• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

ben cok agladım ya gece wakti saat 4 :)esimle izledik o begenmedi pek...

recepe gelince bi kere sonu berbattı
bir de eczanede ayrıntılı anlattıgı olay aabartı geldi , bence sırf bu yuzdden +13....
kalan yerlerde guldum:)))

recebin fliminde her kesimden her kültürden insanların anlayacağı espiriler var..
çocukların bile rahat anlıyacağı konuşmalar.
(cemin flimdeki espiriler biraz daha düşündürücü..:))
bencede +13 olması iyi oldu..

kızlar hafta sonu çamaşır asmıştım..
Albina da çamaşır sepetiyle oynamak istedi..
mutfakta işim var diye izin vermedim ama eşim ben bakarım oynasın dedi..
nsasıl olduysa sepet birden devrilmiş ve kuzum yüzüstü yere çakıldı.. dişleri dudağını fena kesti..
birazda kanadı..ben kanı görünce bayılacaktım nerdeyse çok kötü oldum..
eşim hangimize bakacağını şaşırdı..
çok şükür geçti sayılır..
Ama çok korktum yaa...
Rabbim korusun tüm bebişlerimizii
canım geçmiş olsunn.bende kan görünce çok kötü
olurum elim ayağım titrer.allah beterinden korusunnn

hepinize selammmmmm
iyi bir hafta diliyorum işlerim çok bakamadım ama sanırım pek bakanda olmamış öpüyorum hepinizi hoççakalınnnn
selam danammm sende yoksunn bugünnnn çabıkk
bitir işlerinii bekliyommmmm

Selam kızlar ben iyi değilim çünkü sabah bulaşıkları akıtırken tezhahın altında su çıktığını gördüm,
halım battı yerler bakttı sabahın 10 undan beri onları temizlemekle uğraşıyorum yağ pıslık vıcık vıcıkdı heryer denizde sağolsun bir saat uyudu ve kalktı halıyı balkonda yıkamama izin verdi anlıyacağınız bir sürü işim var sabah yatakdayken "hiç bir iş yapmayıp dinlenicem " demiştim halbuki :(
Sinir sistemi yıpranmış durumda anlıyacağınız.

Ben çok ile durdum öptüm herkesi
ah canımm geçmiş olsunnn.neyse evde olmanda bir şans canımm
insan sinir oluyor ekstra işş çıkmış canımm

kızlar nasılsınız arda hastaydı yavrum cok ateslendi geneee buranın havasına bi alısamadı bünyesi gittii ondan giremedim neler yaptınız bakimmm

cok üzüldüm yüce rabbim yardıcıları olsun hepsinin acil sifalar versinnnnn

kızlar telimi dün cebimden tuvalete düsürdümm gittiii hat numaralırrrrr
canım ardaya geçmiş olsun acil şifalar
telinede üzüldüm yaa

hoşgeldin Zehra bacu kolay gelsin sanada çocuklar nasıl öperim onları...
bebişimm nasılsınnn.aliş nasıllll
kolay gelsin danam
öpüyorummmmmŞeniz
yap işlerini gel de akşama bi sohbet edelim, gündüz işler yemek, çocuklar derken pek fırsat bulamıyoruz-tatlicadiarzu-
akşama kociş emiri ders yaptırırken bende kaçıyom pc nin başına sessizcene:utangac:
danamm gözün aydın kocişin gelmişşş
evet yaa hiçç bir araya gelip sohpet edemiyoruz
önceden ne sohpetler ederdikkkk

gecmiş olsun soytarıcım
hayy allah kötü olmuş
herseyde wardır bi hayır
ya sen yokken olsaydı farketmeseydin
daha da berbat olabilirdi

kolay gelsin cnm

canımm tülünüz çokk güzel güle güle kullansın derin hanımm
bende almak istiyorumm hala nasıl bişi alacağıma karar veremedimmm

Adaşım hoşgeldin cnmm..
özletiyon kendini cnm yaa..
kriz yüzünden izinde dimi eşin...
Neyse iş olsunda, bol izinli olsun..:))

