E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
günaydın kızlar...cumanız mübarek olsun....
saranurcum hoşgeldin hayatım aramıza....
ruze hanım düzenin içine etti...gece 1 de önce uyumuyor..sallarken aşağıya atlıyor....
ne oldu hiç anlamıyorum...dün gündüz ateşlenmiş bi de....diş mi geliyor anlamadım valla.tatail zehir olmaz inşallah
aman da aman kimler gelmiş özüm hanım ile mavişim gelmiş canlarım benim hayırlı cumalar birtanelerim bizimkiler şimdi biraz iyi gece ikiden önce uyumuyoruz..... sonra sabah 7 de uyanıyoruz emiyoruz sonra gene uyuyorz saat 12 de uyanır benim kız sonra bakalım uyutabilrsen uyut kızlar ayagınızda sallıyor musunuz? bu saatlerde de ara ara uyuyor.... yavrum benim canım kızım balım bademim benim güzel kızım.......
NOT: ECRİN İN ANNESİ ( sevgiler özümcüm )
Canım bu sorun çoğumuzda var, sallarken Mert halay çekiyo sanki yatağında, kafayı yedirdi bana gece. Tam dalacak hoop bişey aklına düşüyo kalkıyo, sıcaktan galiba. Hiç böyle değildi kışın, baharda.
aman da aman kimler gelmiş özüm hanım ile mavişim gelmiş canlarım benim hayırlı cumalar birtanelerim bizimkiler şimdi biraz iyi gece ikiden önce uyumuyoruz..... sonra sabah 7 de uyanıyoruz emiyoruz sonra gene uyuyorz saat 12 de uyanır benim kız sonra bakalım uyutabilrsen uyut kızlar ayagınızda sallıyor musunuz? bu saatlerde de ara ara uyuyor.... yavrum benim canım kızım balım bademim benim güzel kızım.......
NOT: ECRİN İN ANNESİ ( sevgiler özümcüm )
günaydın kızlar,
mirrorum, özümcüm, mavişim, saranurcum hepinizin iyi olmasına sevindim bebişlerde iyiymiş maaşallah benim canım oğlumda çok sık uyanıyor hala sıcaktanmı anlamadım yatamıyor kuzum emmeye kalkıyor ama eskisi gibi emmiyor azcık emip bırakıyor artık emmek istemiyormu acaba?
mavişim ruzede yaramaz olmuş :)) sıcaklardanmı yapıyor acaba yavrularımız canım benim...
sıcaktan galiba canım..heleki bizim ev inanılmaz sıcak..sabah akşam güneş içinde..bütün camları açıyorum ama perde yerinden kımıldamıyor...
klima almak itemiyorum uyur kalırım kapatamam diye...
bi ufak vantilatör alsam tek bi yere çevirsem içriyi serinletse olur mu acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?