Bebeklerimiz Kaçıncı Haftada Kaç Gr/Kg :)

Öncelikle Allah miniklerimizi nazardan korusun,cok zorlu 10 gün gecirdik melegimle Allah tekrarını yasatmasin insallah..
Benim kızım 24 haftalik 830 gr teyzeleri

Kızlar bir şey sorucam
Size bebegin boyunu doktorunuz mu soyluyor yoksa kiloya göre aşağı yukarı bisey mi söylüyor?
Ben bugün sordum bana kiloyu söyledi ancak boyu ölçen bir aletin henüz olmadigini belirtti..
Yani bebegin duruşu ve boyutu itibariyle sağlıklı bi ölçüm kimse yapamaz dedi..

Burda bi arkadaş demişti bacak boyunu 7 ile çarpıp söylüyorlarmis sanırım. Son muayenede bana da söylemedi Dr um.

Burda bi arkadaş demişti bacak boyunu 7 ile çarpıp söylüyorlarmis sanırım. Son muayenede bana da söylemedi Dr um.

Doktorlara birşey sorulmuyor ki o kadar cok "sen ne bilirsin havasindalarki.."
Bidahaki muaynede tekrar sorucam.

FL yazan öçümü carp 7 ile boyunu verıyor.. Cogu doktor boy soylemez, kılo soyluyorlar..

Canım bişey sorucam kafam karisti
Bende fl(hadlock) 47.36mm yazıyor.yanlis yeremi bakiyorum acaba.baskada fl yazan alan goremedim?

Kızlar selam bugün kontrolüm vardı 28.haftada 1260 gram çıktı tontonum doktor kilolu bi bebek dedi sizce çok mu kilosu ?

28+0 da 1269 gram 37 cm - 29+0 1350 gram 38 cm boy az kilo aldı bir haftada şimdi durmadan yemeliyim

Merhaba oglum 30+4 haftalik 1.560 g normal mi ki :/ gerci bende kilo almadim 68 le hamile kaldim suan 73 kiloyum cok istahsizim zorakide olsa yiyorum ama o mu etkiliyo ki burdak ikilolari okuyunca benim oglum kucuk kalmiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…