bebeklerim kimin hakkı ?

cahillik kocasını başka kadınlarla ''paylaşıp'' asker arkadaşı modunda gezmekse evet cahilim.gerikafalıyım.

burda kimse eşine denyo demedi diye biliyorum
pardon da siz bu kadar kadına hakaret etme hakkını nerden buluyosunuz kocalarımızı bizden daha
iyi tanıyosunuz galiba

canım kadın çocuğum yok diye değil cinsellik yok diye boşanmış.hamile kalmayı da istememiş tesadüf olmuş zaten.

bu çiftin çocuk sahibi olmak için o adamı kullanmaları şimdi bana mantıksız geliyor.çünkü bunun için boşanmalarına gerek yoktu.kadın evliyken beraber olur,sonra da ayrılırdı adamdan.
bu durumda olabilecek iki sorun var.1) o adamın bir gün çocuklarının peşine düşmesi 2)çocukların bir şekilde baba bildikleri kişinin gerçek babaları olmadığını öğrenmeleri (hadi öğrendiler,yıkılmalarını geçtim anne bunu nasıl açıklayacak?)

burda yazılan herşeye cevap vermemsi beni dahada inandırdı çünkü ikiz bebeklerle uğraşmak zordur bence daha sonra mutlaka cevap verecektir

ben en cok o sevgilinize gicik oldum...sizinle cinsel birseyler yasadiktan sonra bi bahane uydurup sizi terketmis resmen...
tabi cünkü tipik türk erkegi iste annesine babasina ben dul bir kadini seviyorum onunla evlenecem diyemezdi...
sonunda da zaten annesinin ve babasinin razi olduklari bir kadinla evlenmis...
bu tiplere ne kadar gicik oluyorum...is yataga gelince ok ama evlenmeye gelince kiviriyorlar...

bu yüzden eski esiniz yani simdiki esiniz ve siz o cocuklari hakediyorsunuz...
cocuklara gercek babalarin kim oldugunu bir gün anlatmayi düsünüyormusunuz?

Gayet de mantıklı. Uçmakla alakası yok.
Olmaz olmaz bişey değil ki.
Ayrıca doğruluğunu varsayarak o bebeklerden birinin yerinde olsanız kandırılmak ister miydiniz?
ben ne olursa olsun istemezdim.

temelinde huzursuzluk olan çocuk hayata karşı daha büyük sorumluluklarla devam etmek zorunda kalıyo. bu durumda öncelik çocukların olmalı eski eş üstlenmiş bu işi işte bu durum böyle devam etsin bence kimseyi karıştırmayalım varsın biyolojik babasını bilmesin çocuğa zarardan başka bişey sağlamaz

yaaa o kadar sordum çocukları öğrense tepkisi ne olur nasıl bir yol izler

bi de bebekler ne kadarlık acep :26:

bu da konuyu açıp gitti gelince cevaplara nasıl yetişecek miraakk ediyorum doğrusu

arkadaşlar yorum yapmak kolay tabi yasamadığınız için olsa gerek ? ben annemin babamla neler yaşadığını babamın anneme bizlerin gözleri önünde aynı evin içinde neler yaşattığını anlatsam hiç kimse inanmaz onada senaryo dersiniz.çünkü asla hayal bile edemeyeceğiniz şeyler bazı insanlar tarafından yasanıyor ve yaşatılıyor..ayrıca bu bayanın yasadıkları o kadarda inanılmaz değiller hani.bu kötü yorum yapan alaya alan arkadaşlarında yaş ortalamasının küçük olduğunu düşünüyorum.sana gelince arkadaşım zor bir durum.çocuklarının ve senin mutluluğun rahatın için eşinle olman en mantıklısı ki onun da bir ailesi olmussunuz artık.ama tabi diğer babanında hakkı bilmek ama gelecek verebilecekmi hayır.eşi var bebeği olacak onlar daha da ön planda olacak ayrıca da su anki eşin için kötü olur soylersen gururu zedelenir.herkes öğrenecek sonucta senin ailen onun ailesi falan.inan bende çıkamadım işin içinden :44::44::44::44:

beynim durdu çok zor buna cevap verilmez öl o an ((

siz neden üzerinize bu kadar alıp polemik yaratmaya çalışıyorsunuz ki..
herkesin görüşü farklıdır bence midesiz...
ayrıca ben iffetmiş ali ihsanmış bu tür dizileri izlemiyorum...
demekki siz ağzınız açık izliyor ve varmı böyle erkek diyorsunuz...

zaten konu sahibi 2 günlük üye geldi yazdı çekti gitti...
sizinle atışmaya giremem bana bulaşmayın..

eski eş eskidir ya.
kim eski eşiyle veya eski erkek arkadaşıyla kanka kalmak isterki.
burda bi sürü konu görüyoruz. eski kızarkadaşını face den aramış, eski kız arkadaşına yakın taşınıyoruz falan diye.
bu insanların hepsimi anormal?

Son düzenleme:
Bebekler,onlara babalık yapanın hakkı..
Tartışmasız.

ahh ahh bilmezmiyim

yani bir tutarsızlıkta yok denemez

Arkadaşlar

Sakin paylaşımlar olsun lütfen..

eski eşiyle çok tutkulu bir aşk yaşayıp ayrılmamış ki zaten evlilikten çok arkadaşlık gibiymiş ilişkileri.bu yüzden arkadaş kalmaları doğal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…