Bebeklerimiz Kaçıncı Haftada Kaç Gr/Kg :)

Benimde perşembe günü 34+3 iken 2300 gr geldi,doktor iri bi bebek değil dedi.sut,yoğurt çok tüket dedi,elimden geldiğince yiyorum hic öğün atlamıyorum ama benimkide çok kilolu değil,bi sütü içmiyordum onudA içmeye başladım bakalım.bende iyice iri olsun istemem yeterki sağlıklı olsun.ilk kızım 2600 doğdu,ikinci kızım 2675 ama sağlıkları iyiydi,bunada 3 kilo ancak olur dedi.olsun ben onu doğduktan sonra iyi beslerim:)

35+0 da 2450kg 47cm'dik..
11 nisanda doğum bi aksilik olmazsa, umarım 3kg geceriz..
Dogunca da kilo kaybediyor sonucta bebisler..Allah'ım zamaninda gelmeyi nasip etsin insallah sağlıkla

35+0 da 2450kg 47cm'dik..
11 nisanda doğum bi aksilik olmazsa, umarım 3kg geceriz..
Dogunca da kilo kaybediyor sonucta bebisler..Allah'ım zamaninda gelmeyi nasip etsin insallah sağlıkla

Benimde 17 nisan gibi cnm ama sanki o zamana doğar gibi geliyor bayağı agirlastim artik.

Benimde 17 nisan gibi cnm ama sanki o zamana doğar gibi geliyor bayağı agirlastim artik.

Normal dogum tarihimiz senle ayni gibi canım.
Benim bel fitigim yüzünden normal dogum yapmam yasak malesef 11i uygun gördü doktor ben durabildigi kadar durmasi taraftariyim ama 11 de normal gibi geldi.kilosu gelisimi suyu falanda etkiliyor sonucta.bildikleri vardır illa ki

Bende sezeryan olacağım cnm,ikinci sezeryandi çünkü.asil günüm 24 nisan fakat bir hafta önce alcaklar

34+1 de kızım 2544 gr 47 cm..40. Haftayı 1 mayısta dolduruyoruz.kızım inşallah 1 mayısı beklemez.çok sabırsızlanıyorum

37+2 de kızım 3170 gr 52 cm. Ama doktor artık küsüratlara çok takılma 3 kilo diye düşün dedi :)

38 hafta 3200gr
Kızım daha erken gelmek istemezse 11nisanda kavusuyoruz insallah :)

Doktor ultrason kilosuna en az +200gr koy eksigi olmaz fazlasiyla Doğar dedi..
boy icin de tum makinalarda +/- 2cm dedi..insallah +2 cm olur
En son gittigimde dedi bunu..
Ne garip birdaha kontrole gitmicem nst girmicem, hayat cok eksik suan bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…