Bebeklerimiz ve Biz

tabi ısırırım zehracım, arda bana çekmiş basen bacak yerinde yani, tam dolmalık

eşinin sağ salim dönmesine çok sevindim,son ayrılığınız olur inş, allah onları başımızdan eksik etmesin, insan nasıl özlüyor değil mi

gelinim nasıl, nişanlısı hiç uyumak istemiyor, sabah altıda uyandı, şimdiye kadar sadece yarım saat uyudu, çocuğun huyu değişti kalabalıkta

günaydın kızlarrr.hepinize iyi bir hafta diliyorum
ablamdayım şuanda net gidip geliyor.
sinir oldum
ablam biraz rahatsız doktora gidicez birazdan
hepinize öpücüklerrr

günaydın kızlar hepinize,

ekinnaz günaydın canım geçmiş olsun ablana tekrar Allahtan acil şifalar dilerim...

hafta sonu yine gezmelerdeydik, hepiniz iyisinizdir umarım şekerlerim bebişlerimizde iyiler inşallah

fotolarımıza yorumlar gelmiş hepsi birbirinden güzel çok teşekkür ederiz minik erkeğimle biz...

mirrorum egem nasıl oldu???????????

günaydın kızlar....
herkese güzel bir hafta diliyorum..
tatil bitti döndük.....
ne gezdik anacım ya....
cumartesi çıktık yola...doğru sapancaya edalrı aldık...direk erdek....ruze hanımı bir görün deniz delisi..suyu görür görmez başlıyo tepinmeye....
herkes bizim bebekleri sevmeye geliyor...
salıya kadar kaldık salı günü hava çok kapalıydı..mecbur geri döndük..2 gün edalarda kaldk...
adapzarını izmiti gezdik geldik..ama doyamadık...
kızım bana bir alıştı babannesine bile ağladı..kimsede durmadı benden başka....
bugün zorla bırakıp geldim....
tatil ne güzeldi..şimdi gözümü bayram tatiline diktim bekliyorum...
çalışmayan anneler ne kadar şanslı...
çocuklu tatil çok zor geldi bize güzeldi ama zor...
yoruyorlar insanı..ama edanın kociş bu konuda süper metehanı uyutouyor ninni bile söylüyor..anneden hiç farkı yok..tatili yapan benim kociş oldu...
kuzum dünden beri çok ateşli yanıyor resmen 38 dereceden düşmüyo ateşi...
bi akşam bi sabah fitil attım...
onu dışında herşey çok güzeldi.....
umarım sizlerde de herşey yolundadır....geçmiş 100 sayfa birikmiş..nasıl okuyacaksam....
bu arada fotoğraf makinem evde kalmış..resimler yarına kaldı kızlar...
ayrıca kızım çok net bi şekilde anne ve baba diyor kızlarrrr

Son düzenleme:
hoşgeldin canım gezdin geldin tatil iyide bitişi kötü oluyor dimi
ruzede sevmiş denizi benim sıpam korkmuştu :)))) maaşallah ruzeme
ateşi neden acep inşallah düşer bir an önce hasta filan olmaz,
resimleri bekliyoruz şekerim,
yorumların için teşekkür ediyoruz, dikkatli garu koltuklar evet yeşildi altı yeşil turuncu kılıfı var :))))

Ekinnazcım günaydın canım
Ablana çok geçmiş olsun..

Ayşegülcüm sanada günaydın denom çok iyi maşallah...tadından yenmedi haftasonu bol bol oynadık
seviştik uyuduk yıkandık neler yapmadıkkı...birde bunlara ev temizliği eklenince öldüm resmen yorgunlukdan cumartesi malum düğünümüz var bu hafta full doluyum

Bu akşam bir sürü ütüm var ..
yarın akşam saçlarımı boyatıcam ( çikolata kahvesine çok tuttum bu rengi)
çarşamba akşamı kuaföre gidicem kişisel bakım..
Perşembe akşamı karşıya geçicem
Cuma akşamı kına gecemiz
Cumartesi akşamı mutlu son :) inşallah

Mavilim canım hoşgeldin
Negüzel bir tatil olmuş bol bol stres atmışsın canım
ruzemin neyi var acaba mikrob mu kabtı ateşini kontrol edin canım sürekli kıyamam kuzuya
demek suyu çok sevdi hee...süper sende bizim gibi sıkıntı çekmedin...deniz muslukdan akan suya bile
çıldırıyor..denizi görünce sen düşün gerisini
fotoları bekliyoruz cnm yarın...ben burdan bakamıyorum ama evden kesin bakarım..

