Bebeklerimiz ve Biz

amin alinin annesi amin. rabbim acılarını göstermesin benimki maaşalah beni versen mama diye beni bile yiyecek yawwwwwwwww

saol mavice bakalım görcez cadıları birde yalnız bizim şöyle bir sorunumuz var sol memegi almıoyr verince yaygarayı basıyor
ve morarıyor yaaaaaaaaaaa

selam arkadaşlar iyi geceler ben gelinceye kadar herkes gitmiş oluyor yaaaaaaaaa
iyi geceler mavice oğluşların nasıl
hoşgeldin saranur aramıza allah uzun ve sağlıklı ömür versin yavruna

benim kızımda buraya(memleketeyiz şimdi) gelinceye kadar 12-1 gibi uyuyordu şimdien geç 11 de uyuyor allaha şükür her ay düzenleri değişiyor büyüdükçe

ilk zaman çok zorlanmıştım uyanacak diye ödüm kopuyordu çünkü hep aglıoyrdu şimid iyi sayılır allaha şükür

ilk zamanları hatırlıyorumda şimdi
sabahın 5 inde hala ayakta olurduk benim cadı gündüz uyur gece
gece kuşu olur çıkardı hiç bitmeyecek gibi geliyordu geceler bir keresinde 3 saat uyumuştuda kaç kez uyanık bakmıştım nefes alıyor mu diye
şimdi çok şükür

Son düzenleme:
saranur iyi geceler canım kızın uyumuşken sende dinlen bol bol süt veriyormusun bilmiyorum ama süt olması için uykuya ve dinlenmeye ihtiyacın var a.s.

canım benim şimdi uyanır o mama vercem ona emziriyorum elbette mamasını verdikten sonra uyuturum ve yatarım bende

aynen snein dediğin gibi hergün aglayan çocuk birgün saatlerce uyudu ve uyanmadı allahım dedim yavruma bişey mi oldu annemd ebnde telaşlandık baktık nefes alıoyr sanırım günlerce 1 den 5 e kadar uyanık olmak onuda yordu ..... :roflol:

günaydın güzel anneler....a.s.
nasılsınız bakalım :uhm:....biz iyyiz allaımıza şükürler olsun ecrin hanımı emzirdim yatırdım bakalım mamasız ne kadar uyuyacak hanımzade şekerpare kızım benim .....

:roflol::roflol::roflol:
not:ECRİN İN ANNESİ

günaydın kızlar...cumanız mübarek olsun....
saranurcum hoşgeldin hayatım aramıza....
ruze hanım düzenin içine etti...gece 1 de önce uyumuyor..sallarken aşağıya atlıyor....
ne oldu hiç anlamıyorum...dün gündüz ateşlenmiş bi de....diş mi geliyor anlamadım valla.tatail zehir olmaz inşallah

Günayydııın kızlar. Çok şükür benim oğlan iyi hatta eski formuna kavuştu. Gece 12'ye doğru hala hav havlarıyla oynayacam diye tutturuyodu! Bu oğlanın uykusuzluğu sıcaktan mı acep?
Not: Mert'in annesi( Şekerlikcim sevgiler!)

Canım bu sorun çoğumuzda var, sallarken Mert halay çekiyo sanki yatağında, kafayı yedirdi bana gece. Tam dalacak hoop bişey aklına düşüyo kalkıyo, sıcaktan galiba. Hiç böyle değildi kışın, baharda.

aman da aman kimler gelmiş özüm hanım ile mavişim gelmiş canlarım benim hayırlı cumalar birtanelerim bizimkiler şimdi biraz iyi gece ikiden önce uyumuyoruz..... sonra sabah 7 de uyanıyoruz emiyoruz sonra gene uyuyorz saat 12 de uyanır benim kız sonra bakalım uyutabilrsen uyut kızlar ayagınızda sallıyor musunuz? bu saatlerde de ara ara uyuyor.... yavrum benim canım kızım balım bademim benim güzel kızım.......

NOT: ECRİN İN ANNESİ ( sevgiler özümcüm )

günaydın kızlar,
mirrorum, özümcüm, mavişim, saranurcum hepinizin iyi olmasına sevindim bebişlerde iyiymiş maaşallah benim canım oğlumda çok sık uyanıyor hala sıcaktanmı anlamadım yatamıyor kuzum emmeye kalkıyor ama eskisi gibi emmiyor azcık emip bırakıyor artık emmek istemiyormu acaba?
mavişim ruzede yaramaz olmuş :)) sıcaklardanmı yapıyor acaba yavrularımız canım benim...

Canım ben bebekken ayakta sallamadım ama son 2 haftadır ayakta kolda bulduğum yerde sallıyom ama nafile. Ayakta sallamaya o kadar kötü değil deniyo ama yine de yatağında alıştırmak lazım. Ben 2 ay kucağımda uyuttum Mert'i doğumdan sonra, yapışık olmuştuk, yatağı istemiyodu. Sonra annem geldi bakmaya, otoriteyi koydu, yatağa alıştı bizimki. Bilmiyom ki eskiler nasıl beceriyo bunu CADIARZU

sıcaktan galiba canım..heleki bizim ev inanılmaz sıcak..sabah akşam güneş içinde..bütün camları açıyorum ama perde yerinden kımıldamıyor...
klima almak itemiyorum uyur kalırım kapatamam diye...
bi ufak vantilatör alsam tek bi yere çevirsem içriyi serinletse olur mu acaba...

ruzenin bi günü diğer günün tutmuyor valla canım...
ama son bi kaç gecedir iyi değil...
ben ayağımda saaalıyorum canım..1 aylıktı başladığımızda..
mecbur kaldım ben..çok gazı vardı hiç uyumuyordu.yabvrum sabahlara kadar uyumazdı...

günaydın canım...kesin sıcaklardan çocuklar perişan oldu...

Canım bizde var ama kullanmıyoz,rüzgar oluyo gibi oluyo, sakıncalı diye.
Kızlar Mert uyanıyo, ben kaçtım.

onların yaptıgı dogru galba sanırım bizde anneleir oldugumuz için heralde kıyamıyoruz he..... hg alinin anası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…