- Konu Sahibi DreamLover
-
- #21.501
Günaydın canlarım. Hepinize hayırlı cumalar...
Bende bildiğiniz gibi koşturup duruyorum işte... Gün nasıl geçiyor anlamıyorum. Bu son gün zaten yiğenzedeminde keyfi kaçtı zaten dün gece gideceğim diye ağlamaya başladı özledi sanırım anne ve babasını. Babası akşam gelip alacak. Yaşları kaç olursa olsun fazla ayrı kalamıyorlar. Rabbim kimseleri anasız babasız bırakmasın.
Oh Zehram gezmişsin, hüpletmişsin mamaları afiyet olsun. Sosyal hatunum benim. Allah bozmasın ağzının tadını...
Yelizim maşallah denoma inşallah en kısa zamanda görürüz bür reklamda münük prensesimi
Selammmmmmmmm
elifcim ruze nasıll olduuu
mavilim cnm ince giydirme kıss geceleri soğuk oluyo daha, valla biz halen yün yorganla yatıyosssss
elifcim vallahi ben kendim hala penye pijamasıyla yatırıyorum altta atletiyle veya çıtçıtlı badisi varya o altta tek kat birde çorap yeterli kalın giydirdiğim zamanda terliyor bu sefer hasat olma ihtimali dah çok aolur çünkü üstünü açıyor. tek kat yeterli şuan için tam ısındığı zaman zaten kısa kollula veya yazlık güzel ince şorlu süslü püslü pijamalardan giyidrcem
elifçim ruze de mi var ishal
hoşbulduk cnmm, çok teşekkür ederimmmmŞeniz
üstteki eşime aldığım, alttakininde siyahını kendime aldım, nasıl güzeller mi sizce
zehracım çok güzel cnm..güle güle kullanın bizde eşimle aynı marka kullanıyoruz..
Zehracım çok güzelmiş seninki canım güzel günlerde kullan.
Elifcim ben geçen haftalarda kısa kollu pijama takımıyle yatırıyordum çorapda giydirmiyordum
çünkü çok terliyordu.
ama iki gündür uzun kollu pijamayla yatırıyorum çorap giyindirdim ama istemedi çıkardı. bende sorun etmedim ev sıcak diye. altındada atlet ve kilodu ile tabi.
Semihacım çok ama çok geçmiş olsun canım benim,Acil şifalar diliyorum.
Saol canım.Bakalım yarın müsait olursa deneme çekimine götürmeyi düşünüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?