Ayşegülcüm sitedeki yorumun için çok teşekkür ederim canım saol...

saolun kızlar stres attık ama yetmedi vallaa....
yelizcim düğün kapıda demek.ne mutlu..
rabbim yuvalarından huzuru hiç eksik etmesin inşallah..
sende bol bol resim ekle canım...
ayşegülcüm dikkatliyimdir canım...
şimdi size gelsem resimlerde senin evde nerde ne var bulurum valla

bu arada hayatım alişimin geçmiş doğumgününü en içten dilklerimle kutluyorum..rabbim sağlıklı,huzurlu,başarılı,mutlu bir ömür nasip etsin..yaşıyla beraber tüm güzellikler onun olsun inşallah canım

Saol canım benim çok teşekkür ederim
O hengamede ne kadar geçebilirsem çekerim cnm merak etme...
hayırlısı ile bir başgöz etsek alnımızın akıyla bir çıksak içinden...şuanda istediğim bu..!

çıkarsınız hayatım be..kendi düğünün bi düşünsene...,
nasılda geçiverdi su gibi..şimdi onların yerinde olmak vardı..heyecandan uyuyamıyorlardır bile...
alnınızın akıyla çıkarsınız inşallah canım hiç merak etme..valla benimde senin gibi bi ablam olsa hiç sıkıntı çekmezdim doğrusu...
bu arada sen nerden bağlanıyorsun hayatım açıldımı yoksa kk sende

İnş. canım benim teşekkür ederim..
Evet nasıl geçti düğün günü hatırlamıyorum
Ben senin gibi düşünmüyorum cnm hiç yardım edemedim kardeşime onun için cnm çok sıkılıyor
çok uzak evleri ben anadolu yakasında o avruba yakası bahçeşehir de hiç gidemedim temizliğine zaten
kadın tutmuştu ama ev yerleştirmeye felan herşeyi kendi ve müstakbel eşiyle yaptı..o bu şekilde
olmasından çok memnun ama benim yinede içimde bir burukluk bar..

ben kaçak bağlanıyorum cnm buldum bir çorap değiliği..gittiği yere kadar bakalım...

Mücüm gelmedi daha ne yaptı acaba ege ile...
umarım düzelmiştir...

Ah şimdi evde olmak vardı o kadar yorgunumki anlatamam..bütün evin altını üstüne getirdim temizledim
şimdi miss gibi kuzumla oynaşmak vardı ... aaaah aaaah

olsun canım üzülme....
anlıyorum seni..bende herşeyimi kendim yaptım ama o şimdi herşeyini kendi yaptığı için çok hoşuna gitmiştir...
evlendikten sonra yaparsın sende bişeyler canım üzülme...

müye ne oldu canım?
valla yeni geldim ama bende evde olmak istiyorum..kuzum uyuyormuş bende onun yanında yatmak istiyorumm

Haklısın canm...!

Ege geçen hafta çok hastalandı ishal ateş hastaneye götürdüler serum takmışlardı...
biraz iyiydi cumartesi ama son durum ne onu merak ettim..

oyyy kıyamam ya.....
bende merak ettim şimdi ya....
bende kızımı arıyorum ama kaynoşun tel kapalı..ateşi çıktı mı acaba tekrar..sabah 8 de fitil atmıştım...
fazla da kullanmak istemiyorum...

herkese Günaydın a.s.
güzel bir gün güzel bir hafta diliyorum kızlar hepinize.
bebeklerimiz nasıllar bakalım
yelizcim günaydın canım ne güzel bir yolunu bulmana sevindim girebiliyorsun nete:Saruboceq:
mavili canım hoşgeldin tatil güzel dimi kısa da olsa çocukluda olsa süperdir ruzecme geçmiş olsun annesi çok alıiıp ayrılmak ne zor dimi hjaftasonu bile insan ne güzel vakit geçiriyor pazartesi kabus oluyor anneler için.
ekinnazım canım hoşgeldin istanbuldasın sanırım ablana geçmiş olsun doktora gideceksiniz sanırım umarım heriey yolunda gider:Saruboceq:
alişimin anası canım ege iyi gibi ama ishali var hala azda olsa kakası toparladı ama bzen sulu bezen püre kıvamında hala.ateşide zaman zaman çıakr gibi oluyor yani kontrol altında halaa.s
benimde işler haftabaşı olması nedeni ile yoğun
zaten konsantre olmak zor hep evi arıyorum ne yapayıö geçen hafta çok yorucu geçti tam 1 kg verdim yorgunluk koşturmacadansositososito

canım düğün oldumu?nasıldı?
yapacak biriey yok canım ya bebekli olunca böyle oluyor üzülme bence kardeşin ve eşi halletmişler bak:1rolleyes:
çok uzak canım çocukla zaten perişan olurdun valla.hem oda ablasını anlar dimi amayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…