Adaşım hoşgeldin cnmm..
özletiyon kendini cnm yaa..
kriz yüzünden izinde dimi eşin...
Neyse iş olsunda, bol izinli olsun..:))
hoşbuldukk canımmm
evet canımm krizden dolayı izinde.bunada şükür diyoruz
eşim otomotiv sektöründe çalışıyor
kriz en çok onları vurduu
saol ekinim
insallah sende gönlune göre bişebulursun
inşallah aslında aldığın tül çokk hoşuma gitti
ama şuaralar malum kriz harcama yapmak istemiyorumm

kızlar nickiniz altındaki yazı nerden yazılıyor yahu..
yardımcı olurmuusnuz
..

valla inanmassın şimdi bakıyom nrden yazdım bulamıyorummm
çok unutkan oldum bu aralarrrr

kullanıcı panelinde
profili duzenle de en asagida istege baglı bilgiler war
ordan istedigini yaz

herkese selamm, haftasonum temizlikle geçti, yorgun bir şekilde başladım haftaya,akşama arkadaşta toplanacağız, iyi bir doping olur inşallah

irem iyi olmuş çok sevindim, jegecim perdeyi çok beğendim, ben de balık figürünü çok severim
soytarım canım geçmiş olsun tatlım, bu tür sorunlar deli ediyor insanı
zeybennep demek 2 kilo kaldı ne güzel, bu aralar sık sık akşam gezmeler gidiyoruz, mamaları yedikçe kilo alıyorum ya,

ardaya geçmiş olsun, acil şifalar dilerim

ekinnazım, dünürüm, mavicem çocuklardan fırsat bulup hiç görüşemiyoruz, eski günleri çok özledim yaa

Slm kızlar birazdan çıkıcam şöle bakayım dedim

yelizcim akilik işte sağlık olsun canı kolaylıklar

tenzilecim çok hoş derincik tülünü güle güle kullansın canım

şöle ufaktan göz attım fazla okuyamadım herkese ok slm kuzuları öpüyorum.

aynurum zahracım sevilcim mevcancım elifcim zeybennepcim ekinim drydeniscim monpetitcim çokom ayşegülcüm semihacım hepinizi unuttuğum varsa affolar hepinizi ve kuzuları öpüorum

benim dünür dönmedi galiba eve sibelcim

gule gule kirlet cokocum

ooh en sewdigim seydir arkadas toplantıları :))
iyi eglen stres at..
bende akşam kanka ile buluşucam,daha once de bahsetmistim eşi ile problem war diye,ewleri ayırdılar:(
hayırlısı olsun insallah

selam güzellerrrrrr

dun bahsettigim gibi yemege gittik , yeni bir mekandi,we alt kat tamamen bize ayrılmıştı,18 kişiydikwe cok rahattık
sonrasında kat3e gittik(semiha sen bilirsin burayi:) CADI die bi grup canlı muzik yapıyormuş,bir coştuk bir coştuk:))
butun miskinik gitti birden :)) cok eglendim walla, herkese tawsiye ediyorum

kuzuyu aldık ewe gelmemiz 02.30'du ...
bu arada gece arbadan indirirken DRN hanfendiyi ayıcıgı yere dustu esim de ustune bastı hafiften,
tuwalete ws. gittigi ayakabı ile , ee yıkanması lasım hemen dolayısıyla... ama bu mumkun deil cunku onsuz uyumaz,mecburen yattı onunla,kalkar kalkmaz hemen carsaf yorgan yastık ws.yıkandı , ustu başı we kendisi de tabi::::
neyse gece boyle bi ambule olduk ne yapacagız die ama malesef yapacak bile yoktu, allahtan agzına burnuna surmeden yıkayabildik herşeyi....

bu arada yelizcim süt dilimi yazmışsın biyere markette abur cubur yedi yazmışsın dikkatimi çekti
biz süt diliminden hergun birtane weriyoruz , cok ta sewerek yiyor,katkı maddesi yok we gunluk kalsiyumun cogunu karşılıyor...abur cubur cikolata yiyecegine bence sizlerde ewde bulundurun ,dolap kısmında marketlerde unutmayın,
doğal bileşenler ldugu için sizde acıkta bekletmeyin..

neyse ben kaçar alışwerişe gidicez uyanınca kuzu,malum isttan geldim dolap tam takır kuru bkır :(
opuyorum

bilmezmiyim canım ya.bir zamanlar çok sık giderdik ama berra dan sonra pek gidemedim.birde kent meydanınada mı açılmış dün farkettim gibi :)))

kaç gündür burayı ihmal ediyorum..yardım melekleri topiciğinde bi konu var lösemili 9 yaşında bi kızımız için kan bağışı ile ilgili..onunla ilgiliydim..sabah hastaneye kan vermeye gittim..çıkışta babasını aradım ama durum çok kötü..kızımızı makinaya bağlamışlar..doktorlar hiç iç açıcı konuşmuyorlarmış..o kadar üzüldümki anlatamam...

