Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlarrrrrrrrrrrr

geçmiş olsun dilekleriniz için çokkkkkkkkkkk teşekkürler canlarımmmm

ayyyyy bu yatak ıslatma konusunda bende çok sıkıntılıyım
çarşaf yıkamaktan bıktım artıkın bu aralar çok fazla kaçırrmaya başladı geceleri
ilk başlarda hiç yapmıyordu gayet rahattım kaç defa kaldırıyorum gece babasıda kaldırıyor
ama yokk illa bir kere yatağı ıslatacak bizimde yatağa kadar geçmedi allaha şükür

neyse misafirlerim var bi ce diyim dedim öpüyorum hepinizii
betülüm tahlil sonuçları iyi çıkar inşallah
birde nile geçmiş olsun
başka hasta bebek yoktur inşallah

kaydirigubbakcemile3 ay bunlar çok fena yahuu, büyümüşte küçülmüşler.

Babası ağzının içine bakıyor bişey söylesede yapsam diye, ama damarı tutmaya görsün.

Dün akşam gittim kapıya gelmedi ( her akşam kendi açar.). Şaşırdım ben, Ben geldiiiim dedim tık yok, gittim içerde bebeği yastığın üstüne sallıyor, ne oldu annecim neden gelmedi beni karşılamaya, anne bebeğim çok hasta olmuş, çoraplarını giymemiş diye..:kedi:
Sözde Dr ile konuşması ; "Alooo dr bey ben bebeğin annesi, çok hasta yatıyor gelelimmi..? tamam geliyoruz bye byeee" :))))kaydirigubbakcemile3

Ay resmen bunlar bizim küçük kopyalarımız...
Bazen kızıyorum ona, söyledikleri için ama eşim uyarıyor "i:olmaz:ç kızma senin sözlerinin aynısını tekrarlıyor" diyor.:kedi:

Doğru söylüyorsun, hayırlar tatlı geliyor onlara, her çekmece merakı bitti bizde, mutfakda aburcubur dolabı ve kendi dolabında özel eşyalarını olan bir kutu var emzikleride vardı onun içinde( şimdi yokettim) halen içinde duruyormu diye sürekli ona bakıyor :). Hee takı kutumuda unutmamak gerek :)))

Kremler içinde geçmiş olsun :)

takı, toka, makyaj, krem parfüm ne varsa zeynebin ilgi alanı
zaten dışarı çıkmadan koltuk altını kaldırıp banada parfüm sık diyo eşşek sıpamm
krem için saol datlum dibinde bi damla bırakmış , şifa niyetine:gitme:

Sensiz saadet neymiiş tatmadım bilememkiiiiiiiiiiiiiiii:hulya:
sorma elifim ahh ahhh keşke sende bizimle olabilsen ama salihe ne desek ne yapsak bi daha getirmez:umursamaz:mafoldumben
geçen sefer ki maceradan sonra
bide lastiğiniz patlamıştı her şey üst üste gelmişti
ya trafik ve yol bulamama onları hiç saymıyom bilee:gitme:

kaydirigubbakcemile3 ay bunlar çok fena yahuu, büyümüşte küçülmüşler.

Babası ağzının içine bakıyor bişey söylesede yapsam diye, ama damarı tutmaya görsün.

Dün akşam gittim kapıya gelmedi ( her akşam kendi açar.). Şaşırdım ben, Ben geldiiiim dedim tık yok, gittim içerde bebeği yastığın üstüne sallıyor, ne oldu annecim neden gelmedi beni karşılamaya, anne bebeğim çok hasta olmuş, çoraplarını giymemiş diye..:kedi:
Sözde Dr ile konuşması ; "Alooo dr bey ben bebeğin annesi, çok hasta yatıyor gelelimmi..? tamam geliyoruz bye byeee" :))))kaydirigubbakcemile3
yerim ben onun datlu dillerini
bayılıym ben bu denoyooo
kara gözlü kuzum benimm
cimcime, kıvırcık sosissssopuyorumnanaktan

selam kızlarrrrrrrrrrrr

geçmiş olsun dilekleriniz için çokkkkkkkkkkk teşekkürler canlarımmmm

ayyyyy bu yatak ıslatma konusunda bende çok sıkıntılıyım
çarşaf yıkamaktan bıktım artıkın bu aralar çok fazla kaçırrmaya başladı geceleri
ilk başlarda hiç yapmıyordu gayet rahattım kaç defa kaldırıyorum gece babasıda kaldırıyor
ama yokk illa bir kere yatağı ıslatacak bizimde yatağa kadar geçmedi allaha şükür

neyse misafirlerim var bi ce diyim dedim öpüyorum hepinizii
betülüm tahlil sonuçları iyi çıkar inşallah
birde nile geçmiş olsun
başka hasta bebek yoktur inşallah

selam canımmŞeniz
misafirlerin var demek
kolay gelsin hayatım
ne mamalar hazırladın bakkiimmyerimseniben
sende rejimdesin üstelik:sinifsinif:

