Bebekleri kucagima alamiyorum sorun bende mi?

Tarcinli12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
645
354
53
31
Arkadaslar bugun arkadasim dogum yapti kucagima bebek verdi ama ben cok korktum aman bi yeri kirilir aman birsey olmasin diye sabit durdum, aslinda bizde bebek istiyoruz nerdeyse 4 yildir evliyiz ama istesek bile ben bebegi kucagima alamiyorum tutamiyorum inanin birsey olursa diye ödüm patliyor kemik kücük ya yanlis hatayla kolay kolay kemik kirilirsa diye ödüm kopuyor sence bizim cocugumuz olunca alisabilecek miyim? Rahatlikla kucagima alabilecek miyim özellikle yeni doganlara kucagima alamiyorum hic öpmedim zaten simdiye kadar bebekleri bulasir hasta olursa kendimde sorun ederim benim yüzünden hastalandiysa diye ki ne bileyim bi yanim cok istiyor ama bi yanim diyor ki sen bebekleri daha tutmayi bilmiyorsun nasil davranacagi bilmiyorsun kendine gel diyorum kendi kendime

bende biyerini acitirim diye korkuyorum. ya tikanirsa diyip panik oluyorum.
bide keske benimde bebegim olsaydi diye dusunup gereksiz duygusallasiyorum. biyolojik saatime karsi koyamiyorum.

kendimizin olsa korkmayiz ama eminim.

Arkadaslar bugun arkadasim dogum yapti kucagima bebek verdi ama ben cok korktum aman bi yeri kirilir aman birsey olmasin diye sabit durdum, aslinda bizde bebek istiyoruz nerdeyse 4 yildir evliyiz ama istesek bile ben bebegi kucagima alamiyorum tutamiyorum inanin birsey olursa diye ödüm patliyor kemik kücük ya yanlis hatayla kolay kolay kemik kirilirsa diye ödüm kopuyor sence bizim cocugumuz olunca alisabilecek miyim? Rahatlikla kucagima alabilecek miyim özellikle yeni doganlara kucagima alamiyorum hic öpmedim zaten simdiye kadar bebekleri bulasir hasta olursa kendimde sorun ederim benim yüzünden hastalandiysa diye ki ne bileyim bi yanim cok istiyor ama bi yanim diyor ki sen bebekleri daha tutmayi bilmiyorsun nasil davranacagi bilmiyorsun kendine gel diyorum kendi kendime

28 yaşında doğum yapana kadar hiç bebek kucağıma almadım diyebilirim. Düşürmekten kucağımdan atlamalarından korkardım. Üstelik bebekler bana itici gelirdi. Uzaylı gibi değişik bişey. Bebeğim doğdu kucağıma alıp çıktım üstünü değiştirdim bezini değiştirdim. Tırnağını kestim vE bebeği yıkadım
Yani oluyor

bende biyerini acitirim diye korkuyorum. ya tikanirsa diyip panik oluyorum.
bide keske benimde bebegim olsaydi diye dusunup gereksiz duygusallasiyorum. biyolojik saatime karsi koyamiyorum.

kendimizin olsa korkmayiz ama eminim.
Allah en hayirlisindan en dadlisindan evlat nasip etsin canım ici. Bebe olunca adını x köy 🥰

Benim esim de hic tutamiyodu korkuyodu sizin gibi dokunmaya bile. Bebegimiz oldugunda ben nasil tutucam simdi diye odu patliyodu ama is basa oyle bi dustu ki gazini cikarmadan giydirmeye kadar herseyi yapar olmustu. Mutlaka kendinizin olunca bambaska oluyor kaldi ki siz annesi olacaksiniz her turlu tutarsiniz

Çocuklarım doğana kadar yeğenlerimi filan hep kucağıma alırdım. Kızlarımdan sonra kimsenin çocuğunu kucağıma almadım, mecburen almam gerektiğinde zar zor tutabildim. Ben başkasının çocuğunu kucağıma alıp sevemem söz konusu benim çocuğumsa rahatlıkla kucağıma alabilirim. Merak etmeyin kendi çocuğunuz olunca hiç zorlanmadan kucağınızda tutabilirsiniz

Kendi cocugunuz olunca alacaksınız merak etmeyın :)
Bende sinir olurdum kucucuk bebegı neden zorla kucagıma verıyorlar ne gereksiz birşey yani..
3 yaşında kızım var hala hissettıgım bu :)
Onları opmek onları kucaktan kucaga almak sadece zarar. Oysaki sadece anneye ıhtıyacları var :/

Bende baskasının bebegini tutarken korkarım ama anne olunca kendi cocugunu cok rahat tutuyosun
Ya konuyla pek bi ilgisi yok ama ben bi de altında sadece bez yada bez+kilot olan bebek ve cocuklarıda kucagıma alamıyorum(kendi kuzum hariç:)

Ben de hiç küçük bebekleri tutamazdım fakat kendininki olunca öyle bir tutuyosunki :)

Annelik icgudusuyle gozunuz hic bisi gormeden hemen sarip sarmalamaya basliyorsunuz bebeginizi gorunce zaten.

Bende ilk kizimdan once oyleydim insanın kendi çocuğu olunca diğer çocuklara bile daha merhametle şefkatle yaklasiyosunuz

Ben de alamazdım. Iki cocugum var. Kendi cocuklarimi aldim ama baskasininkini yine alamiyorum. Kendi cocugum icin de icgudusel birsey oluyor herhalde. Ilk oglum iri dogmustu onu almak kolay olmustu. Ikincisi daha ufakti ama yine aliyorsun. Kendi cocugunuz icin endise etmeyin yani.

Back
X