Günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum hepimiz için.

Akşam deniz herzamanki saatte yattı bende 11 de girdim yatağa saat 12 de bir feryat figar nasıl ağlıyor ama vüütt vüüüt diyor kalktık süt yaptık içine bisküvi at diyor bu sefer onuda attık verdim içmiyor yatak odasını gösteriyor "didelim ee ee" diyor.Gittik odaya yok yatmıyor kucağımdan inmiyor oturmuyor kalkmıyor ne istediğini bilmiyor. durmaksızın Anne Annee Anneee diye ağlıyor babasına gidiyor durmadan bana geliyor saat 1 e kadar durmaksızın ağladı ne yaptıysak susturamakdık. 1,30 gibi dr unu
aradık bende o sırada banyo mutfak odalar geziyorum yoruldum artık kucapımda olduğu için
klozetin kapağını indirdim oturdum üstüne. Sonra sesi kesilir gibi oldu. Bekledik biraz daha uyudu sonunda kolumda bizde girdik yanına uyuduk.
Sabah soruyoruz Yavrucum neden ağladın o kadar akşam biryerinmi ağrıyordu diye
kulağını gösterdi. Ama kulaklarını dr p.tesi günü muaynesinde bakmıştı.Bu gittiğimde tekrar sorucam.
Yada Barış Eşşeği yüzünden gözleri yanıyordu uyuyamadı

(((
Ahhh ben ne yapıcam bu barışla bilmiyorumki Allah Usulu akıllı fikirli etsin inşallah onu.
Atsan atılmaz satsan satılmaz.
Kadiscim Görümcemin oğlu canım 6 yaşında,anasınıfına gidiyor,tatil diye evde şimdi.
Artık kızımı ne kadar bunaltıyor siz düşünün. Ya bende inceden yaptığının yanlış olduğunu anlattım
Aynur'cum ama inat bir çocuk çok şımarık byümüş çooook.bana seninde gözüne sıkarım dedi.
Bütün parfümleri kaldırdım. Barışa neyi yapma diyorsan onun yapıyor çok inat çoooook. Annesi
barış bir dudaklarını büzdü diye tamam annecim sen yanlışlıkla yaptın ben biliyorum diyor halen
benim yavrum gözlerini açamıyor onların düşündüğü şeye bak.... oooof çok sinirlerim bozuluyor yemin ederim yaaa. Annesi olmasaydı ben ona cezasını çok güzel verirdim ama görümcemle yüzgöz olmaya gerek görmedim.
Heeee dün birde tam " yapıştırasım geldi bir tane" yazdığım mesajı yolladım kapı çaldı gelen eşimdi.
kk da açık tabi gizlim saklım yok ben yemek ısıtırken oda haber sitesine baktı, kk yıda okumuş
yemeğini almaya geldi mutfağa "demek yapıştırasın geldi bir tane heee" dedi... önce bir durdum
sonra anladım hemen okuduğunu " Aynen öyle kim kızımın canını yakarsa karşısında beni bulur kalkan elleride gözünün yaşına bakmam kırarım buna herkes gibi sende dahilsin" dedim. Çok sinirlendiğimi
anladı sanırım hiç birşey söylemedi. Ben her anne gibi yavrum için canımı veririm ömrümde yaşanacak ne kadar güzellik varsa hepsi kuzumun olsun. Allah'ım bütün savunmasız yavruları koruyup kollasın.