- Konu Sahibi DreamLover
-
sıcaktandır tatarım aynen bende öle kıs siz gene bi hava alıp geldiniz yaben napim gerçi ben alışığım hapis hayatına ne yapalım insan nelere alışıyor be.. ii akşamlar diliyorum kızlar hepinize bugün topik gerçekten çok yavaştı.... havalar sıcak tabi herkes bunalıyor... litte cim sana kolaylıklar diliyorum çalıştığım zamanlardan yabancı gelmiyor bu durumlar çok sinir bozucu oluyor kolaylıklar diliyorum hayırlısı canım....a.s.:1hug:slm kızlar albinanın il incisi hayırlı olsun
üf içim sıkılıyor ya hayırdır inşalahhhhhh
kac gundru dışarıda cıkmıyorum içimden gelmiyor bunalımlara girdimmmmmmmmm
günaydın ekincim aynı sıkıntı bizdede vardı ama çağan için değil ben uyuyamıyordum... ama dün gece dayanamadım artık olduça geniş bir balkonum var iki oğlumla beraber ohhhh mışıl mışıl uyuduk... babamıza yer kalmadı tabejeyyar sen nasılsın naz nasıl bu aralar topik baya baya yavaş... mirrorurun işleri yoğun galiba little nin başı yeni müdürle dertte mavili desen öyle zehra tatilde vs vs yani günde iki sayfa mesaj yazamıyoruz... tabi havalrda sıcak sıkılıyor insan pc nin başında... tatrım bir görünüp bir kayboluyor.. hım sende dün yoktun galiba:1rolleyes: hadi öptüm çok uzun oldugünaydın kızlarr.
düngece çok sıcaktı naz saat 1 gibi anca uyuduu
beşiğindede sabaha kadar bir sağa bir sola döndü durdu
yavrumm sıcaktan uyuyamadı birtürlüü
günaydın canım burdada aynı çok can sıkıcııGünaydın kızlarrrr
Hepinize mutlu huzurlu bir gün diliyorum.
İstanbulda çok kasvetli bir hava var ay için acayip sıkılıyor.
günaydın ekincim aynı sıkıntı bizdede vardı ama çağan için değil ben uyuyamıyordum... ama dün gece dayanamadım artık olduça geniş bir balkonum var iki oğlumla beraber ohhhh mışıl mışıl uyuduk... babamıza yer kalmadı tabejeyyar sen nasılsın naz nasıl bu aralar topik baya baya yavaş... mirrorurun işleri yoğun galiba little nin başı yeni müdürle dertte mavili desen öyle zehra tatilde vs vs yani günde iki sayfa mesaj yazamıyoruz... tabi havalrda sıcak sıkılıyor insan pc nin başında... tatrım bir görünüp bir kayboluyor.. hım sende dün yoktun galiba:1rolleyes: hadi öptüm çok uzun oldu
:1hug:a.s.
kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederiz..
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızımcıımın bugün ilk dişi patladı ayy nasıl mutlu oldum yaaaaa
slm kızlar umarım herkes iyidir. bebişlerde tabi
benim yaramaz oğlum uyumamak için direniyor
uykusu var ağlıyor huysuzluk yapıyor ama ne
yaptıysam uyutamadım.
günaydın kızlar,topik bayağı yavaş bugünlerde.kızlar sizin bebişler kendileri mi uyuyor.ben ayaklarımda sallayarak uyutuyorum.son 2 haftadır gece yarısı bile sürekli sallanmak istiyor sürekli yatakta kıpır kıpır uykuya dalamıyor sıcaklarında etkisi olabilir mi bir türlü çözemedim.döne döne uyuyor yatağa çarpınca yatak dar geliyor dönemiyorum diye ağlıyor bu seferde.ay gecelerim kabusa döndü yasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?