Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün babası duruya oyuncak çelik tencere takımı almış.o kadar güzelki benimde oynayasım geldi gerçeğiyle birebir tabi minyatürü süzgeci bile var bayıldı tabi duru hemen su istedi yemek pişirdi bize pişş pişş diye :)) en azından bi süreliğine benim tencerelerime dokunmaz diye ümit ediyorum :)
dün babası duruya oyuncak çelik tencere takımı almış.o kadar güzelki benimde oynayasım geldi gerçeğiyle birebir tabi minyatürü süzgeci bile var bayıldı tabi duru hemen su istedi yemek pişirdi bize pişş pişş diye :)) en azından bi süreliğine benim tencerelerime dokunmaz diye ümit ediyorum :)
durunun babannesi ve dedesi geldi dün,haliyle oda çok mutlu oldu evde kalabalık olunca.kayınvalidem sağolsun oturup saatlerce oynar duruyla evcilik oynarlar,kağıt kalemle şekiller çizerler,hoplatmaca oynarlar,şimdide alt kata indiler :) dedesi gündüz gezdirdi yani yoğun bi ilgi alaka içerisinde umarım şımarmaz.artık beni hiç aramıyor evde babaannesinede anne diyo ayrıca,biraz bozulmuyor değilim ama nasılsa gidecekler varsın desin :))
tencerelerimizde yemek yapmaya devam,tarifini vereyim malzemelerimiz fındık,üzüm,ceviz ve su hepsini karıştır sonra taneleri ye afiyet olsun :) benim daha önce resim defterine yaptığım şekiller vardı telefon,şapka,ayakkabı,v.s.onları çalışıyolar babaanneyle tek tek hepsini söylüyo kendi ve soruncada gösteriyor.babaanne çok faydalı olacak bize o yönden çok seviniyorum.bizde durumlar böyle.
mayacım ben urasın resminide bekliyordum üzüldüm
ahşap oyuncağıda çok güzelmiş.
bu oyun hamurlarından kendisi şekil yapmayı öğrense daha iyi olmazmı.setin içine koyunca şekil kendiliğindenmi çıkıyor tam bilmiyorum.