- 16 Mayıs 2014
- 108
- 17
- 68
bebegının cınsıyetı bellımı bende senın gıbı pişmiş yemek yıyemıyodum ekmek arası bıseyler yedım hep hamur işi ekşi meyveler sucuk kofte cekıyodu canım sureklı 4 5 gun once kızım olcagını ogrendım ben bulantı donemınde 4 kılo verdım sımdı 2 kılo aldım bana gorede fazla gelıyo doktorlara sorsan ılk 3 ay hıc almamak lazımmıs inş kendımızı dizginlemeyi başarırız yoksa rahat 20 kılo alırızKızlar Merhaba bnde 14. Haftama yeni girdim 2.5 kilo aldım sizce iyimi....bana cok geliyo mide bulantim cok az oldu ama yedim bu zamana kadar bide canım hep hamur işi cekiohep bbörek pogca olsa yicem yaniiipişmiş yemk yiyemedim baslarda ekmek arasıbbişeyler yedim şimdi pismanm ama yinede yesem yicem yanii bazi arkadaşlar 1 kilo aldim felan yazınca burda üzüldüm valla; (
miniğim şimdi 13 haftalık ve ben şimdiden 3kg aldım. doktorum kesinlikle hamur işi kızartma şeker çikolata yemememi söyledi ama pek söz dinlediğim söylenemez. bu gidişle yusyuvarlak bişey olucam ilerleyen hafda
bebegının cınsıyetı bellımı bende senın gıbı pişmiş yemek yıyemıyodum ekmek arası bıseyler yedım hep hamur işi ekşi meyveler sucuk kofte cekıyodu canım sureklı 4 5 gun once kızım olcagını ogrendım ben bulantı donemınde 4 kılo verdım sımdı 2 kılo aldım bana gorede fazla gelıyo doktorlara sorsan ılk 3 ay hıc almamak lazımmıs inş kendımızı dizginlemeyi başarırız yoksa rahat 20 kılo alırız
Ayy canimm hayirli olsun kizin ben daha gitmedim doktora pers gunu gidicem soylermi kiii bilmiyoruk senin ne zamn belli oldu tam.sen iyi yine iki kilo vermissin bastan ben hic vermedim ya.nettede 2 normal diyo uc ay sonunda sonrada 20. Haftanin sonunda iki bucuk normal dio yani 8 haftada 12 den 20 ye kadar nasil yarim kilo alcaz sadece yarim kilo anlamiyorum
- 6509, member: 637144"]bebegının cınsıyetı bellımı bende senın gıbı pişmiş yemek yıyemıyodum ekmek arası bıseyler yedım hep hamur işi ekşi meyveler sucuk kofte cekıyodu canım sureklı 4 5 gun once kızım olcagını ogrendım ben bulantı donemınde 4 kılo verdım sımdı 2 kılo aldım bana gorede fazla gelıyo doktorlara sorsan ılk 3 ay hıc almamak lazımmıs inş kendımızı dizginlemeyi başarırız yoksa rahat 20 kılo alırız
inanamıyrm maşallah sadece 3 kilomu aldın bende 27+4 üm ama. 11 kilo aldm28+ 5 te 1527 gr dı oglus ..ben 3kılo aldım
Yarin 33. Haftaya giriyoruz 4 kiloyla devam ediyoruz :)inanamıyrm maşallah sadece 3 kilomu aldın bende 27+4 üm ama. 11 kilo aldmbebeğim 1150 gr
valla maşallah hiçbirşey yemiyo musun bir de kaç kiloyla hamile kaldn canmYarin 33. Haftaya giriyoruz 4 kiloyla devam ediyoruz :)
Yemezmiyim herseyleri yiyorum.. İlk hamileligimde tam15 kilo aldim doğumdan 6 gün sonra eski kilomdaydim ..vldnsnmz .!.:valla maşallah hiçbirşey yemiyo musun bir de kaç kiloyla hamile kaldn canm
tebrik ediyorum seni ozamanYemezmiyim herseyleri yiyorum.. İlk hamileligimde tam15 kilo aldim doğumdan 6 gün sonra eski kilomdaydim ..
Bu da 68 le hamile kaldim 72 yim şuan.. Bene sasirmiyor değilim aslinda bu duruma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?