Bebeklerimiz ve Biz

Günaydın canlarım. Hepinize hayırlı cumalar...
Bende bildiğiniz gibi koşturup duruyorum işte... Gün nasıl geçiyor anlamıyorum. Bu son gün zaten yiğenzedeminde keyfi kaçtı zaten dün gece gideceğim diye ağlamaya başladı özledi sanırım anne ve babasını. Babası akşam gelip alacak. Yaşları kaç olursa olsun fazla ayrı kalamıyorlar. Rabbim kimseleri anasız babasız bırakmasın.
Oh Zehram gezmişsin, hüpletmişsin mamaları afiyet olsun. Sosyal hatunum benim. Allah bozmasın ağzının tadını...
Yelizim maşallah denoma inşallah en kısa zamanda görürüz bür reklamda münük prensesimi

elifcim vallahi ben kendim hala penye pijamasıyla yatırıyorum altta atletiyle veya çıtçıtlı badisi varya o altta tek kat birde çorap yeterli kalın giydirdiğim zamanda terliyor bu sefer hasat olma ihtimali dah çok aolur çünkü üstünü açıyor. tek kat yeterli şuan için tam ısındığı zaman zaten kısa kollula veya yazlık güzel ince şorlu süslü püslü pijamalardan giyidrcem

aynen cnm , emir olsaydı o kadar bile ayrı kalamazdı bizden, gene yiğenin iyi kalmış
bizim gelinin anneside sizin o taraflarda oturuyo

önümüzdeki günlede bi baskında senin o tarafa düşünüyorum haberin olaaaadelikafadulden

sağol kadiscim iyiyim idare ediyoruz işte.sen nasılsın
ben uzun kolu giydiriyorum üstünü açıyor çünkü üşümüyordur die tahmin ediyorum umarım üşümüyordur

elifçim ruze de mi var ishal

Selammmmmmmmm
elifcim ruze nasıll olduuu

iyi allaha şükür canım..ishal geçti umarım başka hastalık olmaz..

mavilim cnm ince giydirme kıss geceleri soğuk oluyo daha, valla biz halen yün yorganla yatıyosssss

kıs bizde yorganla yatoyoruz da elyaf yorgan..
ruzeyi örtsem terliyo örtmesem üşüyo..içinde badisi üstünde uzun kollu pijaması ve çorabı var..ince mi yaa

ah bi ısınsa şu havalar...
üstünü çok açıyo mu cnm yezda?

elifçim ruze de mi var ishal

3 gündür vardı..şükür dün hiç olmadı..bez yetişmiyordu
sen nasılsın canım..uykusuzluk ne kötü dimi

Zehracım çok güzelmiş seninki canım güzel günlerde kullan.

Elifcim ben geçen haftalarda kısa kollu pijama takımıyle yatırıyordum çorapda giydirmiyordum
çünkü çok terliyordu.
ama iki gündür uzun kollu pijamayla yatırıyorum çorap giyindirdim ama istemedi çıkardı. bende sorun etmedim ev sıcak diye. altındada atlet ve kilodu ile tabi.

hoşbulduk cnmm, çok teşekkür ederimmmmŞeniz

üstteki eşime aldığım, alttakininde siyahını kendime aldım, nasıl güzeller mi sizce

çok güzel şekerim güle güle kullan bende dün aldım arkadaşla
1 alana bir bedava 140 70 arkadaç verdi 70 ben bir ara fotosunu koyarım

bende pijama takımı giydiriyorum kısa kollu üşürler henüz
bişama altına kısa kollu çıtçıtlı badi

iyi sohpetler kızlar.
bugün günümüz var arkadaşa gidiyorum.hiç gidesim yok aslında
şimdi orda mamalar felan diyet gidecek
neyse az yemeye çalışıcam

hadi iyi gezmeler ekinimmmmm, ekle bakiim ilk fırsatta merak ettim bak

kıss bene daha uyguna aldım inan bana:)))

ben g g den beğendim , özelden mesaj attım eşimin esn adresi verdim 4 adet aldık, eşimin arkadaşıda istemişi eşine ve kendine
bize gayet uygun bi fiyattan verdi, polerize testini bile göndermiş adam, çok memnun kaldık çok ğendik:))

yok be elifcim benimki de örtmüyor bazen ben örtünce uyanıp ağlıyor karışmıyorum artık bende istediği gibi yatsın diyorum

saol cnmcım, Şeniz

bizim evi gördün, yarısı kuzey cephe yarısı güney
yatak odaları kuzeyde olduğu için serin bizim ev, o yüzden ben kalın giydiriyorum , birde bu bi kaç gündür serin hava zaten

valla kızlar bızım burası gece bıle sankı 40 derece yanıyoruz efe atlet kılotla yattı dun oyle bıle sıcaktan bunaldı kuzum bugun gece bıraz soguk ufurucuyu acıcam

tünaydın kızlar
hayırlı cumalar

az önce hastaneden geldik.
ateşi yine çıkmıştı.
boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş.
antibiyotiğimizi aldık eve geldik.

yelizcim bu reklam işine çok sevindim.güzel bir anı ve tecrübe olur denizimize

dream canım güle güle kullan gözlüklerini...

mavili canım bende uzun kollu pijama takımıyla yatırıyorum.

Semihacım çok ama çok geçmiş olsun canım benim,Acil şifalar diliyorum.

Saol canım.Bakalım yarın müsait olursaK deneme çekimine götürmeyi düşünüyoruz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…