- Konu Sahibi DreamLover
- #13.241
Hamarat hatun seni...
Denom iyileşti Yelizimin neşesi yerine geldi. Aman diyim dilimi ısırayım bu kış son olur inşallah.:Saruboceq:
Bende de bir miskinlik var ki sorma oturdum kaldım evde ağza koymaya yemek yok sabahdan beri birtek ireme brokolili mercimek çorbası yaptım okadar....
Hiç yemek yapasım yok bu gün kociş kahvaltı ile idare edecek artık.
Bugünlük böyle oldu,
Vallaha kıs insanın yavrusu=neşesi demek, Allah bozmasın. :)
Bişey olmaz şekerim eşin dert etmiyorsa sende dert etme,benimki hiç sorun etmez
melemen bile getirsem akşam yemeğine gık demez.
canım sevindim anlamana:)) yapayım kalkınca o zaman hala öksürüyor çünkü
canım ege kendi laptopunun oyncak olduğunun farkındave maalesef onu gözü görmüyor bu oratdaken..benim laptopa dadanıyor.. menimmmmm bak bu tğm bebeklerin ortaktır herhalde:)
egede bugün yatapındayken cezalı ya normalde eşim ege kaka yaptığında annesi kaka yaptı bu der..
egede yatağında annesiiii kaka yaptı buuuuuuuuuuuu diye bağırıyor akıllı sanki kanıp alacaam onu:))
seninkide bebeğie menimmmm diyor haaaaaaaa ay koptum yaaaaaaaaa bu folik asit nelere kadirdelikafadulden gebelikte aldığımız onca folik asit patlaması bu zeka patlamasının nedenisırnaşık şey
birazdan aynı duruma düşeceğim bu yüzden no comment:bbo:
yap canım yap hemen gıcığını alıyor:teselli: ya denizde biliyor iki dk bile durmuyor laptopda. hemen yanıma geliyor :))
ya ne kadar uyanık bu köfteler yaaa inanırmısın bende denize bazen ceza veriyorum yatak cezası bizimki nasıl kandırıyor beni tahmin et tabiki CİİİİİİSSSS ANNEEEEEE KOŞŞŞ
diyedelikafadulden istersen alma :)
ya aynen öyle şekerim bana sarılarak bebeğine dönüyor ve Menim annem yaaa benim annem yaa diyor bebekden kıskanıyor beni düşün sen babamızı :))))kaydirigubbakcemile3
Son düzenleme: