Bebeklerimiz ve Biz

Selam kızlar...
Hadi bakalım iyi gezmeler Nimetim aile sadeti yaşayacaksınız demek:)

Betüşüm çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat et kendine, canımızın kıymetini bilelim. ılerleyen yaşlarda ahlanıp vahlanmak hiç bir şeye çare olmuyor
Yiğen yolda demek... Allah tamamını erdirsin. Rabbim sağlıklı uzun ömürler verir inşalah....

Yelizim inşallah iyi sonuçlar alırsınız. Ay o zilli kimbilir ne tatlı olmuştur. Topitop kıvamında...

Kadişim sanada çok geçmiş olsun bitanem. Biraz relaks ol lütfen... Betüşede dediğim gibi canımızın kıymateni bilelim. Emekli olup dinlenmeye geçtiğimizde sağlıklı günlerde yaşamak için...

Bizde yoğun ve hareketli bir sabaha günaydın dedik. Eltim sabaha karşı 4,30 da kızını kucağına almış. Öğlen büyük kızını okula gönderdik. Oğlu bende az önce altına kaçırdı. Onu temizledik acayip utandı. Kıyamam öyle mahçup olduki kafasını önüne eydi başladı elleriye oynamaya...Sonuçda küçük anne çocuğu daha 2,5 yaşında

Benim zillide hiç huzur vermiyor çocuğa... Başlıyor yalandan ağlamaya kıyamam oda ağlama lütfen ıremcim diyor. Oyuncaklarınıda vermiyor. Kafası bozulunca da gönder anne bunu evine diyor. Kayınvalidemlerinde yarın kuran günü varmış. Anlayacağınız 9 çarşamba biraraya girdi.

gözünüz aydın canım allah sağlıkla kucaklarına almaya nasip etsin uzun ömürler versin
yalnız ne kadar çok hamile haberi alıyoz bugünlerde
esmaya ne oldu acaba
test yapıcam diyoduuu

Gözünüz aydın canım. Allah tamamını erdirsin. Rabbim sağlıklı uzun ömürler verir inşallah...

Albina nasıl sen nasılsın? Görümcenle nasıl gidiyor. Anlaşabiliyormusunuz????

ay kıyamam ben sevilicm onaaa
ya bebe daha bunlar yaaa
hepsi ana kuzusu iştee
gözünüz aydın , allah uzun ömürler nasip etsin yeni bebeğe
yaa sorma aile saadeti, hm iyi olcak ben üzerimdkei şüpheleri dağıtmış olucam hemm, hemde melek halası olunca benim yüzüme bakmıyo, onun elindne tutuyo falan bende rahat rahat bakrım artık, 1 taşla 2 kuş olayı yanii, akşamındada kayınvalidemegeçerim oğluyla barışır

iyi haberlerini bekliyoruz cnm.. denoya kocaman öpüücükler..

ayy nasıl yakışmıştır giydiklerii kuzuyaa...
oda küçük hanımmı oldu şimdi..
mutlaka resim bekliyoruz cnm..
kocaman öp yerimee...

Gözünüz aydın canım. Allah tamamını erdirsin. Rabbim sağlıklı uzun ömürler verir inşallah...

Albina nasıl sen nasılsın? Görümcenle nasıl gidiyor. Anlaşabiliyormusunuz????

cnm görümceciğim eşiyle barıştı. evine döndü..
Albina da bende iyiyz çok şükür..
benimde babaneem hasta ...
yaşlı 86 yaşında ama.. yinede üzülüyoruz.. rabbim çektirmez inş..

Nimetim politik arkadaşım benim. Bunlar bizim gibi gelin bulmuşla öpsünde başlarına koysunlar..

Zeybencim çok sevindim bitanem hem senin hem görümcenin adına. Rabbim kimsenin yuvasını dağıtmasın....
Babannenede çok geçmiş olsun. Üzülünmezmi helede böyle büyükler çok ama çok kıymetli oluyor.
Dediğin gibi Rabbim çektirmez inşallah...

güzel dilekleriniz için çok tşk edrim kızlar..

sevilcim sizinde gözünüz aydın cnm..
Hayırlı evlat olsun inş. sağlılka büyüsün..

Betülcüm geçmiş olsun cnm..
fıtık başlancıgı eşimdede var.. fizik tedavi gördü.. şimdilik iyi ama zorlanmaya gelmiyor..

sende hala oluyormuşsun gözün aydın cnm..
tebrik ediyorum abinele yengeni.. sağlıkla kucaklarına alırlar inş..

Tekrardan selam kızlar

Bak sen cadıya yaa , ne fena bunlar , getir bende onu ısırıyım o butlarından.

