• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeklere yumurta derdi :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bbasakk_88

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
140
37
13
36
iyi akşamlar bayanlar
Size bir şey soracağım normalde izmirde oturuyorum ve kızım ıcın yakın köylerden köy yumurtası bulabiliyodum su an annemleri ziyarete istanbula geldim 15-20 gün kalıcam burda köy yumurtası bulmam imkansız sizce market yumurtası vereyim mi yoksa burda kldığım süre içinde yumurta yedirmiyim mi

organik sertifikalı market yumurtalarından alın,
marka versem reklama girer şimdi... ama büyük marketlerin hepsinde organik sertifikalı ürünler bulabilirsiniz, yıllardır onları alıyorum, son derece güvenilir oldukları konusunda kesin kaynaklarım var.

İstanbulun neresindesin. İnternettende sipriş verebiliyorsun organik yumurta süt vs
Ayrıca market yumurtası versen birşey olmaz. Ben çoğunlukla marketten alıyorum istnbuldayım

Markette de organik yumurtalar satıkıyor. M....s misal

Bir gıdacı olarak, organik sertifikası logosunu gördüğünüz tüm ürünleri endişe etmeden kullanabilirsiniz. Fakat önemli nokta şu: Üzerind e organik yazması yeterli değil, logoyu görmediğiniz ürüne guvenmeyin

internette bulabilirsiniz istanbul içinde köy yumurtası,süt,köy tavuğu satan yerleri.sipariş verdiğiniz zaman evinize getirirler,bizde alıyorduk bir ara.bir araştırın derim,aklınıza yatmazsa da yukarıdaki üyenin dediği gibi organik sertifikalı ürünleri tercih edersiniz.

Şimdi internetten bakıyorum bı arastırayım hiç marketleri düşünmemiştim hakiki değildir ama bu kadar tecrübeli anne varsa denemeye değer

iyi akşamlar bayanlar
Size bir şey soracağım normalde izmirde oturuyorum ve kızım ıcın yakın köylerden köy yumurtası bulabiliyodum su an annemleri ziyarete istanbula geldim 15-20 gün kalıcam burda köy yumurtası bulmam imkansız sizce market yumurtası vereyim mi yoksa burda kldığım süre içinde yumurta yedirmiyim mi
Merhaba, uzerinde organik oldugunu belgeleyen logo gordugunuz yumurtalari buyuk marketlerde de bulabilirsiniz. Marketlerden alabilirsiniz. Enviromental Working Group soframiza almamamiz gereken 5 yiyecegi acikladi ve bunlardan biri de organik olmayan yumurta. Organik yumurta arayisinizda cok haklisiniz. Internetten siparis verebilirsiniz ve size JD ORGANIK'i tavsiye ederim. Instagram hesaplarindan da inceleyebilirsiniz eger siz de begenirseniz web sitelerinden siparis verebilirsiniz. Bebeginizle mutluluklar:)

Bilindik marketlerden organik logolu yumurta alıp, gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Aksine bazen rastlıyorum küçük marketlerde köy yumurtası adı altında satılan yumurtalara ama onlara güvenmeyin derim. Onun dışında çiftlikler de var internetten siparişle gelen ama ben onlardan hiç almadım, bilindik güvenilir çiftlikler onlar da internetten bakabilirsiniz isim vermem reklam sayılabileceği için veremiyorum. İstanbul'da yaşıyoruz ve bilinen market zincirlerinden organik logolu yumurta tüketiyoruz ailecek.

Back
X