Kadis'cim geçmiş olsun canım aman bady felan diyin canım bendede o alışkanlık yok maalesef bazen benimde ağrıyor ama yaslanmadan oturuyorum koltuğa ondan sanırım
Sorma canım sorma her geçen gün deli ediyor beni kendine iyice aşık ediyor sıpam :):):)
Sibelcim İnşallah en kısa zamanda saplıkla çıkar dişleri demekki boşuna değilmiş mızmızlığı kıyamam ona
Mawicem saol balım seninkilerde iyilermiş Allah ım daha iyi etsin inşallahhhhhhhhh.
Face de biraz komik oluyor ama bazen çok geç geliyor birbirimizi görmediğimiz zamanlarda ordan haberdar oluyoruz :):):) ehehehe. komik değilmi :)))
Denizdede biraz kaldı öksürük ve koyu hafif burun akıntısı k.walidem ada çayı ve ıhlamur yapıp vericek.
İlaçlarımızda allah izin verirse bu akşam son buluyor.
Elif cim inşallah güzel haberlerle gelirsiniz canım çok iyi ettiniz gitmekle. Ben ararım seni canım merak ederim.
Semihacım evet ya tatil dediğin göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor valla.Önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkın.
Sanada çok geçmiş olsun canım evde ilaç verse al ve bol su iç aman dikkat kıza geçmesin. öpüyorum ikinizide.
Zeybennepcim ya sizlere nasılsınız. Bir yaramazlık yoktur umarım.