Amin inşallah nolur duanızı eksik etmeyinRabbim sana sabır versin basın sağolsun inşallah Rabbim gönlünde ne geçiyorsa hayırlısı ile kabul etsin.
İnşallah rabbim ol deyince ol biliyorum ona teslim ettim kendimi. İsyan etmiyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınBaşın sağolsun Can'ım
Rabbim 4. De yüzünü güldürsün inşaallah en yakın Zaman'da ..
İnşallah öyle mucizeviki rabbim isteyen Herkeze nasip etsinHiç hissetmedim Nasıl bir duygu bilmiyorum hamilelik..
İnşaallah hepimize Rabbim en yakın Zaman'da nasip eder evlatlarımızı ..
Çok zor çok inşallah Allah'ın izni ile bebeklerini kucağına alırsın dua et nolurBak canim yanliz degilsin,ben 6 yillik evliyim 5 yildan beri cicuk icin ugrasiyoruz,ameliyatlar ilaclar 1 ev parasi rahat harcadik,parasida onemli degil.ilk tup denemede hamile kaldim dusuk oldu,2 ay sonra 2.deneme 3 uz tuttu 3 ay 3 uz tasidim sonra birini digerleri icin aglayarak aldirmak zorunda kaldim ikizlerle 6.ayima girdigimdd suyum geldi acil dogum yaptim,kaybettim meleklerimi kucagima aldim ama olu bedenlerini,7 ay sonra tekrar denedim ikiz tuttubu seferde gecen hafta rahimi dikdiler dusuk olmasin diye sadece wc icin kalkiyirum,ne olur rabbim bunlari kucagima aliyim diye yalvariyorum.
Asla ,isyan etmemek için ugrasıorum tek duam bu dünyada evlat sevincini lütuf etsinAllah şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin, sana hayırlı, sağlıklı evlatlar nasib etsin inşaAllah. Amin. Şu an ezan okunuyor. İnşaAllah dualarımız kabul olur. Lütfen isyan etmeyin. Sabredin.
Amin inşallah ellerinizi karnınıza koyup dua edin nolur belki bebeğinizde hisseder oda Acar minik elleriniİnşallah kısa zamanda hamile kalıp sağlıklı, hayırlı ,uzun ve güzel ömürlü bebeğini kucağına alırsın canım
Canım benim dünyaya gelip de sınavdan geçmeyen kimse yok. Senin de sınavın bu demek ki sabır ve dua ile kavuşursun kısa sürede tüm dileklerine inşallahAmin inşallah ellerinizi karnınıza koyup dua edin nolur belki bebeğinizde hisseder oda Acar minik ellerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?