- Konu Sahibi DreamLover
-
- #34.381
kızlar selaaaaam, sabah sabah size ilk günaydın benden! Mert bey artık kontrolü ele geçirmeye alıştığından bilgisayarın efendisi olarak da kendini görüyor, o yüzden o uyanıkken başına geçmiyorum, uyurken de genelde okulda oluyorum. Ama bu dönem rahatım bu günüm boş.
Size bi haberim var! Artık kuzuma kardeş yaşı geldi diye konuşup karar almıştık eşimle, dün test yaptım, çift çizgiyi gördüüüüüüümmmm! Aslında kararımız da yeniydi ve ben yaza ya da kışa bekliyodum hamişliği, bu kadar çabuk olunca şoke oldum resmen!
günaydın özümcüm uzun süredir yoktun senin adına sevindim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim :Saruboceq:
bizde dün doktor kontrolündeydik kızlarr kuzumun burun akıntısı var hala ilaçlara devam ediyoruz hala
ama başka bir sorun daha var yezdada sabun yemek kremi emme kum yeme gibi birtakım bişeyler başladı sizikilerdede varmı bilmiyorum ama bu durumu anlatoınca doktor kan testi yapalım dedi hemogram demir çinko vs gibi 5 tahlil 2 tüp kan verdik kuzum bayağı ağladı kan alınırken ama sonra hep kolunu gösterdi :) acıyor diye perşembe günü sonuçları alıcam bakalım ne çıkıcak
günaydınlar
özüm çok sevindim adınıza Allah sağlıkla kavuştursun kuzuna
böyle kardeş haberleri okudukça özeniyorum valla ama bizim için biraz daha vakit var.
Günaydın kızlarrr
Fatma'cım çok güzel bi haber bu, çok sevindim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Zamanlama güzel bence çok sıcaklarda hafif atlatıcaksın.
Direk haberi duyunca konuya kaldım.
Herkez iyimi,? Biz iyiyiz öpüyorum.
kızlar çok teşekkürler. Dün 2 tane test yaptım, silik çıktı, şimdi forumları okuyodum, silik çıkıp gebeliğin olmadığı yazılar okudum, bi test daha yapıp doktora öyle gidicem. Randevumu aldım, haftaya Salı gidicem. Testte sonuç hemen belli oldu, silik olsa da, Mert'de de böyle olmuştu.özümcüm çok sevindim sağlıkla al kucağına, çok güzel zamanlama, eee doktor kontrolü ne zaman?
güldende yakında kucağına alacak galiba, begüm kocaman fıstık yaptı bile, eeeee yok mu kızlar başkaaaaa
yeliz takvime baktımda doğumgününe az kalmış fıstığınnn vayy beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?