- Konu Sahibi DreamLover
-
kızlarr hepinize hayırlı cumalarrica ederim anacım ana oğul pek güzelsiniz.
bu arada dünürümde gelmiyor nan biz ikimzide kılız galiba sırnaşık şey ben yemeğ gidiyorum:dance: görüşürüz iyi sohbetler....a.s.Şeniz
canım ya çok geçmiş olsun düşmeler çok korkutuyor insanı birşey olmamasına sevindim... rabbim beterinden koruun hepimizin yavrularını... hayırlı cumalar tatlım... yaramaz ardayıda çok öpüyorum... tekrar geçmiş olsun..:teselli:kızlar nasılsnız gecmısı okuyamadım munucum ege hastamı oldu tatlım acıl sıfalar
ardada 2 gun once koltukta zıplarken televızyon sehpahısa yanagını vurarak dustu bas ustu ardındanda kusunca hastaneye goturduk rontgen cekıldı bısey cıkmadı allahtan 2 saat musade altında kaldık cok korktum sımdıde bogazlarından rahatsızlandı doktora goturdum sabah antıbıyotık verdı 2 tane cok atesı vardı sımdı huysuz hastalıgın verdıgı rahatsızlıkla durmadan aglıyooo
kızlar nasılsnız gecmısı okuyamadım munucum ege hastamı oldu tatlım acıl sıfalar
ardada 2 gun once koltukta zıplarken televızyon sehpahısa yanagını vurarak dustu bas ustu ardındanda kusunca hastaneye goturduk rontgen cekıldı bısey cıkmadı allahtan 2 saat musade altında kaldık cok korktum sımdıde bogazlarından rahatsızlandı doktora goturdum sabah antıbıyotık verdı 2 tane cok atesı vardı sımdı huysuz hastalıgın verdıgı rahatsızlıkla durmadan aglıyooo
kızlar nasılsnız gecmısı okuyamadım munucum ege hastamı oldu tatlım acıl sıfalar
maaşallah maaaşllah hani ne bileiym şimdi bebekelr doyduklarını bilmezlermiş ya hep isterlermiş korkuoyurm sanki hep yiyince acaba fazlamı veriyorum diye bu yuzden sordum .......aman amman maaşalah kuşum abenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?