Ay resmen bunlar bizim küçük kopyalarımız...
Bazen kızıyorum ona, söyledikleri için ama eşim uyarıyor "i:olmaz:ç kızma senin sözlerinin aynısını tekrarlıyor" diyor.:kedi:
tabiki gülüm ne görürlerse aynını taklit ederek büyüyolarhihoyyyt
keşke hep sölediğimiz güzel şeyleri alsa beyinleri
kötüleri görmese ne iyi olurdu
ama aksi gibi nerde istmediğimiz hareket var onları daha çabuk öğreniyo sıpalarCADIARZU

okuyorum okuyorum tam yazacağım birileri geliyor..
yarabbim ne çok yoğunum ben ya....
ne yazacağımı da unuttum..

Saol canım :),O kıvırcık sosisin kıvırcıkları son zamanlarda can sıkıyor..! hiç ama hiç toplu saçı sevmiyor, sürekli gözünün önünde saçlar, Bazen kestir gitsin diyorum, sonrada kıyamıyorum.

iyi akşamlar kızlar..elifim ruzenin montu çok hoş.bende antareste teki wenice ile lcw baktım dediğin gibi çok ince modellerrdi..toker bebe ve gürbüz bebe var yakınlarda bide oraya bakayım.

slm kızlar nasılsınız bızde bugun arkadasla bol bol oturup daha sonrada ehlıyet kursuna gıttık konuştuk benım esım onunda nısanlısı yazdıralım sızı dıyordu bızde ok dedık ve pazartesı evraklarımızı tamamlayıp baslıcaz allah nasıp ederse sınavda şubattaymış heyecan bastı.
Cuma gunude kutlama yapıcaz kafa dagıtıcaz o gecede bızde kalcaz cuma gununu beklıyoruz 4 gözle

sibelcim ne mutlu sana..bende yazın ehliyet alıcam..aksilik olmazsa bu kış içinde araba düşünüyoruz..eşim biraz pratik yaptırsında sınavlarda zorlanmayım diyorum..

Saol canım :),O kıvırcık sosisin kıvırcıkları son zamanlarda can sıkıyor..! hiç ama hiç toplu saçı sevmiyor, sürekli gözünün önünde saçlar, Bazen kestir gitsin diyorum, sonrada kıyamıyorum.

ya aynı dert bendede var berfenin saçlar pek uzun deil ama çok düzensiz uzadı..bağlatmayıda pek sevmiyor anca adda gitcez diyince izin veriyor.doğumgününden sonra kısacık kestircem..belki canlı çıkar..

Güle güle zehroş,

Sibel hayırlı olsun şimdiden,Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

Ben kıyamıyorum mev.can yaaa,

aslında bende kıyamıyorum ama saçları çok cansız ve biçimsiz..hiç olmazsa kuaför toparlar biraz aynı oranda çıkar.önümüz kış hem banyo sonrası dah açabuk kurur hemde yaza kadar uzar..nasıl olsa kış boyu evdeyiz.

slm kızlar nasılsınız bızde bugun arkadasla bol bol oturup daha sonrada ehlıyet kursuna gıttık konuştuk benım esım onunda nısanlısı yazdıralım sızı dıyordu bızde ok dedık ve pazartesı evraklarımızı tamamlayıp baslıcaz allah nasıp ederse sınavda şubattaymış heyecan bastı.
Cuma gunude kutlama yapıcaz kafa dagıtıcaz o gecede bızde kalcaz cuma gununu beklıyoruz 4 gözle

hayırlısı olsun sibel, bende istiyorum yaaaaaaa
darısı başıma inşallah

zehracım hayırlısı olsun senin için..umarım herşey istediğin gibi olmuştur.sonucu merakla bekliyoruz.

inşallah cnm amin

Güle güle zehroş,

Ben kıyamıyorum mev.can yaaa,

bende kıyamıyorum
bi kere kıydım cananır diye hiç canlanmadı zaten o yüzden bıraktım uzasın barii

eşim gelmek üzeredim yelizim
bende giyindim süslendim bekliyom
alçım çıkınca ince bi bant takıcaklar sanırım , 3 gün falan durur o bant

dönüştede carrefoura gideriz bi kaç eksiğimiz vardı onlarıda alıp geliriz

Kokoş seniiiiiiii :), süslendi bekle bakalım. Bende akşam uğrıcam markete , denizi alıp. Bayılıyor gezmeye söyledimde, yaşasın anne sakız alalım süpriz alalım diyo, tamam dedim sen liste yap alırız :)

kız kaç gündür perişandım
iki kalem bi rimel çektim
kapatıcıyıda unutmamamak lazım
mahvolmuştum zaten yeni yeni toparlanıyom bidenemmmopuyorumnanaktan

Back
X