogluma süt içme alışkanlıgı yapardı.. şimdi kesinlikle red ediyor.. ayrıca öncekiler hep inek sütüyle beslenmişler sapasaglamlar yada köylerde emziremeyip mama bulamayanlar ne yapıyor onuda merak ediyorum
yalnız kaçırdığımız bir nokta var;
günlük pastorize süt şişe süt yada kutu süt diye kaktırılan şey bize aynı sütmüş arkadaşlar..düşünebiliyormusunuz?
sadece maliyetnden dolayı bu şekilde adlandırılıyor..
mamaların sağlıksız olduğu kanaatindeyim..yine bendim milupanın herhangi bir şikayet sitesinde içinden çıkan siyah şeyleri açıklkama yapamayışını buraya konu eden..
benim annecim beni sadece 1.5 sene anne sütüyle beslemiş sonra inek sütüne geçmiş..şimdiki doktorlara kalsa 6.ayın sonunda ek gıdaya geçiş veriyorlar.nye çünkü anne sütü bebeğin ihtiyaçlarını karşılamıyormuş-muş??ee bende o zaman zeka geriliği mi var??
akıllıyım diyen sayısız kişiyi sulu götürür susuz getiririm maşallah banazemuszemus
yalnız kaçırdığımız bir nokta var;
günlük pastorize süt şişe süt yada kutu süt diye kaktırılan şey bize aynı sütmüş arkadaşlar..düşünebiliyormusunuz?
sadece maliyetnden dolayı bu şekilde adlandırılıyor..
mamaların sağlıksız olduğu kanaatindeyim..yine bendim milupanın herhangi bir şikayet sitesinde içinden çıkan siyah şeyleri açıklkama yapamayışını buraya konu eden..
benim annecim beni sadece 1.5 sene anne sütüyle beslemiş sonra inek sütüne geçmiş..şimdiki doktorlara kalsa 6.ayın sonunda ek gıdaya geçiş veriyorlar.nye çünkü anne sütü bebeğin ihtiyaçlarını karşılamıyormuş-muş??ee bende o zaman zeka geriliği mi var??
akıllıyım diyen sayısız kişiyi sulu götürür susuz getiririm maşallah banazemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?