üzüldüm allah şifa versin...

herkese slm
c.tesi evden bir çıktım arkadaşa oturmaya gittik.ordan anneme geçtim orda kaldım.bu sabah geldim eve.
evi topla sil süpür anca bu vakit oldu kendime gelmenin.

herkes iyi tam bakamadım gerilere.
bizde iyiyiz allah şükür.

ıyi akşamlar kızlar,ışler bitti allahıma bin şükür. Kuzunun uykuları iyice dağıldı. Sabah 9 da kalkıp akşam 10da yatmaya başladı. Öğlende taş çatlasın 1 saat.

kızlar nasılsınız arda hastaydı yavrum cok ateslendi geneee buranın havasına bi alısamadı bünyesi gittii ondan giremedim neler yaptınız bakimmm

cok üzüldüm yüce rabbim yardıcıları olsun hepsinin acil sifalar versinnnnn

kızlar telimi dün cebimden tuvalete düsürdümm gittiii hat numaralırrrrr

İki kere geçmiş olsun canım,bende geçen kurban bayramının son günü aynı olayı yaşamıştım insan ençokta numaralara üzülüyor,Yavaş yavaş toparlarsın endişelenme.
Öpücükler Bal oğluna.

Selam kızlar...
Bir bakayım dedim ben ablamdayım. Çocuklarla uğraşmakdan nasıl vakit geçiyor anlamıyoruz. Ama aklım hep burda inşallah hasta bebiş falan yoktur. İremde iyi çok şükür... Abilerinin peşinde gezip duruyor. Çenesi iyice düştü baya birşeyler anlatıyor. Cuma kontrolümüzü olduk. 10 gün sonra tekrar gideceğiz idrar kan tahlilili yapılacak ultrasonla bakılacak. Kızlarda idrar yolu iltahapları önemli oluyor dedi dr. aklamızda birşey kalmasın dedi.
Hafta sonu kuzuma alışveriş yaptım yazlık şort elbise bluz falan aldım. Çok güzel şeyler var.

Oyy maşallah İrem e. Aman kontrol olsun tabi, iyi olduğuna çok sewindim.
Cicilerinide güle güle kullansın prenses.

kızlar hafta sonu çamaşır asmıştım..
Albina da çamaşır sepetiyle oynamak istedi..
mutfakta işim var diye izin vermedim ama eşim ben bakarım oynasın dedi..
nsasıl olduysa sepet birden devrilmiş ve kuzum yüzüstü yere çakıldı.. dişleri dudağını fena kesti..
birazda kanadı..ben kanı görünce bayılacaktım nerdeyse çok kötü oldum..
eşim hangimize bakacağını şaşırdı..
çok şükür geçti sayılır..
Ama çok korktum yaa...
Rabbim korusun tüm bebişlerimizii

Ahh canım ya çok geçmiş olsun,allah korusun bütün yavruları.

gule gule kirlet cokocum

ooh en sewdigim seydir arkadas toplantıları :))
iyi eglen stres at..
bende akşam kanka ile buluşucam,daha once de bahsetmistim eşi ile problem war diye,ewleri ayırdılar:(
hayırlısı olsun insallah

Deme ya,Allah gönlüne göre versin kankanın.

iyi gecelr arkadaşlar yardım meleklerinde bir küçüğümüzle ilgili bir konu vardı lösemi tedavisi görüyordu küçüğüm melek olmuş çok moralim bozuldu...allahım ailesine sabır versin

huuu huuu ben geldım herzaman gıremıyorum net yok tlfonla baglanıyorum pcye esımıde gönderdım agustoa kadar yok kuzumu çok özlucez.....suan samsundayım 3 nısanda allah nasıp ederse dönucem ızmıre

Back
X