Herkese merhaba,Günün kalan kısmı umarım hepimiz iyi iyi geçer.
Dün burda laklak yapmakdan işlerimi yetiştiremedim,Sabahdan büyük bir çoğunluğunu hallettim bir kaç tane sigorta başvurum kaldı, arada size cee diyim dedim.
Kadis cim çok geçmiş olsun başınızın gözünüzün sadakası olsun, Bizimde acı bir hikayemiz var.
kızım 2,5 aylıkken Didim'e yazlığa gitmiştik, son gece eyşalarımızı toparladık bir araya sabahda yola çıkacağız. hepsini vestiyere koydukki bir şey unutmadan sabah vakit kaybetmeden alıp yola koyulalım diye. gece 3 gibi kuzuyu emzirmek için ikimiz uyandık emzirdim uyudu du içtim vestiyerden saate baktım ve yattım sabah 6 da tekrar kalktım saate tekrar bakıcam telefon yok... Babamın telefonuna baktım oda yok annemin eşimin kimseninki yok.. aklımın ucuna bile gelmiyor hırsızın girdiği tekrar yattım eşim ekmek için fırına gidicez cüzdan yok... benden al dedim buluruz sonra çantama bakıyor vestiyerde yok... o yok bu yok
Eyvahhhh dedik soyulduk.

bir tek eşimin pantolonu yatağın başındaydı ona dokunmamışlar,paralar telefonlar cüzdanlar çantalar alyanslarımız kolyem vs vs ne var ne yoksa hepsi gitmişşş.. Kendi kartlarımı iptal ettirmek için bankayı aradım hırsızlık olayı oldu iptal edin diye cüzdanınız bir otel bahçesinde görevli tarafından bulundu ve komser bilmem kime teslim edildi,oradan teslim alabilirsiniz.
tabi cüzdan bombom.Boş cüzdanı aldık sadece eşimin pantonunda kalan yolda bizi iadre edecek parayla yola çıktı., sonradan düşünüldüğünde inanılmaz ürkütücü bir olay. Büyük ihtimalle spreyle uyuttular bizi çünkü deniz saat başı kalkar muhakkak uyanırdım ben çok hafif uyurum zaten. artı aramıza almıştım 3 te kalktığında benim göğüs açık sabaha kadar :) adamlar iyi taciz etmedi kesin röntkenlemişlerdi. eşimle sonra çok gırgırını yaptık. İşi şakası bir yana Allah'ım en başka yavrumu sonra bizleri korudu. Her zaman dediğimiz gibi Cana geleceğine mala gelsin ve başımızın gözümüzün sadakası dedik.
Elifcim tehlikeli olmuş canım nedirki o günlük anlamadım ben??
Canım merak etme birkaç güne bişeyi kalmaz. 2 gün sonra haftasonu kuzuyu güzel güzel bakar ilaçlarını zamanında verirsin allah izin verirse önümüzdeki hafta başına bomba gibi başlarsınız ikinizde.
Alişimizin annesi sanada kolay gelsin canım kabul günü demek bugün.Ohh negüzel alişde bol bol kudurur. :)