Sorma sorma, teşekkür ederim, şimdi hayal edebiliyorum, deniz almışlardır salonun ortasını biri söylüyor diğerleri alkışlıyor denizde ortada gerdan kıra kıra oynuyordur :))

benim diyet tam üstüne bastın valla, bugün diyet felan kalmadı öğlen tatlı bile yedim o derece :)

Süper hadi bakalım iyi eğlenceler iyi gezmeler, forum avm yi çok kullanışlı yapmışlar,çok beğenmiştim.

Selam canım , gözünüz aydın allah sağlıkla kucaklarına almak nasip etsin inşallah.

Saol canım, :) Gözünüz aydın canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ay kıyamam kız ben ona , anne kuzuları gerçekten bunlar , İrem içinde yapacak bişey yok kıskançlık hat saffada sanıyorum.

Bizim semtte kültür merkezi var orada her pazar çocuk tiyatrosu var ve ücretsiz, her yerde olması lazım giden var gidemeyen var. Sonuçta tiyatro ücretleri bizim için önemli bi miktar olmasada onları veremiyecekler var.

iyi haberlerini bekliyoruz cnm.. denoya kocaman öpüücükler..

Sağol canım yazılan kağıtta birsürü alerjisi çıkmış evcil hayvan, birsürü yabani ot vsvs ama normal değerleri yazılmadığı için risk taşıyormu bilmiyorum ancak dr. kontrolünden sonra belli olacak.

ayy nasıl yakışmıştır giydiklerii kuzuyaa...
oda küçük hanımmı oldu şimdi..
mutlaka resim bekliyoruz cnm..
kocaman öp yerimee...

Çok teşekkür ederiz canım, eklicem söz sende albinayı öp yerime.

tebrik ederim cnm..
devamı kolaylıkla gelir inş..
bu arada bu lessie nedir cnm.?

Nimi yok ben cevaplıyım canım leslie bi yürüyüş programı netten indirilip evde gösterilenlerin aynısını yapıyorsun. Ben hemen hemen her akşam yapmaya çalışıyorum 4 mil olanını 4 mil i yaparsan 6,43 km yürümüş kadar oluyorsun.

Hemde ne hat safha canım...
Yiğen iki kere daha işedi tabi doğal olarak ıremin kıyafetlerden giydirdim. Anam ortalığı birbirine kattı. Birde ben çocuğa kıyafet ararken o banyoda bekliyordu bir içeri girdimki heryere işemiş. Öbür tarafdan bir şangırtı ırem solana girmiş vitrinin içinde şekerliği kırmış. Evin içi çıfıt çarşısı gibi heryer heryerde. Sıkılmasın birbirlerini yemesinler diye birşey demiyorum.
Ama 2 çocuk düşüncesini birkez daha rafa kaldırdığım kesin:))))

Oy oy oyyyy , tam evlere şenlik durumundasın desene.ıremcikte ilgiyi üstüne çekmek için bütün yaramazlıklarını gösteriyor. bol bol sabır dile canım büyük iyilik yapıyorsun eltine.

kızlar yengem düşük yapmış çok moralim bozuk.dayanamadım işyerindede bir ton ağladım gelen giden soruyor iyice kötü oluyorum

slm kızlar
kıyamam betülcüm
herşeyde bir hayır vardır.rabbim kucaklarını boş bırakmasın

tekrardan selam kızlar
tiyatro konusu geçmiş berra yı en son hacıvatla karagöze götürmüştüm hem burda hem istanbulda izlemişti farklı sahnelerini.dünde kuş bakışı diye bir çocuk oyununa götürdüm.çok mutlu oldu.anne ben uslu durayım sen beni hep götür diyooo...

denomuz süslenmiş püslenmiş günlere karışır olmuş.ne kokoş olmuştur kimbilir...

zeybennep görümcen barışmış.hem senin adına hem görümcen adına hayırlı bir karar alınmış :):):)hala oluyormuşsun hayırlı uğurlu olsun...

betülcüm geçmiiş olsun.dikkat et kendine koru kendini.daha yaşımız genç şimdi dikkat etmeliyiz ki sonra çekmeyelim.tedavinide ihmal etme...

sevilcim sizinde gözünüz aydın...evi tahmin edebiliyorum ya...savaş alanı gibi oluyor iki çocuk bir araya gelince...

kadiscim sanada geçmiş olsun.dikkat et kendine.stresten ne kadar zor olsada uzak dur ...

şu leslie yi bende indirmeyi denedim yarım kalmıştı iyi aklıma geldi.ben 3 mili indireyim diyordum.
kilo aldı başını gidiyor.adetim gecikti...bugün korkarak test yaptım ama negatif çıktı şükürler olsun...ama ben sinir küpüyüm.iştah açık.moral bozuk...

Son düzenleme:
Kıs ben yerim onun o akıllı fikirli konuşmalarını, Maşallah Tütütütütü

3 mil bana çok yavaş geldi semiha,4 tam ayarım. Nasıl bi dengedir dimi insanın psikolojisini alt üst ediyor beklemek. Testinde negatif çıkmış, gözün aydın cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…