- Konu Sahibi DreamLover
-
- #34.221
selamlar canlar..
kızlar size çok mutlu olduğum bi haberim var..
ikinci kez hala oluyorum. küçük abimin eşi hamilee...
tedavi sonuç verdi.. nasıl mutlu olduk anlatamam..
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..
ayyy kokoşum benimmmmm süslenmiş püslenmişşşş
allah allahhhhhhh
bende okudum şimdi normalmiş
bu arada detodan 1.5-2 kilo arası vermişim canım
habrin olaaa
Cümleten selam , tünaydın fıstıklar
Bizde iyiyiz şükür bir yaramazlığımız yok, Bugün denizin çapada son alerji testi yapıldı kollarına bir sürü damlalarla, babacıkla sabah yollardaydılar sonucu alındı, sadece 29 nisanda bütün sonuçlarla beraber kontrolümüz kaldı. Bugün baba-kız evde keyif yapacaklar :) ikisinde hallerinde çok memnun :)
Bizden böyle işte... kocaman öpücükler herkeslere.
Günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum herkeslere
Betülcüm çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum sana, aman dikkat et kendine dr un önerilerini dikkate al cnm. öpüyorum.
Ayrıca abinle yengeni tebrik ediyorum,sağlıkla kucağına alsınlar ve sağlıkla güle güle büyütsünler bebeklerini.
Günaydın nimicim ve elifcim nasılsınız?
Nimicim okuduğum kadarıyla bu dönemlerde hayali arkadaşlar çok normalmiş, denizinde var,arada sırada ortaya çıkan arkadaşı.
Bugün k.walidemde kadınlar günü var, kuzumu sabah süsledim triko elbisesini giyindi saçlar iki kuyruk yapıldı bilezikler takıldı, ev ayakkabıları çantaya konuldu, salına salına gitti :)
Gözünüz aydın canım. Allah tamamını erdirsin. Rabbim sağlıklı uzun ömürler verir inşallah...
Albina nasıl sen nasılsın? Görümcenle nasıl gidiyor. Anlaşabiliyormusunuz????
ruze akşam babasının bacağını ısırmış..
sonra da kolunu ısırmış...
karşısına geçmiş hani elimzle yaparız ya karnımızın üstüne oh oh diye...
ohh ohhh kolunu ısırdım bacağını ısırdımmm ohh canıma değsin dedi..
babasıyla ben bakakaldık
yelizcim kokoş kızın demek salına salına giyindi gitti heee benim kuzuda elbise hastası
iyi yapmışsın okumasını sölemekle hemen nazarlanıyorlar maşallah diyelim güzel denoya ozamansen nasılsın diyet nasıl gidiyor bakalım
görümcemle konuştum ikeaya gidiyoruz, beraber gidelim diyince bi sevindi bi sevindiii
mecburen kayınvalideyide çağırdık ama o bi yerlerde oturu dinlenir
fazla ayak bağı olmaz yanii
gideyimde bişeyler bulayım kuzumaaa
selamlar canlar..
kızlar size çok mutlu olduğum bi haberim var..
ikinci kez hala oluyorum. küçük abimin eşi hamilee...
tedavi sonuç verdi.. nasıl mutlu olduk anlatamam..
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..
Selam kızlar...
Yelizim inşallah iyi sonuçlar alırsınız. Ay o zilli kimbilir ne tatlı olmuştur. Topitop kıvamında...
Bizde yoğun ve hareketli bir sabaha günaydın dedik. Eltim sabaha karşı 4,30 da kızını kucağına almış. Öğlen büyük kızını okula gönderdik. Oğlu bende az önce altına kaçırdı. Onu temizledik acayip utandı. Kıyamam öyle mahçup olduki kafasını önüne eydi başladı elleriye oynamaya...Sonuçda küçük anne çocuğu daha 2,5 yaşında
Benim zillide hiç huzur vermiyor çocuğa... Başlıyor yalandan ağlamaya kıyamam oda ağlama lütfen İremcim diyor. Oyuncaklarınıda vermiyor. Kafası bozulunca da gönder anne bunu evine diyor. Kayınvalidemlerinde yarın kuran günü varmış. Anlayacağınız 9 çarşamba biraraya girdi.
niyeyse büyükler içinde küçküler içinde her güzel faaliyet sosyal etkinlik istanbulda..
bu konuda çok şanslısınız kızlar...
4 yaş altına bulamadım tiyatro..bulduğumda uzak
kadisim hoşgelin canım
iyi haberlerini bekliyoruz cnm.. denoya kocaman öpüücükler..
ayy nasıl yakışmıştır giydiklerii kuzuyaa...
oda küçük hanımmı oldu şimdi..
mutlaka resim bekliyoruz cnm..
kocaman öp yerimee...
tebrik ederim cnm..
devamı kolaylıkla gelir inş..
bu arada bu lessie nedir cnm.?
kızlar yengem düşük yapmış çok moralim bozuk.dayanamadım işyerindede bir ton ağladım gelen giden soruyor iyice kötü oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?