Bebeklerimiz ve Biz

kızlar ben çıkıyorum.
umarım yarın gelebilirim.gelemesemde aklım hep sizde bunu unutmayın...

zehracım davetin için tekrar tekrar teşekkür ederim sana.
yarın çok güzel bol muhabbetli,neşeli,kalabalık,sımsıcak bir gün olsun buluşanlar için...

yada yapacaksanız çorba getirmim hepsi aynı şeyi yesin kuzuların
mercimeği benim cadıda severek yiyor

Ben kaçar benim birde pazara doğum günü telaşım varrrr bu akşamdan yarın sabahtan buluşmaya gelene kadar işlerimi toplamam lazım gece kaçta yatarım allah bilir

öpüyorum hepinizi kendinize ve kuzulara iyi bakın yarın görüşmek üzere

ıyi akşamlar kızlar... Yarın görüşmek üzere (yüz yüze)

Benim kuzuda sever mercimek Zehracım...

Varsa istediğin birşey elimin erdiğince bende yapabilirim. Lütfen çekinme söyle sen okadar yoruluyorsun bir yardımım olursa ne mutlu bana.....

ıyi geceler fıstıklar,

Kuzu bu akşamda gelmedi köprüde inanılmaz bir trafik varmış yoğunluk avcılara kadar uzanış varın gerisini siz düşünün. Eşimde anneme gitti, tekim anlıyacağınız. 6 gün olduuu.

yelizcim merhaba
çok zordur bilirim bende ayrı kaldığımda çok fena oluyorum
yarın denizi görebilecekmiyiz peki

Merhacab cnm,
Hemde ne zor, melonkoliğe bağlamış durumdayım.

Eşim sen git deniz gelmesin dedi, Olmaz gelmesi şart dedim.Umarım erken gelirle bizde erken geliriz.

görmek istiyoruz denizimizi umarım erken gelir yarın.bizde 1 gibi çıkıcaz burdan sevil ve nimeti alıp 2 gibi orda oluruz inşallah.bende kuzuyu uyuttum şimdi.yarın bir fön çektireyim diorum :))
tatlım bugün elbise mevzusunda kızdırmadık dimi seni ben o yol lafını espri yapmıştım sonradan aklıma takıldı da

deniz olmadan olmaz cnm,muhakkak getircen yani allah izin verirse,
ınşallah trafik olmaz sizin gelme saatinizde.

Yok canım ya asıl dedim ben espri yaptım betül alınmamıştır inşallah diye düşündüm eve gelince.
aşk olsun. :)

Benim kuzu 10 dk öncesine kadar ayaktaydı camdna görüştük.
Bende kestirdim bugün ama hiç istediğim gibi olmadı

Son düzenleme:
güle güle uzat canım saçlarını bende boyatıcam ama renk kararı vermedim yarın fikirlerinizi bekliyorum gerçi esmerim çok bir alternatif yok ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…