• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

kadişim balım, valla mamanın ne olcağına bağlı :)))))))))))
vallaaa bende yeliz gibi bazı şeyleri aşabilirsem özellikle tek başına yolarda ne işin var meslesini tabiki gelirim

nil de iyi kadiş teyzesi azıyor azıyorrrrr
sokakta gördüğüm kedi köpek ne varsa hepsi pisi pisi

canım zehra sultanı bilirsin hamarat garudur. döktürür bacım o bize cokacimcoookcokacimcoook
hımm doğru senin ev yakın değil tabi zor olabilir. canım ama yelizin yakın ama eşiyle sorun olursa bilemem tabiki.. neyse yeliz çaresini bulur zeki garudur oooo :içelim::içelim:

bence de zeküü garudur yeliz danasıdelikafadulden
ne eder eder gelir:delphin:

siz yeter ki lütfedin gelin:lepi:
ben 1 hafta önceden hazırlıklara başlarım cane canlarım benimmşakkıdı

Aynurcum dilerim herşey yüreğinden geçtiği gibi gerçekleşir.Üzülme,sende biliyorsunli üzüldüğünle kalıyorsun.

Nimocum,Saol tatlım teşekkürler, mucuksss

heytttttttt ver gazı ver gazı,ben bu gazla yarın sizdeyim :))))))))))))

Nimocum neler giymiyorkiii, boy boy resimler koyuyor :)
iki işi bir arada çıkartıyor, satışa çıkardığı kıyafetlerini giyiniyor hem satış topiğine ekliyor hem ne giyindin topiğine :)
zeki hatun senin dünürün, haberin ola :)))))))

dünürüm neler giyormuş bi bakalım bakalım

gızım 10 sayfa gerilere bak anca görürsünkaydirigubbakcemile
3 -4 kere ekledimşakkıdı
hayran kitlem oluştu nirdeyse:utangac:
hiç 2 çocuk annesine benzemiyon diyenin haddi hesabı yok:utangac:
herkes soruyo niye bugün eklemedin, tarzımı beğenmişlerdekaydirigubbakcemile3

zeynep hasta olmasa ekliycektim aslında yerimseniben

öyle bir tanemde insanın belli bir yerden sonra dayanacak gücü kalmıyor heleki söz konusu kuzularım olunca sinirlerim iyicene zıplıyor biz malum bağkurluyuz bağkuru biliyorsunuzdur prim ödemesi bir gün bile gecikse hastaya bakmıyorlar çağatayda hasta biliyorsunuz bu ayın başında 3 gün yatıramadık çocuğun doktora gitmesi lazım yani içine düşütüğümüz duruma bak alacaklarımız var onlarda bugün yarın diye savsaklıyorlar tok açın halinden ne anlar misali... inanın bana şuraya iki satır yazıyorum sizlerden gelenleri okuyorum nasıl rahatlıyorum anlatamam bayramdan bu yana evden çıkmıyorum hoş bayramdada çıkmadık ama en azından gelen giden olmuştu bunaldım iyi ce bu hafta kısmetse bazı şeyler çöüme kavuşacak inşallah bir miktar rahatlica belki ama giden benim ruhumdan yüreğimden kopuyor.... çok yorgunun çokkkk dayanamıyorum artık

oyyy kıyamam sana...
zaten hayatımız evlatlarımızın uğruna değil mi?
bağkur kötü maalesef bilirim bilmez olur muyum?
o alacaklı olduklarımız -bizim de çok var- nasıl verecekler acaba bu dünyada yaptıklarını
inşallah gelecek günler size o beklediğin doğacak güneşin en parlağını getirir canım...
başkasının ettiği dua kabul olurmuş...
tüm dualrım seninle....
ayrıca özelden cebini ve evini yaz canım..ararım konuşuruz oldu mu hayatım?:1hug:

heytttttttt ver gazı ver gazı,ben bu gazla yarın sizdeyim :))))))))))))

Nimocum neler giymiyorkiii, boy boy resimler koyuyor :)
iki işi bir arada çıkartıyor, satışa çıkardığı kıyafetlerini giyiniyor hem satış topiğine ekliyor hem ne giyindin topiğine :)
zeki hatun senin dünürün, haberin ola :)))))))

ya artık satılığa çıkarmadıklarımın bile taliplisi oluyo:delphin:

baktım azönceee bi ara beynim döndüm sayfa sayfa seni ararken :))))))))))))

eee kimin dünürü şekerümmmm benim dünürüm böle güzel olur zevkli hatundur vesselam :)))))))

hem zeki hem beceriklü hemde zevkli garuuuuuu

hemide tatlı mı tatlı dilliii

elifcim sende gözümden kaçmadın değil sneind efoton vardı gördüm vallahaaa

yok kızç...
milattan kalma o resim..................
ben eklemiyorum oraya...bi kere sormuşlardı eklemiştim

ben çeyiz topiğine bakıyorum...

valla ben resimlere baktıkça milattan önce bir giyim tarzına sahip olduğumun farkına vardım vallaa
bütün hatunlar şık vallaaa

heleki barçmanın ilk fotolarından son fotoların acayip fark var
hatun dal gibi olmuş resmen özendimmmmm

ben bi daha bakmam o topiğe yok burda kıskançlığımdan çatır çatır çatlarımm vallahiiiiiiii

valla şu anda 5 sene önce annemin ördüğü bir kırçılçlı kazak içinde bir boğazlı kazak
altımda bir kıytırktan pantalon oturuyom öleee

git git bi aynaya bak diyolarrr
gitte şu saçını tara yüzüne bişeyler sürrrr

az önce gmy gördü ne o nimet çok yorgunsun galiba dedi
yaa dedim sormayın çok yoruluyorum

Kızlar ya ben gıt gıde kılo verıyorum tam neguzel oldum demışken yıne basa dönduk 46 la hamıle kalmıştım şimdi 50 kıloyum.azıcık göbişim var dıye sevınıyorduk esımle şimdi içeri göçtü

herkesin dedi ayrı demekki sibelcim ben kilo veremiyorum diye kıvranırken sen alamamaktan şikayetçisin.demekki kilo almakta kolay bişey değil ama ben başarıyorum bunu :))) son halini görmüştüm eklediğin resimlerden ve fizik olarak çok hoş demiştim kendimce.bence böyle çok hoşsun.

merhaba
nasılsınız bakalım

temzilik, ütü , kuzuyu uyut derken anca kendim bisiler yiyebildim we biraz nefes almak adina hemen bir tıkla yanınızdayım...
akşama dogumgunu partisi war, drn ' in arkadası 1 yaşına giriyor:)
yarın da erkenden istanbuldayım..

yahu bu arada ne giydin bolumu warmış ta haberimiz yokmuş:) ben bloglarda takip ediyorum ,bu tarz postlar atan arkadaşlar war,onlara bakıyorum,meger burdada warmış,
guzel hatunları görelim bakalım :))

Back
X