• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

:)))))))) İnşallah Nimet'cim inşallah yerimde duramıyorum son 40dk. bugünde bitti ya çok şükür.
Eve gelirsem eğer hemen yazıcam size bundan emin olabilirsin.... Halayın başını Denom çekecek ama
ona göre Hayatta ondan başka kimse halayın başında durmaz hemen peçeteyi kaptığı gibi tey tey tey yapıp ayağını atıyor öne :)))))))

Sevilcim yapma yaa :((( çok isterdim gelmeni tek gelemem diyorsan yapacak başka bişey yok
bende hayal ediyordum ne güzel :((neyse sağlık olsun canım.Yine planda bir değişiklik olursa özelden cebimi atıyorum sana şimdi arasın beni ok.tatlım

bizde dün kızı banyo yaptırıyorduk zilli oyuna bayılıyorda banyoda kafasının yıkanmasına gelince kıyameti koparıyor. bu arada babasının kucağında tbii biz 3 müz küvetin içinde
ilker bi bağırdı melek dur diye
bizimki dudağı bi büktü
bi başladı ağlamaya içliiçli
bana ıslak ıslak bi gelişi var
malum ilkerin seside boru gibi
yaw dedim ne bağıryon çocuğaa, korkuyooo
tabi şebeklik yaptı zilliyee yicem o bacaklarını diyo vermem diyo bizim çatlak zillide bacaklarını saklıyo
korkuyomu diyooo
allahım yarabbimmmm

zeybencim sağol canım hayırlı artık bugün elime ulaştı inş. dediğin gibi olur. sevinecekmi bakalım birşeye gördüğünde sevinincii uuuuu cicciii diyorrrr kuzum diyicekmi bakalım

tamam anlaştık deno halay başı olsunnnn
tey teyyyyyy
bak gelir gelmez haber ver heeeee
çatlarım bi tarafımdan toplayamazlar beni

ee yelizcim neyle kutluyozz şekerümm
ben franbuazlı pasta isterim
bide yanına karadut şarabı

:)))))))) İnşallah Nimet'cim inşallah yerimde duramıyorum son 40dk. bugünde bitti ya çok şükür.
Eve gelirsem eğer hemen yazıcam size bundan emin olabilirsin.... Halayın başını Denom çekecek ama
ona göre Hayatta ondan başka kimse halayın başında durmaz hemen peçeteyi kaptığı gibi tey tey tey yapıp ayağını atıyor öne :)))))))

Sevilcim yapma yaa :((( çok isterdim gelmeni tek gelemem diyorsan yapacak başka bişey yok
bende hayal ediyordum ne güzel :((neyse sağlık olsun canım.Yine planda bir değişiklik olursa özelden cebimi atıyorum sana şimdi arasın beni ok.tatlım

Bekliyorum canım bir değişiklik olursa ben mutlaka ararım seni...
Dualarım seninle şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine sapa sağlam çıkacak yarım denom dr. amcasının yanından inşallah....

Yeliz cim sıkma canını bu kadar cnm ya..
iyi düşün cnmm...
inş. yarın hayırlı haberler verirsin..
dualarım seninle arkadaşım..

saol canım benim...
Dün gece 39'a kadar çıktı. Azıları geliyor biri çıktı diğeride yolda. Birazda boğazlarında kızarıklık var ikisi birbirine karıştı işte.
Yezdacıkta cicisini güle güle kullansın...

cnm geçmiş olsunn...acil şifalar diliyorum..
Tez zamanda çıksın inciler inş..
bizde çıkartıyoruz azı dişleri..
3. önceki gün patladı..

kartalsevil .!.:
saol canım benim...
Dün gece 39'a kadar çıktı. Azıları geliyor biri çıktı diğeride yolda. Birazda boğazlarında kızarıklık var ikisi birbirine karıştı işte.
Yezdacıkta cicisini güle güle kullansın...

Sevilcim bizimde aynı yaaa azılar geliyorrr ama çok zorlanıyoruz ateşi çıkıcak normal bizim hemde 8 diş birden geliyorrr benim kuzum da aynı ağlıyor geceleriii yatmadan ağrı kesici şurup veriyorum gece rahat olsun diye 1 tatlı kaşığı dolven içiriyorum:teselli:

ooo nimetcim korktukmuş nilimizi babadı videodan biliyor maşallahı var eşinin çok tok sesli :) bir babacım dedii sıçradım ben nasıl dallmışsam nilim yemesine :)))
Bak franbuazlı pastaya bayılırım,çok canım çekti şimdi tamam onla kutlarız.:)

Sevilcim inşallah bir değişiklik olursa ara beni beklicem telefonunu. Bu arada çok geçmiş olsun canım
39 a çıktığı zaman fitil kullan hemen rahatlatıyor kuzuyu

sibelcim hehh fiziksel bir problem olmadığına sevindim
bak sen yaramaza, afacan seni. azcık dur otur bakeyim yerindeee. anne düşmüş 49 aaa. aaa olmuyo amaaaaa. seni hiperaktif senii. çocuğum azcık uyu bakem aaa kadıncağız da uyusn kendine gelsin şaftı kaymış besbellii. hem sen uyumuyon da anan o sexü gecelikleir ne zaman giycek evladım. azcık bırak bakem karı koca bi aşk yaşasınlar olmuyo ama

kız guldurdun benı adam dun artık dayanamadı benımkı erkeklıgını yıtırıyor ona göre dıyo 1 aydır bırlıkte olamıyoz 1 haftadırda bırlıkte yatamıyoruz offf offfffffffff

bende dolven veriyorum yatınca eğer çok ağlıyorsa paranox takıyorum bitane rahatlıyor

yeliz mesajım geldimii canımmmmm

ooo nimetcim korktukmuş nilimizi babadı videodan biliyor maşallahı var eşinin çok tok sesli :) bir babacım dedii sıçradım ben nasıl dallmışsam nilim yemesine :)))
Bak franbuazlı pastaya bayılırım,çok canım çekti şimdi tamam onla kutlarız.:)

Sevilcim inşallah bir değişiklik olursa ara beni beklicem telefonunu. Bu arada çok geçmiş olsun canım
39 a çıktığı zaman fitil kullan hemen rahatlatıyor kuzuyu

Hiç aklıma gelmedi. Bugece olursa( inşallah olmaz) atarım.
Bekliyorum no'yu özelden...

sibelcim dünürüm çok ara vermeyin kısss :))))))) zor olur sonraaa ee bide gidecen ayın 20 sinde adamın gönlünü hoş edip git bariii:dance::dance:

bana atarax verdırmıyordu normalde gecen coştu hadı ıçır dıyo yok ya işin duşunce içir deme dedım......bakalım bugun ne olacak neyse benım adam geldı

Kadis geldi canım cvpladım
Sevilcim İnşallah olmaz canım, şimdi atıyorum noyu.
Zeynepcim çok saol canım benim inşallah iyi haberlerle gelicez.

Bende ufak ufak kaçıyorum artık,kendinize ve kuzucuklarına iyi bakın.
Yarın iyi haberlerle görüşmek ve buluşmak dileğiyle.

muhabbet koyulaşmış.ohh ne güzel böyle.

sevilcim ireme geçmiş olsun.bu dişler mahvetti kuzucukları.berra nın azılar kolay çıktı ama şimdi köpek dişleri çok yoruyor yavrumu.

kız kadis nimo rüyalardan bahsedince aklıma geldi.bende akşam gördüm seni.diz dize oturup sohbet ettik seninle.

Back
X