Bebeklerimiz ve Biz

öyle valla benim yaramaz bile bacaksız boyuyla kayaktan kayınca çığlık atıyor.sallıyorum indirince ağlıyor...

herkese iyi geceler
bi kaç gundur yoktum
fotolarımıza yaptığınız yorumlar için cok teşekkürler
bu ara yogunum biraz
bursa tuyapta anne bebek fuarımız war
bursalianneler.com olarak ta katılımcıyız
onunla meşgulum
umarım herkes icin herşey yolundadır

hoşgeldin cnm
demek fuar da katıldınız
tebrikler
biz yiyiz derin nasıl karaböcüğüm ayaktamı halennna.s.

kızlar iyi geceler..
Yeliz'cim bende Albina' yı bu akşam parka götürdüm.
Nasıl mutlu oluyor sallanırken, birde oynayan çocukları seyretmeye bayılıyor..
hem sallandık hem seyrettik:))..birara daha iyi seyretsin diye salıncak değiştirttim. nasıl ağladı kuzum yaaa...

yok cnm yatti

opuyorum sizi
o adrest sitemizi gezebilirsiniz mewcancim
fuar tüyapta
optum sizi
iyi geceler

kızlar diş buğdayının yapılışını geçen tv den duydum..
ben bebişin ilk dişi çıkınca diye biliyordum ama, tv de ilk dökülmeye başladığında yapılır denildi..
çıkan diş yapılan tatlının içine konulurmuş.. kime denk gelirse ev sahibi o kişiye hediye alırmışş. vee mev canında dediği gibi bir tepsiye kitap, makas, vb. şeyler konulup çocuk hangisini alırsa gelecekte seçeceği mesleğe işaretmişş..:))

Aynen zeynepcim hem sallanıyor zilli hem etrafı seyrediyor...

bende yatıyorum kızlar
yarın denizi ananesine götürcem
kendinize iyi bakın
iyi geceler herkese

Herşey yolunda şekerim
Sana da kolay gelsin :).

Yarın sabah prensesimle ada sahillerindeyiz, sizide bekleriz:sm_cool:

mev*can soytarı eda zeynep hepinize ii gecelr kıslar maşallahı var bu gün topiğin bayağı aktifmişiniz...ya ben biraz heyecanlı biraz gerginim bu arada yarınki izmir buluşmasına gidicem ilk katılımım gerildim biraz... bu arada ilk yeşil kutucuğumda gelmiş mübarek olsun... hepinizi öpüyorum umarım hepiniz ve bebişleriniz ii sinizdir geçmişe bakamadım....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…