- Konu Sahibi DreamLover
- #13.741
aynurcum danam gürdük önce sen kutlamıışın ona binayen peşinden ben ve elif kutlamışız zaten sinirlenme hihoyyythihoyyythihoyyyt
kıs delüüü ne sinirlenmesii yaffff ala alaaaa:uhm: şaşırrdımmmm insanın adı çıkamasın dokuza inmiyor sekize hesabı kıs niye kızam beee delüüü mesajın sonndaki simili kızmışım gibimi görünüyoooo alam yarebbimmm kıs bana bak sana bi ,kızarım görersin heee
saolun arkadaşlar benim günüm gayet iyiydi aslında sabah hiç iyi değildim tüm fücutum dökülüyordu sanki hamlamış gibi etlerim ağrıyor kemiklerim sızlıyordu çeşitli ilaçlar aldım şimdi daha iyiyim çok şükür kocacım kısıtlı durumumuza rağmen bana koca bir buket çiçek yaptırmış ve çok şirin uğur böcüklü felan bir çift terlik almış canım benim bu küçük şeyler bile beni nasıl mutlu etti ne kadar ihtiyacım varmış meğer.. bende ona naçizane ama oldukça şık bir cüzdan aldım ne zamandır bir tl iki tl biriktiriyordum ihtiyacı vardı hem çok sevindi hem çok beğendi... akşam üstü leyloşum gile gittik oğluşunun doğum günü vardı aslında bugün değil geçti ama illa isteyince çocuk bu güne kıstırmışlar aslında iyide oldu açıldım biraz resmen dökülüyordum saçlarımı kestirdim eşimde bende çok beğendik bayağı kısalttım ama neyse şimdilik kaçar sonra görüşürükkk
yelizim canım ne oldu ya ben yanlış anladım ya arkadaşlar anlamadı kızgınınlığının sebebi deno değil sanırım değilse ne oldu canımm öpüyorum senide fıstığınıda
iyi gecelerrrrrra.s.
Son düzenleme: